Гороскоп на 4 квітня 2017 року

Понеділок, 3 квітня 2017, 23:29
Гороскоп на сьогодні 4 квітня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 4 квітня 2017 року

Овен

Можливо, вам доведеться вдатися до хитрощів, щоб піти від відповідальності за свої промахи. Але це лише тимчасово. Напруга буде зростати, і рано чи пізно вам доведеться відповідати за рахунками, тому ваша маленька брехня може тільки погіршити ситуацію.

 Телець

Сьогодні, за що б ви не взялися, ви будете ставитися до справи серйозно, ніби від цього залежить ваше життя. Це непогано, коли мова йде про роботу або про дійсно важливих проектах. Розриваючись між справами, ви ризикуєте підкосити свої сили, викликавши в душі надрив. Щоб цього не сталося, вам варто чітко розставити пріоритети, вирішивши, що гідно сьогодні вашого завзяття, а що ні.

 Близнюки

Сьогодні близькі можуть намагатися навперебій заволодіти вашою увагою, вимагаючи від вас допомоги, розуміння і підтримки. Оскільки розірватися ви не в силах, вам доведеться розставляти пріоритети, на ходу розв'язуючи, яке справ важливіше і хто з оточуючих по-справжньому потребує допомоги.

 Рак

Сьогодні ви будете схильні мріяти і попадати під чужий вплив, та й самі ви можете прибрехати і похвалятися. У цей день краще обмежити спілкування і уникати місць масового скупчення народу.

 Лев

Сьогодні всі поточні проблеми будуть пов'язані з фінансами. Ймовірно, вас чекають незаплановані витрати, які значно позначаться на вашому бюджеті. Постарайтеся не шукати винних, не зривайте своє роздратування на домашніх і близьких людей, так як це може призвести до кармічних наслідків.

 Діва

Найкраще, що ви можете зробити сьогодні, це провести час зі своїми найближчими та найдорожчими людьми — батьками і дітьми. Зірки радять влаштувати для них маленький сюрприз, наприклад, організувати невеличке свято, поїздку в планетарій або похід в кафе.

 Ваги

Сьогодні спокій вашого сімейного вогнища може бути порушений. Причиною цього може бути банальні ревнощі. Якщо навіть виникне подібна ситуація, постарайтеся не підливати масло у вогонь, а знайдіть можливість згладити ситуацію. Романтичні знайомства сьогодні принесуть тільки неприємності.

Скорпіон

Цей день доречний для наполегливих і конкретних дій, спрямованих на поліпшення вашого статусу. Можливо, вам трапиться непогана нагода проявити себе в кращому світі. Будьте винахідливі, ловіть момент. Можливо, сьогодні ви закладете основи майбутнього фінансового успіху. До вечора може навалитися втому і навіть розчарування, але повірте, ви все робили не дарма.

 Стрілець

Сьогодні вам краще уважно слухати, що відбувається навколо. День надає вам шанс зібрати інформацію з якогось важливого для вас питання, почути цінну пораду або відмінну ідею. Надалі все це може стати в нагоді, тому не варто відволікати увагу оточуючих на себе. Навпаки, будьте уважні самі: вчіться, слухайте, запам'ятовуйте.

 Козеріг

Сьогоднішній день краще присвятити не справах, а спілкування. Можна призначати ділові зустрічі і переговори, романтичні побачення і дружні вечірки. Можливо, щось у вашій поведінці викличе невдоволення у старшого покоління, так і самопочуття до вечора може погіршитися. Але це не вплине на ваш позитивний настрій.

 Водолій

Сьогодні вам захочеться що-небудь змінити в житті. Майданчиком для експерименту може стати будь-яка дрібниця, будь-яку справу, що стало звичкою. Один і той же маршрут на роботу, меню на обід, коло спілкування або манера проводити вільний час — все це сьогодні ви здатні змінити, додавши до життя непередбачуваність і поставивши її з ніг на голову! Це може привести до цікавих наслідків і змін.

 Риби

Сьогодні при бажанні ви здатні багато чого добитися. Однак далеко не факт, що таке бажання у вас виникне. Втім, щоб наситити яскравими подіями свій день, вам достатньо захопитися якоюсь справою або ідеєю. Або симпатичним обличчям протилежної статі. Можливо, так ви впустіть у своє життя щось нове.