Гороскоп на 16 лютого 2017 року

Середа, 15 лютого 2017, 23:18
Гороскоп на сьогодні, 16 лютого 2016 для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 16 лютого 2017 року

Овен

Використання особистої чарівності для вирішення ділових питань, кмітливість, хороша реакція. Відмінний для бізнесу день.

 Телець

Підвищений вміст адреналіну, бунтарські настрої, підвищена критичність до оточуючих і знижена - до себе, зневажливе ставлення до дрібниць (ліс рубають - тріски летять).

 Близнюки

Ви можете документовано дати шефові зрозуміти, що для виконання отриманого Вами завдання потрібно додаткове фінансування в такому-то розмірі. Розмір можете придумати самі.

 Рак

При виборі партнера Ви віддали перевагу самому розумному і раптом захиталися: а може, треба було запросити самого доброго і порядного?

 Лев

Непоганий час, але все якесь нервове. Мало того, що багато від Вас багато чого хочуть, так Ви самі до себе показали дуже високі вимоги. Тобто, Ви теж від себе багато чого хочете.

 Діви

"Ну, чому я не письменник?" - думаєте Ви, - "Адже мені недавно такий сюжетик приснився - закачаєшся". А чому б, власне, і не спробувати?

 Ваги

Сьогодні почнуться несподіванки. Зверніть увагу, що їх новизна полягає не в самих складових подій, а лише в їх незвичайному поєднанні. Вмійте бачити незвичайне у звичайному.

 Скорпіон

Суцільна плутанина і плутанина спочатку, суцільні нерви і з'ясування відносин посередині, суцільна втому і загальмованість в кінці. Але своє реноме Ви врятуєте!

 Стрілець

Ви посперечалися, будучи переконаним у своїй правоті, але незабаром виявилося, що неправі обидві сторони, причому, порівну.

 Козеріг

На втілення у життя якоїсь своєї ідеї Ви витрачаєте такі титанічні зусилля, що навіть абсолютно неможливе часом починає набувати зовсім реальні риси.

 Водолій

День просвітлення та інтенсивної роботи. Сьогодні Ви придумаєте новий спосіб, але не встигнете випробувати його в дії - заїсть плинність.

Риби

Не цілком зрозумілі відносини з колективом, але розібратися, що ж, власне, не так, буде спів-всім не просто. А все тому, що ніхто не хоче називати речі своїми іменами. Може, ви проявите сміливість?