Гороскоп на 13 березня 2017 року

Неділя, 12 березня 2017, 23:26
Гороскоп на сьогодні 13 березня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 13 березня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Сьогодні багато Овни прагнуть подобатися оточуючим. Можлива тяга до колишнім друзям і партнерам, або підвищений інтерес до вас з їхнього боку. У спілкуванні бажана дипломатичність, якщо друга сторона сильніше – поступливість, не завадить загальне шанобливе ставлення. Не варто поспішати з озвучуванням намірів: можливо, вам буде потрібно ще кілька днів, щоб усвідомити свої бажання і продумати аргументи. Варто бути уважнішими до обстановки, якщо вирішується питання про шлюб або договорі, йде судовий процес.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельці можуть знову опинитися в обстановці, що провокує на романтику, новизну і пригоди. При цьому дії наосліп опиняться вже неможливі: день змусить вас ясніше бачити свої помилки, вкаже на прорахунки або на невикористані можливості. Не виключені зміни в необхідному напрямку, але до фіналу історії і досягнення бажаної мети може бути ще далеко. Можливо, ви візьмете на себе вже знайомі обов'язки в колективі, продовжите медичний, естетичний або косметичний експеримент.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам день допоможе попрощатися з періодом невизначеності, остаточно позбутися від сумнівів, від обридлих людей або обов'язків. Близнюки, схильні до незалежності, можуть вирішити звільнитися, скласти повноваження, піти з офіційного місця служби в «вільне плавання». В очікуванні позитивних змін не варто форсувати події. Краще почекати ще хоча б один день. з поїздками, висловлюваннями, домовленостями: можлива нестача інформації або потрібних людей, ваша власна неготовність.

Рак (22.06 - 23.07)

Раків сьогодні ваблять ідеї по поліпшенню житлових умов, оптимізації відносин. З'явиться натхнення для нового витка ключових оновлень. Можливі зміни в сферах, пов'язаних з кар'єрою. Поряд з тягою до рівноваги і законності, день підштовхує до спонтанності, експансивності, перевищення повноважень. Бажано відкласти на один або кілька днів співбесіду, підписання договору. Вдалий момент для прийому гостей, перестановки меблів, переїзд в інший будинок або офіс, попереднього знайомства.

Лев (24.07 - 23.08)

Події цього дня для Львова спочатку сприятливі. Можливо вдале продовження вигідного знайомства, плідний розвиток творчої ідеї. Вирішиться, чи стане неактуальним питання, викликав сумніви. Вірогідні зрушення у справах, пов'язаних з подорожами, навчанням. День підходить для креативних занять, для відвідування художніх виставок, театрів, тематичних вечірок, для візитів і побачень. Дасть хороший результат цільове відвідування салону краси, ювелірного магазину, дизайнерського бюро.

Діва (24.08 - 23.09)

Для Дів день стане перехідним. Можливе відкриття шляхів, позбавлення від чийогось впливу, зняття маски. Є умови для підвищення добробуту, отримання подарунка, вдалих покупок і вкладень, для зрушень у вирішенні питань, пов'язаних з податками, аліментами, кредитними та іншими виплатами. Ці добу сприяє зняттю внутрішніх бар'єрів, зростання апетитів, можуть відкрити у вашому житті чергову смугу романтики, експериментів, ризикованих авантюр. Варто стежити за балансом бажань і можливостей.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезів чекає душевний підйом, особиста везіння. Бажано зіставляти свої бажання і відчуття з роллю, яку доводиться грати. В цікавому справі намічається прогрес на рівні комунікацій (новий діалог, консультація, попереднє речення). Варто пам'ятати про баланс свого і чужого, не намагатися перетягнути на себе удачу або приписати собі всі заслуги. Не варто зловживати шкідливими продуктами, особливо при схильності до діабету, зайвої ваги, підвищеному тиску, гормональних порушень.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам не варто нехтувати підтримкою, в тому числі, моральної. Багато Скорпіони, демонструють на людях незалежність, в глибині душі будуть мати потребу в гарному тилу. Не варто відмовлятися від допомоги партнера, наставника, мережевого співтовариства, юридичного супроводу, додаткової охорони. У середовищі можуть намітитися зміни, або розмови про прийдешні зміни. Якщо нещодавно велося лікування хвороби, найближчим часом може вимагатися реабілітація, додаткове відвідування лікаря.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Для Стрільців це день удачі і натхнення, але частина енергії, раніше спрямовується на улюблену справу, зараз може віднімати рутина. Брак сил можна заповнити за рахунок дружніх зв'язків. За добре поставленої інформаційної частини, в групу однодумців можливий приплив «новобранців». Позитивною тенденцією доби може стати усунення сумнівів, звільнення від обов'язків, реабілітація після звинувачень. Може намітитися швидкий вихід з «підпілля», прощання з минулим, поява свіжих ідей.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козероги можуть повернутися до великих планів, знову повірити у свої сили або могутність своїх покровителів. Можливі нові ідеї, пов'язані з кар'єрою, будинком, особистим блогом. День забезпечує схвалення, підтримку, гідний стимул. У той же час, не виключається занадто бурхливий підйом бажань, перебільшення своїх і чужих можливостей, переоцінка перспективи. Як наслідок, можливі зайві витрати. Багатьох Козерогів вбереже від надлишкового прожектерства і розбазарювання ресурсів природний здоровий глузд.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліїв чекає чергова хвиля позитиву, пов'язана не стільки з новими знахідками, скільки з вдалим розвитком розпочатих справ. Може успішно вирішитися питання про навчання, подорожі, мережевому проекті, відкритися потрібний шлях, намітитися цікавий контакт, бути знайдений фінансовий, правовий або естетичний компроміс. Заслуговують уваги надходять відомості, пропозиції, останні новини. Оригінальні ідеї можуть з'явитися у програмістів, блогерів, журналістів, бізнесменів, мандрівників, викладачів.

Риби (20.02 - 20.03)

Риби можуть розраховувати на вдалий збіг обставин у важливій справі, на зрушення в якому-небудь критичному питанні. Можливий перехід до принципово іншого стилю мислення. Прискорення справах додасть звільнення від деяких сумнівів. У той же час, варто пам'ятати, що це проміжна стадія, до остаточного розв'язання проблеми ще далеко. У цей день добре обговорювати нову тактику, консультуватися з юристами, фінансистами, дизайнерами, вивчати новини, котирування, пропозиції, поправки до законів.