Гороскоп на 14 квітня 2017 року

Четвер, 13 квітня 2017, 23:41
Гороскоп на 14 квітня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 14 квітня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овни відчують прилив енергії і новий інтерес до справ у другій половині дня. Об'єктом підвищеної уваги можуть стати події далеко від дому, наприклад, в країні, де ви колись були або сподіваєтеся побувати, де живуть ваші друзі, родичі або колишня пасія. Вас може залучити загадкове подія, екзотичний нюанс, оригінальне наукове відкриття. Не варто поспішати з висновками щодо зацікавив вас моменту: можливо, зараз вам не вистачає точної інформації або ясності погляду.

Телець (21.04 - 21.05)

Вранці Тельцям краще утриматися від нових контактів і тісного спілкування. Може знадобитися час, щоб осмислити інформацію, розшифрувати натяк, розібратися в підоснові чужого поведінки, продумати тактику. У другій половині дня зросте ймовірність сюрпризів. І надихаючі, і прикрі новини не варто приймати близько до серця: не виключено, що чутки сильно перебільшені. Однак варто взяти зацікавив питання під контроль, так як деякі деталі все ж можуть торкнутися вас.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам варто почати день з рутини. У простих справах бажано поставити крапку в тривалих корисно підвести проміжні робочі підсумки. Ситуації другої половини дня можуть як інтригувати, так і дратувати. Незвичайна подія можливо у вашій групі або в таборі супротивника. Не виключено дивний вчинок партнера, непередбачений перебіг з боку офіційних інстанцій. Близнюків, не надто твердих духом, обставини будуть провокувати на залежність від інших і зниження впевненості у собі.

Рак (22.06 - 23.07)

Для Раків найбільш спокійною виявиться перша частина доби. У другій половині дня можуть з'явитися нові обставини, пов'язані з роботою, здоров'ям або сферою, де ви несете відповідальність. Можливий виклик, термінове замовлення, прохання одного, нездужання, може потребувати допомоги домашній вихованець. Одночасно, не виключена помилкова тривога, чужа примха, може чинитися тиск на вашу совість. Ситуації, коли ви дієте з обов'язку або за покликом душі, не варто плутати з потуранням чиїмось примхам.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам варто почати день з простих рутинних процедур. Можливо, доведеться залишитися вдома і приділити увагу побутових питань. Друга половина дня може звернутися до вашої креативної натурі або до почуття обов'язку, змістити акценти в бік любовних планів або потреб дітей. Ситуація може виявитися подвійною, містити в собі підступ, зросте ймовірність ілюзії, зваблювання, заминки, ненавмисного або навмисного обману. Джерелом спокус можуть стати заплутані відносини, в яких не поставлено крапку.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам варто підтримувати зв'язок з сім'єю або бути неподалік від будинку. Можливо, буде потрібна допомога домочадцям, захочеться бути присутнім при цікаву подію, або виникне несподіване бажання взятися за перервану справу. У той же час, варто бути більш поміркованим у проявах ентузіазму, не завадить спочатку розібратися в що відбувається. Не виключена невірна оцінка свого потенціалу, ситуація непорозуміння з близькими. Сподіваючись на удачу, не можна домогтися результатів і навіть спровокувати проблему.

Терези (24.09 - 23.10)

Для Вагів найбільш цікава друга половина дня. Можливі зміни в близькому оточенні, можуть вступити несподівані новини або з'явитися оригінальні ідеї. Ви можете раптово змінити плани, опинитися в дорозі або в гостях. Стимулюючи уяву, ситуація одночасно створить ряд пасток. Не виключено, що ви отримаєте звістку про хвилююче вас справі через третіх осіб, або з не зовсім надійного джерела. Не варто зловживати алкогольними напоями, особливо, якщо до цього не має здоров'я.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Початок дня Скорпіони можуть присвятити особистим потребам, і не тільки. Це не самий вдалий момент для активності, але задумане напередодні краще здійснити саме вранці. Друга половина дня може направити вашу увагу на дуже цікаві теми і явища, але також може відвести вас в сторону від істинних потреб, ввести у спокусу, поставити в залежність від гри випадку. Краще відкласти покупки, будь-які операції з активами і пасивами. Наважуючись на авантюру, варто усвідомити непередбачуваність наслідків.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільці ризикують потрапити в залежність від настрою, самопочуття, особистих слабкостей, що стане особливо помітно до вечора. Якщо не контролювати свій стан, день характеризується гонитвою за фантомами, потуранням примх і поганим звичкам. Не виключена одержимість ідеєю, вас може мучити який-небудь секрет, моральний аспект. Деяким Стрільцям буде складно чинити опір спокусі, відрізняти правду від брехні. Дезорієнтації може сприяти невизначена або незадовільна домашня обстановка.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам варто контролювати свій внутрішній світ. Це підступні добу для вразливих, мрійливих Козерогів інтровертного типу, а також для тих, хто тимчасово перебуває в самоті. Зацикленість на емоціях, навіть приємних, може призвести до ілюзіям або завищеним сподіванням, створити труднощі з оцінкою ситуації і свого місця в ній. Для активних Козерогів підвищується ризик заблукати в незнайомих місцях, зв'язатися з невідповідною компанією. У духовному житті важливо наявність хорошого наставника.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям зірки радять ретельніше вивіряти плани на кінець тижня. Не буде зайвим підстрахуватися на випадок непорозумінь. Зараз не все залежить від вас, навіть перевірені схеми можуть дати несподіваний збій або побічний ефект. Варто переконатися в наявності потрібних людей, достатніх засобів, інших необхідних умов. Є ймовірність, що буде відсутній саме той елемент, без якого багато втрачає сенс. Чим привабливіше і оригінальніше ваша ідея, тим більше підстав для ретельної підготовки.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам варто бути уважнішими, щоб не впасти в колишні ілюзії і знову не зробити помилку. Повторне розчарування в якості бувалого профі може стати куди більш болючим, ніж промах новачка. Найбільш підступна друга половина дня, доля може влаштувати вам перевірку і розставити мережі. Це складний день для Риб з багатою уявою, скромним життєвим досвідом, нестабільною психікою, схильністю до залежностей. Мудрі Риби не потраплять у пастку, але можуть з цікавістю спостерігати за подіями.