Гороскоп на 16 квітня 2017 року

Субота, 15 квітня 2017, 23:39
Гороскоп на 16 квітня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 16 квітня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Сьогодні витримка і твердість духу допоможуть Овнам подолати будь-які сумніви. Можливо, зіграє роль яке-небудь подія, що зміцнює ваші переконання. Овни, народжені в середині квітня, можуть виступити важливою для себе ролі, взяти відповідальність за інших або за свій власний вибір. Впевненість у собі не варто доповнювати зайвої балакучістю, наприклад, озвучуючи всім і кожному свою позицію. Поки не представився підходящий момент для виступу «від першої особи», кращою тактикою буде мовчання.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельців події дня можуть підвести до критичної межі і змусити визначитися. Багато Тельців будуть поставлені перед фактом якими інстанціями або зовнішніми силами. Можливо, це буде всього лише черговий компроміс, на який вам доведеться погодитися за відсутністю більш підходящої альтернативи. В приватних справах буде досягнута внутрішня ясність, але вашому розуму може бути все ще важко усвідомити те, до чого вже дійшли серце і інтуїція, можливо, вам захочеться ще раз в чомусь переконатися.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Для Близнюків день не самий комфортний, але безперечна гідність у нього є: як би не пригнічувала і ні насторожувала вас ситуація, на обрії туманному намітився просвіт. Це не найкращий момент для самостійних дій, особливо, для прояву ініціативи і демонстрації незалежності. Можуть виявитися не надто доречними розважальні заходи, небажані передчасні особисті заяви. Захист загальних інтересів краще довірити досвідченому партнерові, старшому другові або впливової групи осіб.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам варто довести розпочате до кінця, шлях і на шкоду приємним заняттям. Свідомість виконаного обов'язку, вчасно зробленої роботи сьогодні буде найбільш приємним і надихаючим. Задоволення, отримані крадькома, навпаки, можуть бути отруєні докорами совісті, відпочинок або романтика не можуть доставити очікуваної радості. Цей день здатний змусити вас більш тверезо поглянути на деякі мрії. Можливо, інакше ви поглянете на свої або чужі почуття, відмовитеся від зайвої ідеалізації, помилкової надії.

Лев (24.07 - 23.08)

Сьогодні зірки направляють Львів на вірний шлях так наполегливо, що помилитися складно. Багато Леви успішно подолають спокуси, а самі мудрі представники знаку просто проігнорують їх. В результаті, в більшості сфер настане ясність. Найбільш важким може стати вірне рішення у фінансових і любовних питаннях. Незважаючи на негативний досвід минулого і явний глухий кут в сьогоденні, може залишатися надія на диво, таємне бажання не обрубувати канали, зберегти лазівку, альтернативу або «запасний аеродром».

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам потрібно внутрішня рішучість, а також тверда позиція в питаннях приватного життя. Головне завдання цього дня –зберегти найцінніше, чи то права, почуття або досвід. Сьогодні можуть стати очевидними межі ваших повноважень в будинку, родині, колективі, на чужій або загальної території. Також, день позначить межі можливого в партнерських відносинах, але вони, на відміну від територіальних, можуть виявитися більш гнучкими. Можлива відстрочка сплати боргу, або перенесення на інший час повторної зустрічі.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам день допоможе прояснити ситуацію у відносинах і розстановку сил у разі будь-якої боротьби. Можуть уточнитися правові або інші рамки, в яких розташовується ваш випадок. Незважаючи на велику зацікавленість у подіях, зараз вам не варто прагнути на передній план. Якщо ситуація не вимагає вашої прямої участі в п'єсі, розумніше залишатися в ролі глядача. Центром загальної уваги може стати інша персона, що впливає на події, наприклад, ваш юрист, лікар, вчитель, партнер, клієнт.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Від Скорпіонів день вимагає далекоглядності, пропонує заново структурувати бюджет, уточнити пріоритети. Збереження коштів і ресурсів сьогодні важливіше, ніж ті або інші витрати. Перевагу краще віддати якістю, а не кількістю. Завдання буде вирішено ідеально, якщо не втрутиться емоційний фактор. Витоку коштів та інших порушень може сприяти закоханість і прихильність до дітей, або особлива риса характеру, така, як схильність до авантюр, неуважність, творча екстравагантність.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям, особливо народженим у середині грудня, сьогодні необхідні витримка, досвід і мудрість. Самоконтроль допоможе бути більш переконливими у обраної ролі. Можна стати хорошим організатором, адміністратором, еталоном та взірцем у чужих очах. Обов'язок і відповідальність можуть йти рука об руку з прощанням, свідомою відмовою. У чомусь доведеться проявити гнучкість, піти на компроміс. Буде природної смуток, не вдасться позбутися до кінця від сумнівів. Не дуже хороші знаки - почуття провини, депресія.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам належить подолати коливання і прийняти рішення. Яким би воно не було, важливо в ньому не сумніватися. Оскільки ситуація далека від ідеальної, не варто судити себе та інших занадто суворо. Самообман небажаний в ключових областях, до яких зараз можуть ставитися питання житла та еміграції, сімейні, дружні і любовні відносини. Не варто займати половинчасту позицію в моральних, професійних і духовних питаннях, у ставленні до головної справи, людині або головною мрією вашого життя.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водолії можуть розраховувати на успіх у більшості недільних заходів. Водолії, народжені в середині лютого, можуть зіграти у них одну з ключових ролей. Погляд у майбутнє теж не викликає занепокоєння. Окремі події, що виходять з-під контролю, не вселять побоювань, якщо ви розумієте їх природу. Можливо, це природні витрати, побічні ефекти або випадкові непорозуміння. Якщо виявилося втрачено щось цінне, важливо зберегти залишився, наприклад, зміцнити контакти з вірними друзями.

Риби (20.02 - 20.03)

Для Риб день може стати важливим, поворотним, ключовим. Це прекрасний момент для свідомого позбавлення від всього, що стало перешкодою до кращого життя. Одночасно, ці добу дозволяють зміцнитися в гідних і перспективних цілей, підвести цікаві підсумки. Рибам, воліють плисти за течією, може здатися, що доля забирає найдорожче і направляє до сумнівного щастя «залізною рукою». Можливий ідейний або психологічний пресинг з боку батьків, старших впливових фігур.