Гороскоп на 24 березня 2017 року

Четвер, 23 березня 2017, 23:14
Гороскоп на 24 березня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 24 березня 2017 року

Гороскоп Овен. Незважаючи на відмінне самопочуття, Овна в цей день все-таки потрібно зайнятися зміцненням імунітету. Можливі алергічні реакції і невеликі проблеми з шлунком.Гороскоп Телець. Будьте обережні, перед вами можуть закритися всі важливі для вас двері. Ви змогли б позбутися багатьох своїх проблем, застосувавши творчу фантазію і кмітливість.

Гороскоп Близнюки. Ваша наполегливість і послідовність в діях може принести відмінні плоди і в навчанні, і в науці, і в побуті, і в робочих питаннях.

Гороскоп Рак. Раку можна відвідати салон краси і кардинально змінити зовнішній образ. Нова стрижка буде «на-віч», що з радістю відзначать і близькі.

Гороскоп Лев. Тільки лінь і небажання покинути світ мрій і фантазій завадять досягти наміченого. Найбільш вдалий час і для початку циклу фізичних вправ, спрямованих на зміцнення тіла, а також масажу або йоги.

Гороскоп Діва. День обіцяє пройти під знаком підвищеної активності і діяльності. Більше того, своїм власним активності вам здасться недостатньо, тому ви зробите все, щоб будь-яким чином заперечує в свої справи оточуючих.

Гороскоп Терези. Зірки не радять Терезам з'ясовувати стосунки з обранцем на підвищених тонах. Тримайте себе в руках, а так само не переходите на особистості.

Гороскоп Скорпіон. Ваш тернистий шлях не буде усипаний трояндами, але до труднощів вам не звикати. Все на світі підвладне вашій геніальної працездатності та практичному розуму.

Гороскоп Стрілець. Ви захочете розібратися з усіма назрілими і назріває питання і проблемами. Головне, щоб ця тяга випадково не перекинулася на з'ясування відносин з ким-небудь.

Гороскоп Козеріг. Ви переконаєтеся, що «чорна" смуга в житті залишилася позаду. Порядок слід навести, як в думках, так і в шафі з одягом. До речі, давно чи, ви радували себе обновкою? Увечері Козерогу потрібно заглянути в пошту - можливо, що вам прийшло важливий лист з пропозицією про роботу.

Гороскоп Водолій. З'являться привабливі перспективи в сфері освіти, фінансів та особистому житті. Використовуючи розум і винахідливість, ви зумієте вийти з положення з вигодою для свого фінансового становища, репутації і кар'єри.

Гороскоп Риби. Цей день гарний для того, щоб енергійно втілювати в життя давно продумані плани, які припускають ризику. Займіться такими речами, як навчання, облаштування будинку, творчість - все це обіцяє вам успіх.