Гороскоп на 27 березня 2017 року

Неділя, 26 березня 2017, 23:51
Гороскоп на сьогодні 27 березня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 27 березня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Ділові успіхи для Овнів сьогодні не головне. Вранці можливі проблеми з дисципліною. Не виключається тяга до самотності або відхід від відповідальності у зв'язку з нездужанням, невпевненістю, зниженим тонусом, іншою причиною. Ймовірні труднощі при спробі позбутися від чогось. Увечері помисли можуть бути спрямовані на любов, фінанси, покупки, може мати значення ваш особистий комфорт, імідж або роль у відносинах. В одній з перерахованих сфер вам пора прийти до рішення, або зрозуміти для себе щось важливе.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям день допоможе позбутися від частини зайвого вантажу. Зокрема, це можуть бути ваші власні ілюзії, пов'язані з особистими даними, з обраною метою або спосіб її досягнення. Нові ініціативи в цю добу не вітаються, поточні справи, крім термінових, можуть бути припинені. Не завадить прибирання і розчищення особистого простору, вдома або на роботі. Успіх будь чищення буде залежати від ступеня вашої рішучості або інертності, від того, наскільки ви готові розлучитися з застарілими елементами.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Вранці Близнюкам варто зайнятися необхідними процедурами. Ефективно завершення, прощання, позбавлення, звільнення. Можливо, для підведення риси вам доведеться подолати бар'єр, пройти через сумніви, докори сумління і інші неприємні переживання. До вечора деструктивні емоції зміняться на позитивні, з'явиться приємне відчуття звільнення, польоту, інтуїтивне передбачення майбутнього. Пережити складний момент допоможе хтось із друзів. Можна приступати до уточнення планів особистого і творчого характеру.

Рак (22.06 - 23.07)

Раків сьогодні може чекати відповідальний момент, пов'язаний з актуальною життєвою темою. В центрі уваги може виявитися професійний ріст, сердечне захоплення, партнерський союз, питання житла або заробітку. Можливий прихід нового начальства або повернення колишнього. Можуть бути порушені нюанси, пов'язані з вашою посадою, кар'єрою або публічним іміджем. Вам може знадобитися час на роздуми або на приведення в порядок поточних справ, особливо, якщо всі названі сюжетні лінії тісно переплетені.

Лев (24.07 - 23.08)

Для Львова сьогодні значущі будь-які питання, пов'язані з ростом, успіхом, розширенням кругозору та особистих можливостей. Ймовірно нове натхнення, підтвердження любовних і творчих надій. Може уточнитися план, пов'язаний з навчанням, подорожжю. Щоб блискучі перспективи були використані повною мірою, вам доведеться твердою рукою закрити деякі колишні сторінки біографії, пов'язані з неприємними спогадами. Не виключено, що психологічно саме це виявиться для вас найважчим завданням.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам день додасть рішучості і ясності. Не виключено, що це відбудеться ближче до вечора, коли будуть улагоджені всі розбіжності і зведені до мінімуму сумніви. Перша половина дня виявиться пов'язана для багатьох Дів з психологічним або етичних випробуванням. Може бути зачеплений юридична або організаційний питання, тема безпеки, офіційного партнерства або глибоко особистих відносин. Остаточне підведення риси може бути відкладено у зв'язку з незакритими фінансовими або моральними зобов'язаннями.

Терези (24.09 - 23.10)

Для Терезів день значущий навіть у тому випадку, якщо нічого не відбувається на зовнішньому плані і події розгортаються «за лаштунками». Можлива корінна зміна в позиції важливого для вас людини, групи, організації. Не виключена знаменна віха в історії любовного або шлюбного союзу, до публічної кар'єрі, в довгій боротьбі інтересів або самолюбств. Ініціативи небажані, крім випадку, коли за вами залишається останнє слово. Якщо від вас чекають рішення, варто подвоїти увагу до власної мови і іміджу.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонів день поставить перед вибором, або перед фактом. Уваги може вимагати область особистих або службових відносин, процес лікування, питання працевлаштування, організації або оплати праці. Для деяких Скорпіонів настане мить відповідальності, пов'язаний з підопічними, підлеглими, помічниками, може стати актуальним питання про домашнього улюбленця. Будь-яке рішення виявиться проміжним, з-за необхідності доопрацювання або очікування, однак воно зробить істотний вплив на події найближчого місяця.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Для Стрільців найактуальнішими можуть виявитися справи сердечні. При цьому найбільш чутливі до впливу зірок довгі любовні історії, з безліччю сюжетних поворотів, саме в них можливі яскраві епохальні моменти. Легкі симпатії можуть програвати тим самим тривалим відносинам, з якими пов'язано багато. Також, увагу багатьох Стрільців може бути зосереджено на галузях, пов'язаних з грою, фінансами, творчістю, особистою популярністю. Можливий відповідальний момент, пов'язаний з дітьми.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Для Козерогів сьогодні важлива приватне життя, можуть вимагати уваги житлові умови, сімейні події. Велика роль конкретних осіб, може постати питання про явному чи таємному лідерство, влада, авторитет, володіння територією, право на спадщину. Також, можуть мати значення подружні і любовні відносини, особливо тривалі. Не виключені чергові поправки у ваших уявленнях про те, яким повинен бути будинок або союз близьких людей. Якщо що-то приймається близько до серця, можливий душевний криза.

Водолій (21.01 - 19.02)

Протягом дня Водоліям вдасться подолати всі перешкоди і знов опинитися «на гребені хвилі». Не виключено, що вам доведеться боротися з невидимим ворогом - наприклад, з витоком коштів, відсутністю порядку, власної душевної слабкістю. Можливо, буде нелегко позбутися від непотрібних, але пам'ятних речей. Душевну рівновагу і оптимізм вам поверне фінансова удача, романтичну подію, гарна звістка, вдалий збіг обставин. Будь-які акції краще відкласти до вечора, або перенести на завтра.

Риби (20.02 - 20.03)

Для Риб ці добу – велике чи мале випробування. Важливість моменту, прихильність до минулого, свідомість відповідальності можуть паралізувати волю, змусити відкласти рішення і закрити очі на правду. Можливі коливання при формуванні плану, мети, бюджету, оцінці дійсної вартості речей або цінності відносин. Багатьом Рибам буде важко оцінити свій особистий потенціал. Зірки радять тимчасовий компроміс, але попереджають, що вічно коливатися між різними полюсами не вдасться і недалекий час вибору.