Гороскоп на 8 квітня 2017 року

Субота, 8 квітня 2017, 12:12
Гороскоп на сьогодні 8 квітня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 8 квітня 2017 року

Овен

Сьогодні можливі зустрічі, отримання важливих повідомлень, спонтанні наради, важливі особисті контакти. Займайтеся тим, що має практичний смисл, і не витати в хмарах. Ініціатива і натиск можуть призвести до ускладнень.

 Телець

Сьогодні вас може очікувати серйозна неприємність. Напевно проблема має давню історію, а сьогодні вона може виявитися в незвичайній формі. Ваша реакція на неприємності може бути непередбачуваною, обмірковуйте свою поведінку. Пам'ятайте, що сьогодні ви можете зробити необачний вчинок, який позначиться на подальшому житті.

 Близнюки

Зірки попереджають: у цей день будь-похід в магазин може обернутися непередбачуваними витратами, які здатні пробити у вашому гаманці значну прогалину. Будь-які ігри з фінансами сьогодні не вітаються, особливо це стосується гри на біржі та інших ризикованих операцій — ризик втрат і фатальних помилок надзвичайно високий.

Рак

Сьогодні ви здатні взятися за масу важливих і цікавих справ. Особливо вас будуть залучати проекти, пов'язані з облаштуванням особистого простору: будинки, дачі, машини. Ви будете сповнені бажання діяти. Одна ідея буде змінюватися з іншого, тому є небезпека, що ви так нічого конкретно і не доведете до кінця.

 Лев

Підкреслюйте вашу респектабельність і не поспішайте з реакціями на слова і дії оточуючих. Багато речей будуть відбуватися під впливом емоцій, але до вас це не відноситься. Якщо правильно розставити пріоритети, ефективність вашої роботи може збільшитися в рази.

 Діва

Постарайтеся сьогодні налагодити стосунки з близькими людьми, вам може незабаром знадобиться їх допомога. Будьте економні, не робіть зайвих витрат. Не вплутуйтеся в суперечки і плітки, щоб не бути крайніми. Отримана інформація може виявитися помилковою.

 Ваги

Сьогодні ви ризикуєте з головою зануритися в атмосферу інтриг, чуток і пліток. Ви можете навіть і самі не помітити, як станете рознощиком якої-небудь не самої достовірної інформації. Якщо потрапите в цей круговорот, то прозеваете свій шанс непогано заробити.

 Скорпіон

Сьогодні ви захочете розібратися з усіма назрілими питаннями і проблемами. Головне, щоб ця тяга випадково не перекинулася на з'ясування відносин з ким-небудь. Набагато краще використовувати її на те, щоб привести в порядок справи, що нагромадилися. Заодно непогано навести порядок в сумочці або у шухляді свого столу — там можна знайти те, що вважався безповоротно втраченим.

Стрілець

Сьогодні схиляє до вимогливості, однак не перегинайте палицю: це загрожує конфліктами і суперечностями. Не поспішайте судити оточуючих, хоча саме таке бажання сьогодні буде у вас регулярно виникати. Разом з тим прагнення до досконалості може дуже стати в нагоді вам на роботі. Очікується доход.

Козеріг

Сьогодні не варто вступати в суперечки, навіть якщо ви бачите свою правоту, ви щойно налаштували проти себе оточуючих. Не варто займатися серйозними розрахунками, можливі помилки. День гарний для домашньої роботи і завершення старих справ.

 Водолій

У цей день можливі довгоочікувані зустрічі, отримання важливих повідомлень, важливі особисті контакти. Займайтеся тим, що має очевидний практичний сенс, та не витати в хмарах і не розпорошуйтеся. Ініціатива і зайва наполегливість можуть призвести до ускладнень.

 Риби

Ви повинні бути обережні у висловлюваннях. Більше слухайте—і вам відкриється те, що ви повинні знати. Але не провокуйте ревнощі партнера і не роздавайте аванси, якщо у вас немає серйозних намірів.