Гороскоп на 17 березня 2017 року

Четвер, 16 березня 2017, 23:32
Гороскоп на сьогодні 17 березня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 17 березня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам зірки радять відмовитися від справ і зайнятися завершенням поточних справ. Працездатність сьогодні не надто висока, але можуть виручити наполегливість, зацікавленість, звичка, бажання довести розпочате до кінця і скинути тягар з плечей. Нагородою стане довгоочікуваний відпочинок або можливість переключитися на більш приємні сторони життя. У разі невизначеності, на допомогу може прийти інтуїція, але не виключено, що ви просто довіритися долі і кинете жереб – наприклад, підкините монетку.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям доведеться змиритися з тим, що сьогодні багато справи підуть за інерцією. Спроби змінити стан справ, «розворушити» партнера, змінити курс навряд чи дадуть помітний ефект. Небажані переговори на складні теми. День сприятливий для гармонізації постійних відносин, як ділових, так і особистих. При цьому важлива взаємна чесність і об'єктивність – в іншому випадку, є ризик не зміцнити союз, а закрити очі на небажані деталі. Навіть не довіряючи партнеру, варто прислухатися до його чуття.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Сьогодні більшість Близнюків не відрізняється комунікабельністю. Якщо ваша особиста товариськість висока і не залежить від мінливих небесних конфігурацій, звузити коло спілкування можуть зовнішні обставини. Також, це не найкращий момент для ініціатив: не може бути енергії, доступу до інформації, потрібних людей поруч. День може пройти в очікуванні, в стані залежності, в режимі рутинної роботи або турбот про кого-то. Не виключені тимчасові нездужання, несумісні з активним спілкуванням та новими починаннями.

Рак (22.06 - 23.07)

Для Раків день гармонійний. Багато Раки, отримавши від своїх зусиль задовільний результат, не захочуть рухатися далі. Якщо немає термінових справ, розумніше не відвідувати офіс або робоче місце, скасувати ділові зустрічі. День гарний для відпочинку, відновлення внутрішньої і зовнішньої гармонії. У спокійному стані почне працювати потужніше ваша інтуїція, не виключені осяяння і вельми вірні передчуття. Можливі яскраві сни і романтичні мрії, пов'язані з успіхом, творчістю, любов'ю, дітьми, подорожами.

Лев (24.07 - 23.08)

У Львів можливий ностальгічний або романтичний настрій. Якщо завершено складний етап роботи, не варто відразу братися за нове завдання. День закликає знизити зовнішні навантаження і дати більше їжі емоціям. Потреба в спілкуванні сьогодні невелика, можна без будь-яких втрат провести час вдома. При поганому самопочутті, невдалому збігу обставин та схильності до помисливості, вас можуть не раз відвідати залишкові побоювання і сумніви. Не варто думати про погане, особливо перед сном: все йде до кращого.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам не варто планувати на сьогодні знайомства, ініціативи, складну інтелектуальну роботу. День сприяє зануренню у світ емоцій і фантазій, що не сприяє інтенсивним розумовим зусиллям і фізичній праці, зводить до мінімуму дратівливі і стимулюючі чинники. Не виключено інформаційний вакуум, ступор в думках. Можлива ностальгія за колишнім відносинам, інтерес до фотографії, кіно, музиці. Контакти вдаліше з тими, хто зрозуміє вас без слів, наприклад, близькою ріднею, старими друзями.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам не завадить прислухатися до своїх відчуттів, або спробувати краще зрозуміти близької людини. День загострює сприйняття, але утрудняє спілкування. Багато чого буде залежати від душевного стану, який, у свою чергу, може виявитися тісно пов'язане з фізичним. Не виключена глибока емоційна зв'язок з «пам'ятними речами, місцями. Можливі екзотичні придбання. Не найкращий момент для інформаційного обміну, індивідуальних і спільних починань. Не варто активно прагнути до самоствердження.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Сьогодні Скорпіони схильні до інертності, потурання своїм звичкам, настрою, самопочуття. У той же час, у кожного Скорпіона буде своє виключення з цього правила. Мотивувати на додаток зусиль може бажання догодити партнерові. Також, ви можете багатьом пожертвувати заради тих, кого любите, потайний ключик від серця і ресурсів може виявитися у пасії або дитини. День сприяє емоційній і інтимній гармонії, допомагає відновити і стабілізувати любовні і подружні стосунки.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям зірки радять цілком присвятити цей день відпочинку, оголосивши табу всі справи. Виняток варто зробити лише для строкових клопоту і лікувально-профілактичних заходів. Краще не поспішати з планами на вихідні: завтра змінюватися в позитивну сторону обставини, або з'являться більш конструктивні ідеї. Добре провести цю добу будинку, або у своєму персональному притулок. Можна дати собі час на захоплення, пов'язані з містикою, магією, духовними практиками, музикою, кіно - або фотосъемками.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогів може відрізняти зовнішня пасивність і замкнутість, при досить насиченого внутрішнього життя. Переживання цих доби мають властивість приховано програмувати ваше майбутнє. Щоб не впасти у зневіру, бажано концентруватися на позитивних емоціях і станах. Вразливим і ранимим Козерогам зірки радять уникати тривалого контакту з людьми, місцями і речами, провокуючими зневіру, не слухати занадто довго сумну музику, не зациклюватися на побоюваннях і негативі з минулого.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям зірки не радять впиратися, якщо щось не виходить. Не варто брати на себе додаткове навантаження, непідйомні зобов'язання. В цю добу ви можете бути схильні до сильних переживань, при найменшій невдачі ваші відчуття можуть поміняти знак «плюс» на «мінус». Також, сьогодні не рекомендується будувати плани, давати обіцянки. Бажано скоротити коло спілкування, відкласти до наступного дня знайомства, пошуки, активний обмін думками, освоєння нових маршрутів висування свіжих ідей.

Риби (20.02 - 20.03)

Для Риб настав момент приємною невизначеності. Можна нікуди не поспішати, відкласти неприємну роботу, важливий вибір, відповідальне рішення. Ситуації цих доби не розташовують до зовнішньої активності, підвищеної комунікабельності, багатьом Рибам буде цілком достатньо власного суспільства і світу своїх мрій. Обставини дозволяють вільно слідувати ідеалам, звичкам, внутрішнім спонуканням. Добре використовувати цей день для повного відпочинку і розслаблення, особливо, якщо попереду чекають насичені дні.