Гороскоп на 13 квітня 2017 року

Четвер, 13 квітня 2017, 15:05
Гороскоп на 13 квітня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 13 квітня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Для Овнів сьогодні збережуть важливість будь-які форми обміну ресурсами. На ситуацію можуть впливати деталі взаєморозрахунків, податкової політики. Небажано брати нові кредити, не закривши старі. У справах допоможе проникливість, а ось мрійливість, інертність, сентиментальність можуть заважати. В особистих стосунках закриття сторінки може перешкоджати емоційна прив'язаність, сексуальна або фінансова залежність. Можливе отримання неявних нагадувань про минуле, повернення особистих речей та подарунків.

Телець (21.04 - 21.05)

У Тельців є всі шанси мирно вирішити будь-яке питання. Не виключено, що обставини самі підуть вам назустріч, позбавивши вас від необхідності проявляти ініціативу. Не варто відкидати мирні пропозиції партнерів, дружина. День не сприяє відкритим сварок, але агресія може прийняти приховану форму відходу від питання, натяків, затягування часу. Якщо має місце «тліючий» конфлікт, вам доведеться пошукати його причини в собі, наприклад, у власному пригніченому роздратуванні, страху, злопамятности.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам варто проявити послідовність і наполегливість. Від цього може залежати достаток, здоров'я, виконання бажання, благополуччя близьких. Краще заздалегідь змиритися з тим, що справи йдуть повільно. Затримки дозволять глибше вникнути в питання, ретельніше виконати завдання. Принесуть користь важкі хвилини у спілкуванні, в ході службових, господарських, лікувальних робіт, у процесі освоєння інструментів управління технікою: спалахи емоцій і дрібні невдачі зіграють роль якорів, що закріплюють потрібний навик.

Рак (22.06 - 23.07)

Раки зможуть успішно поєднувати вирішення ділових і особистих завдань. Романтизація минулого може спонукати вас знову побувати в знайомих місцях, реанімувати колишню ідилію у відносинах. У той же час, день не має до ідеалізму, допомагає тверезо дивитися на речі. Найбільший успіх чекає Раків, розвивають свої проекти. Можливі доходи від іноземного бізнесу та інвестицій. Стане в нагоді раніше створений резерв, «запасний аеродром». Найманим працівникам може випасти день свободи, пом'якшення зовнішнього контролю.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам варто проявити наполегливість у поточних справах, особливо домашніх і фінансових, не цуратися неприємних моментів, «брудної» роботи. Можливо, ви доберетеся до коренів давньої проблеми, розплутаєте частина старої головоломки, знайдете матеріальний або духовний скарб. Бажано виключити придбання, крім самих дрібних: необхідне зараз краще орендувати, а не купувати. Корисно заглянути в затишні місця житла або офісу, не виключено знаходження пропажі, потрібної суми, відповідної речі або інструменту.

Діва (24.08 - 23.09)

Для Дів ці добу вдалі, можуть принести легку прибуток з паралельних джерел або створити бажану гармонію відразу в декількох важливих областях. «Урожайний» день можливий у індивідуальних підприємців. Краще уникати спокуси стратегічних починань і розробок, а дрібними шансами користуватися негайно. Ефективно взаємодія зі старими знайомими, звернення до забутих джерел, навичок, інструментів. Можна відновити довіру або взаємовигідний обмін у спілкуванні з колишнім партнером.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам краще поставити на перше місце поточні потреби, практичні завдання і клопоти. Сьогодні продуктивний шопінг, орієнтований на поповнення запасів, придбання корисних в господарстві речей, закриття прогалин, ліквідацію недоліків. Можуть стати актуальними теми дрібного ремонту, оплати корисних послуг, закупівлі ліків, інструментів, побутових і технічних рідин, товарів для домашніх улюбленців. Може знадобитися стара кредитна карта або актив, яким ви довгий час не користувалися.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Одним з головних засобів досягнення успіху для Скорпіонів сьогодні залишиться дипломатичність. Будь-які ініціативи будуть вдалими, якщо ви відмовитеся від зайвої наполегливості, пресингу, прямого продавлювання своїх інтересів. День допомагає добре провести час в суспільстві приємних вам людей, стимулює любовні почуття, ділове чуття, творче натхнення. Можна отримати приємні результати попередніх зусиль по налагодженню діалогу. Можливо, вас все ще не може забути людина, з яким ви розлучилися.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям не варто афішувати свої почуття, таємні звички і прихильності, подробиці побуту та особистого життя. Незважаючи на корисність цієї рекомендації, зірки радять діяти за обставинами і не напускати туману там, де це виглядає недоречним. Вам навряд чи вдасться промовчати про деяких приватних інтимних деталях при спілкуванні з лікарем, домашнім персоналом або довіреними особами. День може посилити спокуса жити подвійним життям, відчувати інтерес і прихильність одночасно до двох людей.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козероги сьогодні сприйнятливі до емоційних імпульсів, багато відчувають інтуїтивно. Є передумови для гармонійного настрою, але насправді у нього внесе значні поправки конкретний напрямок ваших думок і почуттів. Ви можете перебувати в стабільній ейфорії або, навпаки, зануритися у тужливі спогади. Оптимальний нейтральний емоційний фон: він допоможе вам досягти успіху в поточних справах, домогтися наочного результату у важливому питанні, мудро розпорядитися підвернувся шансом з минулого.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям може бути важко зберігати душевну рівновагу, але саме воно буде запорукою успіху. Сьогодні легко піддатися спогадів, переживань, сумнівів, особливо з негативним відтінком. Емоційні перешкоди можуть перешкоджати рішенням фінансового або майнового питання, створювати приховану напруженість при взаємодії з оточуючими людьми. Це підходящий момент для залагоджування старих проблем. Будь-які починання бажано виключити, так як ваша позиція у них виявиться завідомо вразливою.

Риби (20.02 - 20.03)

Для Риб день складеться вдало. Варто скористатися ситуацією, щоб спокійно зробити ділову поїздку, залагодити кілька побутових або робочих питань. Можливі хороші придбання в ході рейдів по забутим маршрутами і торговим точкам. Практично будь-які заняття дня можуть навіяти ряд суперечливих, але приємних спогадів. Приводом для екскурсу в минуле може стати прогулянка, купівля, музика, фільм, смак страви або напою, природне явище. Можлива схильність шукати знаки в снах, збіги.