Гороскоп на 12 квітня 2017 року

Середа, 12 квітня 2017, 12:16
Гороскоп на 12 квітня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 12 квітня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Увагу Овнів переключається на матеріальну або емоційну складову. Можливий підвищений інтерес до тем, пов'язаних з веденням бізнесу, витяганням доходів від спільної діяльності, до податкових, кредитних, біржовим нюансів, банківськими картками та рахунками, відпрацювання старих боргів, а також до документації, що відбиває стан справ у цих сферах. В емоційному фоні можуть переважати романтичні спогади, чуттєві ноти, не виключені моменти, пов'язані з жалем, докорами совісті.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельців може чекати діалог на актуальну тему, піднятий близькою людиною, клієнтом або інстанцією. Зірки не радять вам ухилятися від подібних бесід, бути на зв'язку і підтримувати контакт зараз у ваших інтересах. Стабільні домовленості малоймовірні, але цілком можливо укладення тимчасової угоди. Можливо, ви будете втягнуті в листування про податки, заборгованості, пенсійних або інших відрахуваннях. Відповідний момент для приватної консультації. В особистих стосунках важливо взаємна довіра.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Сьогодні Близнюкам належить зануритися в ділові розрахунки або інші рутинні процедури. Не виключено, що в процесі роботи доведеться підняти службові архіви або власні старі записи, вдатися до давнім зв'язкам, пошукати забуті речі, документи або інструменти. Увагу можуть привернути медичні, побутові або податкові нюанси, фінансова кореспонденція. Частина питань може вимагати секретності, особливо, якщо вам є що приховувати, або ви не бажаєте оприлюднити деталі свого приватного життя.

Рак (22.06 - 23.07)

День додасть Ракам скрупульозності, проникливості, послідовності, що позитивно позначиться на процесі і результатах розгляду справи. Можливе отримання вигод від колишніх зв'язків або угод. У той же час, багато Раків будуть надмірно емоційними, сугестивними, мрійливими, вразливими, особливо, якщо з'явився вільний час для приватного листування або старого хобі. Головним магнітом в любовних справах буде інтрига, загадкове послання або дивний збіг здатне відродити колишні почуття.

Лев (24.07 - 23.08)

У Львів на першому місці поточні питання. Може відбутися робочий чи сімейну нараду, візит до податкової інспекції. Багатьом Левам доведеться більш детально вникнути в домашні справи, залагодити давній питання, пов'язане з виплатою іпотеки, податком на транспорт, спадщину або нерухомість. Також, можуть бути важливі деталі бартерних операцій або виробничого процесу, нюанси, пов'язані з заробітком, прибутком від бізнесу, відрахуваннями в бюджет, платою за послуги, оренду приміщень, техніки, обладнання.

Діва (24.08 - 23.09)

День загострює спостережливість і проникливість Дів, роблячи їх хорошими психологами і консультантами, скрупульозними дослідниками, старанними учнями, а також посилює діловитість, загострює чуття на вигоду. Ймовірна поїздка по забутих місцях, зустріч з давнім знайомим, віддача від колишніх занять. Основною рушійною силою буде глибока емоційна або матеріальна зацікавленість, або тяга до «справ давно минулих днів». Можливо бажання знову поринути у старі почуття, колишні відносини.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам сьогодні бракує твердості і оптимізму, можлива схильність зациклюватися на переживаннях, спогадах, страхи, здійснювати під впливом емоцій неусвідомлені вчинки. У ділових питаннях має сенс вдатися до допомоги довіреної особи. Сьогодні може бути порушена тема взаєморозрахунків, спільного бізнесу або бюджету, оплати медичних та інших послуг, охорони будинку, території, матеріальних цінностей. Можливо звістка з податкової інспекції, банку, пенсійного фонду, страхової організації.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам не варто відмовлятися від діалогу: це прекрасний день для переговорів в довірчому тоні. День підходить для консультування, приватних зустрічей, взаєморозрахунків, особистих зізнань. Можна м'яко відстояти свої інтереси, не сказавши при цьому жодного зайвого слова. У спілкуванні з упертим потайливим співрозмовником допоможуть проникливість, інтуїція і особистий магнетизм. Однак у будь-якій розмові буде рано ставити крапку. Можливо, вам або другій стороні потрібен час для залагодження формальностей.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільці можуть проявити підвищений інтерес до чужих таємниць, закритим місцях, захищених каналах зв'язку. Можливо, вашу увагу привернуть будь-які дослідження, старі щоденники, історія сімейної або службової інтриги. Може нагадати про себе хтось із старих знайомих. Варто відрізняти правдиві відомості та реальні пропозиції від чуток, домислів, спаму, інформаційних пасток. Небажано цілком покладатися на пам'ять і чуття: може розігратися фантазія, є ризик прийняти бажане за дійсне.

Козеріг (22.12 - 20.01)

У Козерогів сьогодні з'явиться їжа для роздумів. Дуже ймовірно, що її дадуть моменти, пов'язані з минулим – спогади, збіги, знайомі види або мелодії, зустрічі з давніми знайомими. Не варто очікувати від цих доби динаміки, нових можливостей, яскравих успіхів. Можливо, ви з головою поринете в читання, розмова, якесь дослідження, творче заняття, повернетеся до старого захопленню. Якщо люди, яких ви потребуєте, не йдуть на контакт, можна спробувати ненав'язливо нагадати про себе.

Водолій (21.01 - 19.02)

Для Водоліїв може стати актуальним розмова з начальством, близькими колегами, членами сім'ї. Цей день спонукає повернутися до старих, не завжди приємних тем. Не виключено, що будуть порушені фінансові, майнові, територіальні питання, чи які-небудь інтимні нюанси. Не варто розраховувати на стрімкий розвиток подій, так як мислення і почуттів сьогодні властива інерція. Цілком можливо, що ви не встигнете приступити до конкретних дій і будете змушені відкласти до завтра.

Риби (20.02 - 20.03)

Сьогодні Риби чудово орієнтуються в обстановці, але не поспішають проявляти активність. Лінь, мрійливість або інша обставина можуть утримувати вас у стані пасивного вичікування, змусити ховатися від сторонніх очей, відсторонитися від справ. Може прийти звістка, що будить спогади, фантазії, надії. Одночасно, не виключені помилкові, шахрайські, а також просто непотрібні вам дзвінки та повідомлення. Можливо, так вам дають сигнал до чищення месенджерів або перегляду контактів.