Гороскоп на 8 лютого 2017 року

Вівторок, 7 лютого 2017, 23:56
Гороскоп на 8 лютого 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 8 лютого 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Сьогодні Овнам життєво важливо ладити з близьким оточенням, а також з людьми, від яких залежить побут, наприклад, власником орендованого житла. День сприятливий для заходів по розширенню особистої території або сімейних володінь, для проведення назрілих перетворень вдома, в офісі, на виробництві. Можливий надлишок почуттів, конфлікти можуть виникати з «благих намірів». У вирішенні сімейних проблем і проблем всередині колективу варто проявити поступливість, визнати чужий авторитет або право.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельців день змусить інакше поглянути на себе або інших. У звичному оточенні ймовірно хвилююча подія. Криза закінчиться благополучно. Можливо, ви відкриєте в собі якості, про які не підозрювали. Не виключено, що ви глибоко вживаєтесь в нову роль і почнете робити те, що вам не властиво, наприклад, станете дуже марнотратні у фінансовому або емоційному плані. Це підходящий момент для спроби видозмінити стиль відносин з колегами, сусідами, родичами, постійними клієнтами.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам день може принести несподівані зміни в бюджет або загальному матеріальному становищі. Підвищується ймовірність несподіваних великих (для вас) надходжень і витрат. Може завершитися вдало ризикована ділова операція. Спонтанний шопінг закінчиться масою покупок або одним, але досить оригінальним придбанням. Можливо, доведеться скасувати або переглянути дієту. Якщо ви вирішили відвідати друзів або родичів, вас можуть нагодувати «до відвалу» або щедро завалювати подарунками в стилі хенд-мейд.

Рак (22.06 - 23.07)

Для Раків не всі події дня передбачувані, перемога не гарантована, але будь-який сюжет має позитивну грань і залишає попереду надію. Ці добу схиляють до широких жестів, сентиментальності, авантюризму. Тяга до інтимності почуттів, охорони особистого простору може суперечити амбіціям, жадобі успіху, авторитету. Увечері можуть позначитися перевантаження, не виключається нервозність, дратівливість. Якщо трохи сил і всім не догодити, між зовнішньою реалізацією і приватним життям краще вибрати щось одне.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам зірки радять перенести будь-які значимі ініціативи на наступну добу. Сьогодні головним завданням може стати наведення порядку на особистій території, в близьких відносинах або у власній душі. Можливий надмірний ентузіазм, надмірний ідеалізм. Не виключена несвідома потяг до добрих справ, до духовних питань. Небажано робити відповідальний вибір, проводити серйозні ділові операції: можна поставити себе в уразливе положення, завчасно розкрити карти, «звернутися не в ту віру».

Діва (24.08 - 23.09)

Сьогодні Дівам не варто занурюватися в повсякденну рутину, так як навіть цікаві та улюблені заняття можуть навести нудьгу. Відносини можуть здатися прісними, якщо у них відсутній «родзинка» (інтрига, ефект незвичайності або несподіванки). Можлива схильність перебільшувати перспективи і можливості, надто довіряти почуттям, інтуїції, благородних поривів. Надлишок енергії або фантазії добре реалізувати у творчості або в роботі над оригінальним проектом. Ризиковане починання закінчиться вдало.

Терези (24.09 - 23.10)

Для Терезів день пов'язаний з піком хвилювання, особливо, якщо вирішується життєво важливе питання. Не виключено, що господарем становища буде хтось інший і ви зустрінете опір. На чолі кута можуть стояти сімейні або корпоративні цінності. Здобути перемогу простіше, якщо ви впевнені у своєму праві і готові вкладати у справу без залишку. Якщо ініціативу перехопили, не варто нервувати, незабаром життя дасть ще кілька шансів. Небажано давати хід новим проектам, вони зажадають занадто великої напруги.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам день обіцяє везіння, натхнення, зняття бар'єрів. Ні в якому разі не варто втрачати віру, саме вона буде головною складовою успіху. Якщо мали місце колективні зусилля, важливо поділитися лаврами чи радістю з партнером, помічником, наставником. Подолання перешкод слугуватиме розширенню кругозору, зміцнення впевненості в собі. Компенсувати витрачені ресурси допоможуть відкрилися духовні горизонти, при відсутності матеріальних бонусів порадує відчуття моральної переваги.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільці можуть розраховувати на удачу в складній ситуації. Не виключено, що успіх або допомогу прийдуть в останній момент, від старих знайомих або спільноти. Принесені жертви окупляться, особливо, якщо ви здійснювали їх щиро. Може бути врятований важливий проект, але не виключено також, що ви вирішите животрепетне особисте питання. Ваше коло спілкування може поповнитися «друзями по нещастю». Перенесені хвилювання можуть тісніше зблизити вас з учнями, родиною, дітьми, співвітчизниками, коханою людиною.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам варто діяти, виходячи з обстановки. Зовнішні досягнення сьогодні пов'язані з оновленням, кризою переконань і пріоритетів. У відносинах прихильність може сперечатися з прагненням до незалежності, росту, розвитку, можлива конкуренція, боротьба амбіцій, проте міцному союзу може піти на користь легкий струс. У справах ризикована «чиста благодійність». Небажані домовленості, особливо під впливом душевного пориву: згодом ймовірні труднощі із виконанням зобов'язань.

Водолій (21.01 - 19.02)

Сьогодні Водолії відомі почуттями або мрією, ідеєю, вірою. Це не найкращий день для рутинних занять. Небажано зациклюватися на своїх проблемах. Велику роль зіграє небайдужість, співпереживання. Під впливом емоційного пориву чи нештатної ситуації можна взяти на себе додатковий обсяг роботи, незвичайні важливі функції. День підходить для благодійності, волонтерської роботи. Добру справу обіцяє не тільки душевний підйом, але і більш матеріальні бонуси, наприклад, поліпшення самопочуття.

Риби (20.02 - 20.03)

Для Риб день пов'язаний з натхненням, осяянням, відкриттям, раптовим поворотом на краще. Успішно пройде будь-яка «прем'єра», виправдаються очікування, покладені на нову справу, об'єкт, метод. Незважаючи на початкове везіння, ці добу можуть вимагати від вас значною віддачі, не обов'язково матеріальної. Варто приготуватися до того, що успіх прийде після відчутних душевних вкладень, зовнішнього або внутрішнього кризи. Хороший день для авантюристів, романтиків, закоханих, які захоплюються творчих натур.