Гороскоп на 26 березня 2017 року

Неділя, 26 березня 2017, 02:16
Гороскоп на сьогодні 26 березня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 26 березня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Сьогодні Овни налаштовані миролюбно і не схильні афішувати свою діяльність. У виборі занять і переваг зіграє роль настрій. Втриматися на потрібній емоційній хвилі допоможе усамітнення. Можливий інтерес до тонкощів кулінарного мистецтва. У любові важливі обстановка інтимності, тактильний контакт, душевна гармонія на несвідомому рівні. Не варто планувати на цей день галасливі заходи, нові знайомства. У другій половині дня може посилитися лінощі, сонливість, старе сумнів, побоювання.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям зірки радять провести цю добу у відносному спокої, за якою-небудь знайомої нескладної діяльністю. Не виключено, що таке рішення прийде до вас інтуїтивно – в цьому випадку, не варто змушувати себе йти проти своїх бажань. На початку дня буде природної схильність до розміреного неквапливою роботі, аж до повного медитативного занурення в виконуваний процес. Увечері переважаючим станом може стати мрійливість, інертність, корисно розслабитися і лягти раніше спати.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюки сьогодні не відрізняються сталістю прагнень. На протязі усього дня не виключені суперечливі бажання і настрою, двоїсті цілі, порожні мрії. Можуть з новою силою здолати старі сумніви. Це невдалий момент для довірчого спілкування, так як навіть кращими друзями скрутна повна щирість. Цілеспрямованим практичним Близнюкам день дозволяє зробити дещо корисне для виконання своїх бажань, але робити будь-які дії такого характеру бажано в таємниці.

Рак (22.06 - 23.07)

Раків сьогодні супроводжує інстинктивна впевненість у тому, що вони все роблять правильно. Деякі Раки будуть відчувати захист від долі, до вищих сил, умудряться черпати сили відразу у кількох духовних джерелах. Для починань краще вибрати початок дня, далі багато піде за інерцією. Добре взаємодіяти з тими, з ким вас пов'язує одночасно спільність переконань і практичний інтерес. Неефективні плани щодо роботи, кар'єри, подорожі: страхи і сумніви можуть спотворити картину.

Лев (24.07 - 23.08)

Для виконання бажань Левам сьогодні може знадобитися комфортна, безпечна обстановка. Справжні почуття розкриються в атмосфері довіри, інтимності. День підходить для надання приватних послуг, здійснення будь-яких кроків у таємниці від оточуючих. Недовірливим Левам зірки нагадують, що побоювання і вагання завідомо знизять ефект від будь-яких дій. Якщо ви схильні до сумнівів, не варто накопичувати їх у собі, краще дати їм продовження у вигляді конкретних заходів і позбутися від болісної невизначеності.

Діва (24.08 - 23.09)

Діви схильні довіряти тим, з ким мають справу, проте зірки нагадують, що довіра повинна мати розумні межі. Ви можете успішно вести спільний бізнес або добре проводити час в інтимній обстановці, але це ще не привід для повного беззаперечного допуску людини у ваше особисте «священне» простір. Недоторканною областю може бути будинок, сім'я, сфера особистих звичок і вистражданих переконань. Проявивши слабодухість і поступливість, ви можете згодом про них пошкодувати.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам день дозволяє відволіктися від головної мети чи нав'язаною ззовні ролі. День не підходить для інтенсивної взаємодії з зовнішнім середовищем, виступів, публічних заяв, небажаний для особистих зустрічей. Добре зайнятися приватними справами, загальнозміцнюючі оздоровчими процедурами. Відповідний момент для обміну взаємовигідними приватними послугами. Скинути накопичилася емоційне напруження може тісний контакт з домашнім тваринам, особливо кішкою. Варто приділити увагу лікувальному харчуванню.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіони можуть використовувати цей день для стабілізації ділових, сімейних і особистих контактів. Підвищується ймовірність відновлення відносин, особливо в підходящої ностальгічною обстановці. Важливим фактором, який доповнює взаємний практичний інтерес, стане емоційна гармонія. Велику роль зіграє схожість темпераментів, звичок, настроїв. Подружжя можуть зв'язати спільні турботи про матеріальну сторону життя або переживання про дітей. Не надто вдалий момент для розвитку нових зв'язків.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільці можуть присвятити цей день домашніх справ, турботу про близьких. Будь-які прояву почуттів сьогодні краще доповнювати конкретними справами. Вчасно приготований обід, принесене ліки, вимитий посуд матимуть куди сильніший ефект, ніж сентиментальність, не підкріплена практичними діями. Можна взяти на себе клопоти по прибиранню або вигулу собаки, недільний шопінг. Крім очевидного корисного ефекту, зайнятість буде перешкоджати нагнітанню зневіри, сумнівів, неприємних спогадів.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Для Козерогів день спокійний і приємний. Найбільш нетерплячі і цілеспрямовані представники знаку можуть обтяжуватися цією паузою, але і їм буде корисно трохи розслабитися. Ці добу не розташовують до поспіху, допомагають сповна насолодитися обраним заняттям або роллю, нюансами обстановки. Можна розраховувати на комфорт, створений своїми руками. Важливо приділити увагу не тільки душі, але й тіла. Вдалий момент для інтимної особистої зустрічі, приватної ділової операції, для занурення в старе хобі.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водолії сьогодні не проти перенестися у світ фантазій і почуттєвих бажань. Одночасно, може посилитися тяга до чисто фізичного комфорту, затишного побуту. Це не самий вдалий момент для дій, розрахованих на зовнішній ефект, краще провести час в знайомій обстановці, в колі близьких людей. Добре приготувати смачну страву з забутого рецептом. Не виключена мрія про власний будинок, ностальгія за батьківщиною. Можливо, ви будете насолоджуватися першими результатами своїх зусиль у даному напрямку.

Риби (20.02 - 20.03)

Риби можуть провести день у відповідності зі своїми потребами і звичками. Сьогодні зростає загальна чутливість, підсилюється сприйнятливість до музики, підтексту будь-яких дій, психологічним і еротичним нюансів. Важливо прислухатися до настрою, самопочуття. Щоб фантазії стали реальністю, не завадить докласти трохи зусиль. Деякі Риби отримають бажане, використовуючи метод візуалізації, але не варто запитувати у Всесвіті дуже багато. Свої справи краще тримати в таємниці від сторонніх.