Гороскоп на 17 квітня 2017 року

Понеділок, 17 квітня 2017, 00:20
Гороскоп на 17 квітня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 17 квітня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Для Овнів, які бажають досягти успіху, сьогодні важливі цілеспрямованість і працьовитість. Це стосується як роботи за наймом, так і керування власним бізнесом: готовність наполегливо працювати знаходиться в прямому зв'язку з можливістю заробити. Якщо ви цінний працівник, вам охоче нададуть особливі умови, візьмуть до уваги ваші індивідуальні вимоги. Не варто відкладати справи, які знаходяться в завершальній стадії. Діловому листуванні і роботі з платіжними документами краще присвятити початок дня.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям день підніме настрій і поліпшить самопочуття. Можна розраховувати на більш сприятливі зовнішні умови, на скидання зайвої напруги. Можливі приємні вісті з-за кордону, від вакансій інстанцій, може бути позитивно вирішене питання про відрядження, судовому позові, трудової зайнятості. Недовірливі Тельці зможуть позбутися від неправильних побоювань. Ідеальним засобом забути про неприємності і відновити тонус стане виконання добре знайомої роботи. Контакти і поїздки ефективніше з ранку.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам зірки радять зайнятися поточними практичними справами, причому бажано включитися в цей процес з ранку. Пріоритет краще віддати нагальних, важливих питань: при своєчасному з'ясуванні вони не обіцяють занепокоєння, але можуть перейти в розряд проблемних, якщо ви почнете лінуватися і затягувати прості заходи. Перша половина дня найбільш ефективна для ділових дзвінків, рутинного шопінгу, роботи з фінансовими паперами, грошовими переказами, сімейними та особистими рахунками.

Рак (22.06 - 23.07)

Раки можуть з успіхом використовувати цей день для переговорів і консультацій. Перевагу краще віддати діловим, фінансовим, майновим нюансів. Не виключено, що навіть суто особисте спілкування буде містити в собі елементи даних тем, або зведеться до них у підсумку. Малоймовірно завершення серії зустрічей або остаточне оформлення документів. В ході обміну думками можливий ріст запитів з однієї або обох сторін, що може потребувати додаткового часу на врегулювання зростаючих «апетитів».

Лев (24.07 - 23.08)

Для Левів, у повній згоді з офіційним календарем, тиждень почнеться з робочої рутини. День може виявитися повністю присвячений службових нарад, узгодження думок, розподілу ролей, руху бюджетних коштів, утримання штату, постачання необхідними матеріалами. Може зайти мова про інспекції, інвентаризації, грошової компенсації. Вдалий момент для подання заяв про перегляд яких-небудь матеріальних чинників, наприклад, розміру винагороди, вартість закупівель або наданих послуг.

Діва (24.08 - 23.09)

Діви без праці вирішать цілий ряд робочих питань. Можна робити ставку на старі зв'язки, знайомі маршрути та інструменти, забутий у «засіках» товар. Для переміщень та комунікацій з практичним ухилом особливо вдала перша половина доби. Не варто втрачати час, якщо в планах ділові роз'їзди, налагодження взаємовигідних контактів, робота з паперами, текстами, розрахунками. Також, сьогодні з'явиться потрібний настрій для розмови на рутинні побутові і матеріальні теми з близькими людьми, включаючи дітей.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам день дає можливість детально обговорити побутові та житлові питання, радить не замовчувати свої особисті побажання, не обмежувати потреби. День підходить для нарад з домочадцями, для контактів з людьми і організаціями, які мають пряме відношення до вашої території, нерухомості. Також, це вдалий час для обговорення і з'ясування різних матеріальних нюансів, взаємодії з банківськими та фіскальними установами. Можливо, потребує доповнень або переукладання старий договір.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам зірки радять користуватися будь-якою можливістю для діалогу. Сьогодні співрозмовники налаштовані на єдиний лад, зацікавленість у більшості обговорюваних тем взаємна, можна опустити вступні пояснення та одразу перейти до суті справи. Для будь-яких зустрічей і переговорів найбільш ефективна перша частина дня. Бажано зробити Акцент на цифрах, фактах і всіляких практичних моментах, так як ситуація вимагає граничної конкретики. Офіційне оформлення документів, навпаки, краще відкласти.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям доведеться поставити на перше місце службову або господарську рутину. День гарний для шопінгу з нагальними цілями, для вирішення завдань, пов'язаних з повсякденними роботами і контактами, постачанням, розподілом бюджету. Можна вдало найняти тимчасовий штат, наприклад, будівельну, ремонтну або клінінгову бригаду для усунення накопичених неполадок або розчищення території. Якщо мова йде про харчування, варто віддати перевагу натуральним продуктам з лікувально-профілактичним ефектом.

Козеріг (22.12 - 20.01)

В настрої більшості Козерогів сьогодні переважають діловитість і комунікабельність. Це прекрасний день для вирішення назрілих практичних питань, як рядових, так і підвищеної складності. Для багатьох Козерогів пріоритетними стануть власні потреби, особиста мотивація виявиться найбільш потужною. Може з'явитися натхнення для повторного розмови на важливу тему, для переробки тексту, ремонту речей, з'явитися привід для повернення до якогось творчого, службовій чи побутового процесу.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям варто віддати перевагу приватному режиму спілкування. Можна поговорити з домочадцями, близьким колом колег або помічників, запрошеним фахівцем. День ставить акцент не на теорії, а на практиці, звертає увагу на конкретні деталі загальних планів. Можуть отримати новий імпульс відстрочені задуми, таємні міркування, які не обов'язково знати стороннім. Добре пошукати інформацію, пов'язану з веденням господарства, бізнесу, фінансових операцій, процесу ремонту або реконструкції.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам зірки радять зробити акцент на підтримці корисних зв'язків, а також на пошук і вивчення будь-якої актуальної інформації практичного характеру, у межах своїх інтересів. Це допоможе орієнтуватися в обстановці, швидше впоратися з нагальними справами, а заразом послужить прекрасним «протиотрутою» від надлишкових фантазій. Замість того, щоб віддаватися безплідною грі уяви і втрачати час у нескінченних очікуваннях, дана тактика допоможе вам домогтися реалізації деяких бажань на ділі.