Гороскоп на 4 лютого 2017 року

П'ятниця, 3 лютого 2017, 23:37
Гороскоп на 4 лютого 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 4 лютого 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Для Овнів сьогодні багато значить матеріальне втілення бажаного, або наявність коштів на швидке виконання задуманого. Непогано мати при собі гроші на додаткові витрати, або доступ до альтернативного джерела фінансування. День підходить для покупок, кулінарної творчості, демонстрації різних прикладних навичок, наприклад, здібностей до масажу. І чоловіки, і жінки-Овни будуть схильні надавати приваблює їх людям конкретні «речові» знаки уваги, дарувати подарунки з підтекстом.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям варто прислухатися до власних настроїв і відчуттів, так як сьогодні вони багато в чому вірні. День сприятливий для контактів, поїздок, прогулянок, читання, інформаційного обміну. Можна вдало поєднати кілька справ, наприклад, похід по магазинах і зустріч зі знайомими. Адаптуватися до нових умов допоможе інтуїція. Організм сам підкаже вам режим харчування і сну. Нові речі, особливо тканини і косметичні засоби, можуть подавати сигнали» через приємне або подразнюючу дотик.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Думки Близнюків сьогодні спрямовані на навколишній простір, матеріальний світ. «Тонкі матерії» можуть поступитися місцем більш практичним міркувань, пов'язаних з харчуванням, побутом, пошуком зручностей. День сприяє товариськості, але не менш сильна потреба у спокої, стабільності, можлива лінь, інертність. Заради спокою і комфорту ви можете тимчасово змиритися з тим, що вас зазвичай дратує, або закрити очі на те, що викликає у вас підозру. Не варто відкладати покупку корисних дрібниць.

Рак (22.06 - 23.07)

Раки можуть розраховувати на вдалий збіг обставин, отримання вірних знаків і підказок. День дозволяє підтримати корисні контакти, знайти оригінальний вихід з положення. Можливі приємні або забавні збіги, які спрощують задачу. Щоб сподобатися потрібним людям, не обов'язково демонструвати чудеса винахідливості, цілком достатньо проявити турботу або практичну кмітливість, надати корисну послугу. Можливо, вам знадобляться знання кулінарної, фінансової або господарської області.

Лев (24.07 - 23.08)

Леви сьогодні відрізняються цілеспрямованістю і практичністю. Можуть вимагати обговорення фінансові питання, в тому числі, ймовірні майбутні прибутки. Якщо ситуація вимагає прийняття рішень, зірки радять уникати категоричності і однозначності, по можливості залишати додатковий варіант, запасний шлях. Не завадить подумати про страхування вкладів, додаткові гарантії, виключити двозначні пункти і нюанси. Покупки і будь-які витрати будуть більш вдалими, якщо мають пряме цільове призначення.

Діва (24.08 - 23.09)

Діви можуть використовувати цю добу для роз'їздів, зустрічей, інформаційних пошуків. День дозволяє домогтися компромісу, зберегти баланс інтересів, знайти тимчасове рішення у разі кризи. Ситуація всякий раз буде м'яко направляти вас в потрібну сторону. Подорож звичним маршрутом буде пов'язано з новими нюансами, а орієнтуватися на нових шляхах допоможуть знайомі елементи. Відповідний момент для консультування, вивчення практичних корисних матеріалів, порівняння відомостей з різних джерел.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам сьогодні не варто концентруватися на глобальних проблемах. Не варто нехтувати господарськими дрібницями, рядовими платежами і покупками. Добре закрити дрібні борги. З домочадцями корисно обговорити поточні побутові плани. Романтичний союз або ділове партнерство варто закріпити яким-небудь наочним практичним жестом – наприклад, фінансовою угодою, обміном обіцянками або невеликими презентами, спільним обідом або вечерею. Можливий напружений момент у спілкуванні з одним або дитиною.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Сьогодні зірки радять Скорпіонам бути більш поступливими, особливо в побутових дрібницях і в фінансових питаннях. Готовність до компромісу і мирного співіснування, укупі з комунікабельністю, дозволить уникнути маси проблем. Варто частіше прислухатися до прохань партнера, вважатися з настроєм попутників, планами близького оточення. Дипломатичність спростить отримання потрібних відомостей, зробить більш успішним підсумок переговорів, допоможе закріпити хороше партнерство або завести вигідну знайомство.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям доведеться приділити увагу практичній стороні життя. На порядку денному може виявитися нагальне питання закупівлі продуктів, приготування їжі, облаштування житла, утримання домашніх вихованців. В список покупок варто включити товари для профілактики захворювань (ліки, харчові добавки, корисні інгредієнти), побутову хімію, дрібний робочий інвентар. Якщо між вами та близькими зберігаються недовіру і напруженість, шопінг, господарські турботи і спільна трапеза допоможуть примиритися.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам день допоможе «спуститися на землю» і знову почати мислити тверезо. Запити навряд чи знизяться, зате мрії візьмуть більш реалістичних обрисів. День обіцяє цікаве спілкування, додаткові подробиці по хвилюючим темами. Можна провести цілу добу за листуванням, читанням книг, переглядом фільмів. Натхнення може відвідати художників, музикантів, дизайнерів, «пишучу братію» (блогерів, романістів, журналістів). Непоганий момент для відвідування масажного кабінету, для косметичних процедур.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям не варто присвячувати цей день захисту своїх інтересів, занадто наполегливо відстоювати свої смаки або права на територію. Обставини схиляють до спокійного спілкування, у складних випадках – до переговорів і компромісу. Можлива лінь, інертність, фіксація на певних темах. Особливе значення можуть отримати матеріальні, житлові, сімейні нюанси. Бажано відкласти освоєння нових знань і розвиток нових контактів, справи, що вимагають швидкої реакції та плани, пов'язані з пригодами, ризиками.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам не варто ігнорувати підказки інтуїції, при цьому звернути увагу на краще світ матеріальний. Сьогодні мають значення явні знаки, наполегливо повторювані збіги, зримі підтвердження ідей і здогадів. Відповідний день для цільових поїздок, невеликих корисних надбань, спілкування з близьким оточенням, ріднею, старими друзями. Річ, куплена у цей день, може викликати у вас особисті асоціації, стати нагадуванням, оберегом або талісманом. Можуть стати в нагоді навчальні і довідкові матеріали.