Гороскоп на 6 березня 2017 року

Понеділок, 6 березня 2017, 10:48
Гороскоп на сьогодні 6 березня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 6 березня 2017 року

Овен

Планети сьогодні будуть позитивно налаштовані щодо вашого добробуту і здоров'я, і це потрібно використовувати. До кожної проблеми, яка виникне сьогодні, ви повинні розумно знайти конструктивні рішення.

 Телець

Сьогодні вас чекає невелика прибуток в комерційних операціях, особливо в операціях з нерухомістю. Можливо, деякі справи день принесе частку новизни, а дещо взагалі не зрозуміло, довіртеся інтуїції. Можливо, саме сьогодні вам допоможе той, кого ви вважали сухарем і навіть недоброзичливцем.

Близнюки

Сьогодні ви будете схильні зайнятися неробством. І ситуація буде грати вам це на руку, не вимагаючи здійснювати подвиги або братися за невідкладні справи. Втім, навіть якщо буде потрібно, ви віддасте перевагу цього не помітити: ваш розслаблений настрій практично неможливо змінити. Втім, ви нічого не втратите.

 Рак

Сьогодні у вас буде все виходити, а ваша енергія і наполегливість буде бити через край. Ви можете добитися непоганих успіхів навіть у найскладніших справах, головне для вас все ж не випробовувати свою удачу на міцність, а таке бажання у вас може з'явитися. Тому не розпорошуйтеся.

 Лев

Сьогодні постарайтеся бути більш чуйними і доброзичливими до тих, хто вас оточує. Гордість та егоїзм не найкращі якості для налагодження добрих стосунків. Можливо, часом вас буде охоплювати роздратування через те, що все йде не так, як планувалося. Але тримайте себе в руках, не будьте імпульсивні, інакше можете тільки погіршити ситуацію.

 Діва

Сьогодні у вас не раз буде складатися враження, що буквально все в цьому світі ополчилася проти вас і проти тих планів, що ви самі собі намітили. Однак не поспішайте засмучуватися і злитися. Можливо, доля перевіряє вас на міцність.

 Ваги

У цей день ви можете зіткнутися з неприємними чутками, які поширюють ваші недоброзичливці. Не сперечайтеся з цього приводу, не виправдовуйтеся. Заведені сьогодні знайомства можуть виявитися неприємними, а люди — не тими, за кого себе видають.

 Скорпіон

Справи в цей день будуть вдаватися значно легше звичайного, а знайдені рішення — відрізнятися дотепністю, простотою і ефективністю. А от у спілкуванні з оточуючими не завадить стежити за своєю мовою, оскільки наслідки ваших дотепних зауважень можуть доставити неприємності не тільки оточуючим, але і вам.

 Стрілець

Сьогодні у вас може з'явитися тенденція до ліні і підвищеної сонливості. Сонний стан може переслідувати вас до самого вечора. Якщо ви не знайдете в собі сили підбадьоритися і налаштуватися на активність, день так і пройде, не принісши нічого особливого. Спробуйте з ранку випити зайву чашку міцної кави або зробити пробіжку. Ну, а якщо не допоможе—тут вже нічого не поробиш.

 Козеріг

В цей день вам не тільки будуть по плечу багато складні справи і питання, але головне, що настрій ними займатися. Є шанс довести до розуму якісь зі своїх проектів, отримавши гідні результати за свої труди.

Водолій

Сьогодні ви будете відчувати явну нестачу ініціативності. Які б цілі ви не ставили перед собою в цей день, до їх реалізації можуть так і не дійти руки. Якщо ви не хочете, щоб день пройшов даремно, не варто покладатися на власну активність.

 Риби

Сьогодні вам важко утриматися від спокуси купити будинок якусь нову дрібничку. Якщо не хочете стати жертвою активного шопінгу, поменше звертайте уваги на рекламні слогани і поради друзів. Сьогодні ваша довірливість до будь-якої реклами може виходити за всі розумні рамки, спустошуючи гаманець.