Гороскоп на 19 квітня 2017 року

Середа, 19 квітня 2017, 00:08
Гороскоп на 19 квітня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 19 квітня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам сьогодні протипоказана лінь, але варто уникати і протилежних явищ – суєти, поспіху. Ранок дасть стимул для завершення справ, але активність може бути знижена, якщо у вас мало енергії, або ви погано себе почуваєте. Не варто братися за нові завдання, особливо, якщо залишилися питання по виконаній роботі. Друга половина дня може знову нагадати про який-небудь незавершеною темі, зверне вашу увагу на пропущений платіж, не виконана обіцянка, не оформлений за всіма правилами документ.

Телець (21.04 - 21.05)

На початку дня Тельці схильні діяти за інерцією, що не так погано. Можливо, вдасться підвести риску під справою, в яке було вкладено багато сил. Однак зірки підказують, що в багатьох сферах вам зараз важко розраховувати на тверду крапку: швидше за все, доведеться ставити кому. У другій половині дня можуть посилитися ваші особисті сумніви або з'явитися взаємні питання. Можуть потребувати уточнення плани, розрахунки, бюрократичні нюанси. Можливо, до вас звернеться з проханням один або начальник.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюки можуть нервувати через об'єктивні затримок, нестачі волі або ясності. Деякі Близнюки зіткнуться з наслідками своєї колишньої неуважність, неакуратність. Подолання перешкод вимагає ретельного підходу, що виключає недбалість, поспіх і легковажність. Друга половина дня принесе новини по темі і допоможе поглянути на ситуацію під іншим кутом, однак не вплине на темп подій. Може знадобитися поїздка, повернення до старого договору, візит до одного.

Рак (22.06 - 23.07)

Для Раків найбільш гармонійним і стабільним буде ранок. Не варто відкладати на пізніший час реалізацію спільних домовленостей, обмін послугами, особисту зустріч. Протягом дня зірки можуть звернути вашу увагу на потенційні небезпеки, в тому числі, пов'язані з матеріальною стороною ваших справ. Можливо, доведеться взяти під контроль банківські картки та рахунки, кредитні і платіжні операції. Це не найкращий момент для формування зв'язків, не варто довіряти малознайомим людям і організаціям.

Лев (24.07 - 23.08)

Для збереження фінансового благополуччя і загальної рівноваги Левам доведеться добре орієнтуватися в обстановці. Важливо зробити все необхідне, уникаючи зайвих і передчасних дій. Варто поставитися спокійніше до відстрочок і затримок при підготовці до подорожі, при оплаті послуг доставці товару. У другій половині дня складуться передумови для різночитань, розбіжностей. Щоб не спровокувати конфлікт інтересів, краще не поспішати і дочекатися моменту, коли саме життя підтвердить вашу правоту.

Діва (24.08 - 23.09)

Практичні зусилля Дів сьогодні ефективні лише вранці, і тільки в обмеженій сфері. Незважаючи на хорошу загальну базу, будь-яку справу може застопоритися через неточностей при оформленні документів, неполадок у роботі транспорту і комунікацій, чийого-небудь відсутності. Не виключено, що ви самі будете не готові оперативно зробити ті чи інші дії. Більш конкретні підказки дасть друга половина дня. Можливо, ви отримаєте новини з потрібних кіл, знайдете похибки у власних планах і розрахунках.

Терези (24.09 - 23.10)

Ранок Ваги можуть присвятити побутовим і технічним питанням, особливо, якщо йде до кінця цикл складних робіт, лікувальних процедур. Порадує близький фінал некомфортного періоду. Друга половина дня обіцяє стабілізацію настрою і самопочуття, нагадає про припинених справах і приємних перспективи, але також підкаже, що саме заважає вільно рухатися по наміченому шляху. Каменем спотикання може бути фінансування проекту, необхідність уточнення планів та повторного погодження інтересів.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Для Скорпіонів важлива інформаційна складова доби. Якщо ранок - активний період, в середині дня корисний перерву, щоб переналаштувати на іншу хвилю. Не виключено, що вас цікавить людина відмовиться від своїх слів, зникне з виду, попросить час на роздуми, запропонує додатковий матеріал для осмислення. Можуть бути закінчені загальні справи, перервані переговори. Одночасно, можливе відновлення сімейного або дружнього спору, підвищення інтересу до домашніх потреб, побутовим потребам.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям не варто поспішати з оцінкою новин, прийняттям пропозицій: все, що озвучено сьогодні, потребує подальшого уточнення. Можлива пауза при переході від однієї задачі до іншої. Краще не програмувати себе на ті чи інші реакції: приємні сюрпризи імовірніше, коли ви їх не чекаєте. У другій половині дня може стати актуальною поїздка, зустріч, робота з інформацією, але не виключено, що пошуки породять більше питань, ніж дадуть відповідей. Цікаві звістки можуть прийти від старих знайомих.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Для Козерогів найбільш плідно ранок. Козероги, народжені в середині січня, зможуть завершити важлива справа, особливо, якщо піднімуться з ліжка раніше звичайного. Подальші події покажуть, що далеко не все так очевидно, як вам здається. Якщо ви не відчуваєте проблем з розумінням обстановки, то додаткового часу можуть потребувати люди, з якими ви пов'язані. Не виключено, що вам знову доведеться взяти під контроль матеріальну базу своїх проектів, проінспектувати бюджет або запаси.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям доведеться змиритися з повільним перебігом подій. Можлива відстрочка домашніх перетворень, бізнес-планів, проблема з фінансуванням, постачанням, житлом, облаштуванням побуту. У програмі, яка здавалася ідеальним, можуть виявитися слабкі місця, у тому числі, пов'язані з матеріальною частиною. Спроба поговорити з близьким оточенням, включаючи родичів, може зірватися. Якщо розмова все ж відбудеться, то велика ймовірність того, що результат вас не влаштує і бесіда потребує продовження.

Риби (20.02 - 20.03)

Для Риб знову актуальний збір корисної інформації. Зараз можна бути впевненим лише в тих результатах, у яких немає ні найменшого сумніву. У всіх інших випадках, краще спробувати заново вивчити подробиці цікавить теми. При невдачі не варто бентежитися і відступати: глухий кут вдало переорієнтує вашу увагу на більш корисні напрямки пошуку. Не виключено, що нових джерел буде недостатньо і доведеться вдатися до старих. Може несподівано стати в нагоді старий мережевий адресу або контакт.