Гороскоп на 30 березня 2017 року

Середа, 29 березня 2017, 23:51
Гороскоп на сьогодні 30 березня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 30 березня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овни можуть цілком присвятити день матеріальних питань. Ентузіазму і удачі недостатньо, якщо ваші проекти не мають бази. На перше місце добре поставити бізнес, заробіток, постачання продуктами харчування, інструментами, матеріалами. Працьовитість, наполегливість, працездатність позитивно позначаться на професійній репутації, будуть сприяти закладці платформи для чергового підвищення по службі. Крім того, зміцнення добробуту зараз допоможе і особистим інтересам, не пов'язаних з кар'єрою.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям день надасть прекрасне поле для дій. Одночасно, він забезпечить енергію і настрій, необхідні для реалізації намірів. Подолати лінь і підвищити працездатність допоможе мрія про виконання заповітного бажання. Можна взятися за усунення застарілих недоліків. Це відмінні добу для будь-якої діяльності, що вимагає одночасно фізичного та емоційного включення, в тому числі, для монотонної роботи. Багато Тельців самі не помітять, як занурилися в своє заняття з головою.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам день пропонує перебудуватися на практичний лад. Надмірно товариським, легковажним і довірливим Близнюкам доведеться навчитися мовчання, терпіння, дотримання приватності ділових операцій. Сьогоднішні події допоможуть зрозуміти, наскільки ви готові до цього. Процес включення в новий ритм може протікати з працею і залишитися незавершеним. Поки не варто ставити собі надзавдання: можливо, ви ще не повністю усвідомили свою місію і не до кінця продумали плани, особливо, їх матеріальну частину.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам варто зосередитися на дії, які сприяють зміцненню матеріального добробуту. Саме на ці цілі сьогодні вам варто спрямувати свої природні дані. Перш за все, вам знадобляться інтуїція, діловитість і хазяйновитість. День підвищує ваше ділове чуття, а якщо ви їм ще не обзавелися, допомагає розвинути його. Можливі вдалі угоди і знахідки, практична допомога від друзів. Також, ці добу дозволяють вам розвинути здібності у сфері прикладної творчості, кулінарної майстерності.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам день дозволяє застосувати і відточити управлінські та економічні таланти. На першому місці може виявитися бізнес, заробіток, отримуваний завдяки займаній посаді. Багатьом Левам знадобляться здібності в області менеджменту, торгівлі, фінансових операцій, ринкових реалій. Поряд з терпінням, наполегливістю та цілеспрямованістю, вітаються проникливість і гнучкість. Не завадить досвід ведення справ у сумнівних або заплутаних ситуаціях, що вимагають скритності, вміння лавірувати.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам день відкриває простір для технічного і фінансового маневру, успішної господарської та економічної діяльності. При цьому нові завдання цілком можна вирішувати класичними методами. Можливо, ви інтуїтивно повернетеся до однієї зі своїх старих надійних схем. В інтересах справи, сьогодні краще не афішувати наявність вигідних варіантів, приховані джерела матеріальної підживлення, напрацьовану клієнтську базу. Хороший ефект обіцяє неофіційне взаємовигідне співробітництво з перевіреними партнерами.

Терези (24.09 - 23.10)

Для Ваг сьогодні актуальна матеріальна сторона партнерських відносин. Може викликати особливий інтерес власна частка у спільному бізнесі, прибутковість акцій і банківських вкладів, погашення іпотечного чи іншого кредиту, вартість договірних послуг. В шлюбі вимагає уваги спільний дім, подружній або сімейний бюджет. Турботу про фінанси та господарстві краще довірити надійним людям. Якщо вам доводиться займатися цими напрямками самостійно, варто бути уважніше: може не вистачати потрібних навичок.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Для Скорпіонів сьогодні подвійно актуальні питання співпраці. Вигідну угоду чи хороший джерело доходу краще не афішувати перед сторонніми. Мати якісь таємниці від партнера, навпаки, небажано: відсутність довіри може призвести до того, що кожна сторона буде приховано переслідувати свою власну вигоду, не вважаючи себе зобов'язаною ставити до відома про це іншу. Краще не поспішати з глобальними угодами і контрактами, офіційними переговорами і відкриттям спільного бізнесу.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям зірки рекомендують відкласти «питання світового значення» і впритул зайнятися рутиною. День сприяє господарським клопотам, виконання монотонних службових обов'язків, турботі про домочадців і домашніх вихованців. Актуальні теми постачання, лікування, корисних послуг, обладнання робочих місць. Якщо ви бачите себе виключно в ролі керівника та ідейного центру, це прекрасний момент для підбору штату. Побачити реальний потенціал кандидатів у помічники допоможуть спостережливість і чуття.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козероги сьогодні охоче займуться улюбленою справою. Якщо заняття є новим, в ньому знайдуться знайомі елементи, що значно спростить процес адаптації. Тим не менш, успіхи можуть бути помірними з-за ліні. Якщо службові клопоти вас в цей день минув, можна приділити час старим хобі: цілком можливо, що найближчим часом воно принесе вам прибуток. Не виключається підвищений інтерес до господарських нюансів, кулінарного мистецтва. Самопочуттям і настроєм підуть на користь гімнастика і масаж.

Водолій (21.01 - 19.02)

У Водоліїв на першому плані можуть виявитися домашні справи, деталі сімейного бізнесу, весняні технічні і господарські роботи. Може назріти серія ремонтних заходів в будинку, на дачі, в гаражі. Стане більш прагматичний підхід до заміських володінь, складських приміщень. Можливий інтерес до кулінарної майстерності, облаштування кухні, продуктових запасів, до теми оренди або вигідного використання нерухомості. Для розвитку задуманого плану можуть стати в нагоді заздалегідь створені фінансові резерви.

Риби (20.02 - 20.03)

Природна тяга Риб до мрійливості сьогодні не заважає практичних успіхів. День створює умови для роз'їздів, покупок, угод, що допомагає отримати необхідні послуги, найняти персонал. Варто приділити увагу старим активів, вже відомих технік і прийомів: зараз саме вони можуть дати найкращий результат з можливих. Відповідний момент для відвідування будівельного або продуктового ринку, супермаркету, майстерні, автосервісу. На найближчий час може намітитися ціла низка робіт, візитів або поїздок.