Гороскоп на 20 березня 2017 року

Неділя, 19 березня 2017, 23:32
Гороскоп на сьогодні 20 березня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 20 березня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнів зірки закликають до дисциплінованості. Зараз вам не варто допускати недбалості у важливих питаннях, і навіть в дрібницях. Варто навести ідеальний порядок у паперах, закрити старі справи: підвівши риску під минулим, вам буде простіше зосередитися на теми майбутнього. Планування, уточнення цілей і активну практичну роботу краще відкласти до вечора. Якщо завдання вам в цілому зрозуміла, що не варто чекати інструктажу, цінних вказівок від керівництва та вищестоящих інстанцій, можна відразу приступати до справи.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям зірки рекомендують проявляти ініціативу ближче до вечора. В кінці дня зросте ваша енергія і здатність до концентрації зусиль у заданому напрямку, буде легше налаштуватися на роботу, подолати власну інерцію або опір матеріалу. Ранок варто присвятити накопиченню сил і перевірці загальної «бойової готовності», не завадить ще раз упевнитися в наявності захистів. Окремої уваги може заслуговувати правова база, особливо, якщо у вас є які-небудь довгострокові зобов'язання.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Від Близнят день вимагає тверезого мислення, зібраності. Якщо ставиться серйозна мета, повна свобода буде ілюзією. Важливо усвідомити умови, зрозуміти вимоги, що пред'являються. Не варто виходити за рамки, окреслені законом, партнером, начальством, зовнішніми обставинами, вашими власними зобов'язаннями. Чим складніше завдання, тим більше підстав добре продумати стратегію ривка. Прості цілі можуть бути досягнуті вже сьогодні ввечері, взяття серйозного бар'єру має сенс відкласти до завтра.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам варто скрупульозно слідувати інструкціям, графіку, ретельно виконувати свої службові обов'язки. Можуть зажадати уваги плани, звіти. Якщо на першому плані здоров'я, краще уникати самодіяльності, в точності слідувати лікарським приписам. Виявити дисциплінованість особливо важливо, якщо ви завершуєте цикл робіт, звільняєтеся, йдіть на підвищення. Увечері не виключено сплеск активності в іншому напрямку, це більш ефективний час для фінансистів і вільних підприємців.

Лев (24.07 - 23.08)

Початок чергового календарного робочого тижня вдало збігається Львів з необхідністю перебудови на діловий режим. Перша половина дня може схиляти до інертності, зате допоможе вам максимально сконцентруватися і підвищити впевненість в собі. Можливо, буде підведена риса якої-небудь важливої для вас особистої історії. Вечір потребує цілеспрямованих практичних дій, не виключені термінові домашні і службові клопоти. Невідкладні насущні турботи з'являться у Львів, розвивають свій бізнес.

Діва (24.08 - 23.09)

Основну частину дня Діви можуть присвятити сім'ї, житла, побуті, якимось фундаментальним світоглядним темами. Не завадить уточнити свої права, цілі, обов'язки, сімейний та посадовий статус, межі займаної території. Може знадобитися прибирання, розчищення простору, прощання з певними людьми, місцями або ілюзіями. Пік діловитості доведеться на вечірні години. Якщо ви захоплені своєю справою, або вам не терпиться зробити оновлення, ваша активність може тривати до глибокої ночі.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам не варто починати робочий тиждень з підвищеною зовнішньої активності. Краще відмовитися від прямої ініціативи і вирішувати завдання по мірі надходження. У першій половині дня можна довіритися ситуації, події самі підкажуть потрібний ритм. До вечора може змінитися домашня обстановка, не виключається метушня у зв'язку з побутовими перетвореннями або активізація хронічних сімейних розбіжностей. Якщо в центрі уваги бізнес, можуть вимагати хазяйського погляду ресурси, складські та виробничі приміщення.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам варто вибрати політику плавного переходу, відмовитися від різких ривків, передчасної ініціативи. Може знадобитися адаптація до нового місця, колективу, розкладом, фронту робіт. Ключові питання, пов'язані з бюджетом та фінансовими можливостями, краще прояснювати з ранку. Максимальна продуктивність очікується ввечері. Не варто прагнути на перший план, хизуватися майстерністю. У багатьох випадках, вашим завданням буде вміння триматися на другому плані, залишатися незамінним помічником.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям день додасть внутрішнього вогню і позитиву, але зірки не радять поспішати і виплескувати свій творчий потенціал. Багатьом Стрільцям, особливо народженим у середині грудня, буде складно перебудуватися, розлучитися зі знайомим місцем або дорогий серцю ілюзією. Першу частину цих доби краще присвятити нагальним особистих потреб, включаючи духовні, а другу – неминучим рутинним клопотів, наприклад, турботам про здоров'я, фінансах, харчуванні, назрілих покупках, господарських потребах.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогів аж до вечора може супроводжувати інертність, замкнутість. Можливо прагнення перевірити всі пункти плану кілька разів. Можуть викликати страх зміни, навіть плановані і бажані. Обережність, консерватизм, лінь та інші фактори, що ведуть до прокрастинації, зніме вечір, саме в цей час ви покладете вдалий початок справи. Якщо вранці вас утримувало нездужання, то в кінці дня самопочуття покращиться, працездатність зросте. Можливо, ви самі здивуєтеся своєї активності та рішучості.

Водолій (21.01 - 19.02)

День допоможе Водоліям перейти від глобального стратегічного планування до виконання конкретних завдань. Основну частину доби вдасться провести в спокійному режимі, що дозволить накопичити енергію, підвищити упевненість в успіху, упорядкувати ресурси. В кінці дня може знадобитися значний витрата сил, особиста участь у домашніх події, бізнес, виробничому циклі. На перший план можуть вийти питання постачання, ремонтних і технічних робіт, облаштування побуту, охорони майна або території.

Риби (20.02 - 20.03)

Основне завдання дня для Риб – залишити минуле за бортом. Не виключено, що перша частина доби пройде в обмежених умовах або в пригніченому настрої. Може знадобитися час, щоб остаточно порвати з ілюзією або звичкою. Налаштування на нові умови пішла швидше, увечері варто вийти з пасивного режиму і почати хоч щось робити. Перші кроки обіцяють успіх, а успіх, у свою чергу, підвищить впевненість. Якщо ви чогось боялися, то виявите всю неспроможність своїх страхів.