Гороскоп на 21 квітня 2017 року

П'ятниця, 21 квітня 2017, 00:08
Гороскоп на 21 квітня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 21 квітня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам знадобляться дружні зв'язки в групах і установах. Дії поодинці чреваті тупиком, тоді як підтримка спільноти або держструктури забезпечить «зелене світло» в усіх напрямках. Актуальні організаційні питання, пов'язані з поїздками та відрядженнями, з участю в планових експериментах, офіційних і неформальних проектах. Не завадить підтвердити свої права документально. День підходить для переоформлення будь-яких важливих документів, у тому числі, пов'язаних з утворенням, громадянством.

Телець (21.04 - 21.05)

Сьогодні не варто втрачати час Тельцям, у яких в пріоритеті кар'єра, стабілізація матеріального становища, закріплення в якій-небудь системі, отримання офіційних переваг. Можна отримати страховку від неприємностей, підтримуючи популярність в потрібних колах або дружні стосунки з керівництвом. Не завадить обізнаність у професійних і юридичних питаннях, вміння користуватися мережевий інформацією, базами даних. Не виключено тимчасовий повернення до колишньої посади, списку обов'язків.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам не варто хапатися за нові справи або пускатися в шлях, не підготувавши грунт. Корисно привести в систему документи, результати досліджень, переконатися в міцності страховки, в підтримку закону або інстанцій. Не виключена потреба в моральному схваленні, наприклад, з боку вчителя. Якщо чекає подорож, актуально підтвердження прав на виїзд, бронювання місць або послуг. Може мати значення рівень освіти та досвіду, наявність тих або інших навичок, стан транспортного засобу.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам зірки радять перевірити або створити наново «подушку безпеки». Сьогодні добре приймати усвідомлені комплексні заходи, спрямовані на збереження доходів, вкладів, заощаджень. Не завадить контроль за рухом коштів на зарплатній або кредитної картки. Не варто відкривати нові рахунки, витрачати ключові ресурси, проводити платежі по незахищеним каналам. Окремої уваги можуть вимагати питання цільового фінансування, наприклад, на медичні послуги, оплату консультацій, купівлю житла.

Лев (24.07 - 23.08)

Львів зірки підштовхують до наведення ясності в будь-яких відносинах. Зараз важливо утримати біля себе однодумців, а також зберегти зв'язки з надійними людьми і організаціями, на яких можна покластися. Заново структурувати корисно в першу чергу ділові контакти. Чітка система критеріїв, укупі з досвідом, дозволить легко відсіяти непотрібні кандидатури. Ту ж операцію не завадить зробити з документами, регулюючими відносини: прозорість договору забезпечить законність співробітництва.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам доведеться знову звернутися до унікального досвіду, отриманому індивідуально або разом з іншими людьми. Це можуть бути практичні вміння в поводженні з матеріалом, технікою, обладнанням, ресурсами, інформацією, електронними системами, а також організаційні та комунікативні навички, які дозволяють виконувати функції керівника, менеджера. Комплекс подібних знань допоможе кар'єрного зростання, фінансового прориву, стане в нагоді в сфері будівництва, проектування, медицини, в будь-яких експериментах.

Терези (24.09 - 23.10)

Сьогодні обставини йдуть Терезам назустріч, якщо їх бажання розумні і не позбавлені креативного відтінку. Можна отримати прекрасні результати досліджень, творчих зусиль, любовних починань. Хороший день для возз'єднання з однодумцями і партнерами, з метою повернення до призупиненим спільним планом. Батькам-Терезам не варто упускати вдалий момент для серйозної розмови з дітьми, особливо, якщо це повторна бесіда: може знадобитися контроль, допомога в навчанні або самовизначенні.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам зірки рекомендують навести ідеальний порядок в домі, у ввіреному господарстві або на підвладній території. Сьогодні даний рада однаково актуальне для фізичного і віртуального простору, будь-якого виду контактів і ресурсів. Не завадить оглянути приміщення, речі, запаси, інструменти, техніку, програмну базу, систематизувати інформацію, прояснити складні моменти у взаєминах з домочадцями, довіреними особами, близькими друзями, постійними відвідувачами особистого блогу.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільці сьогодні отримають у повному обсязі потрібну інформацію, знаки, інструкції. Буде ефективною робота зі знайомими джерелами, з перевіреними маршрутами, засобами, схемами дій. Відповідний день для адміністративної роботи, систематизації знань, структурування контактів, уточнення планів, скачування програм, для підтвердження офіційних даних, відновлення серйозних домовленостей, повторних візитів і консультацій, оформлення важливих документів або нотаріального засвідчення їх копій.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам день допоможе визначитися з фінансової і професійної стратегією, навести порядок в адресній книзі, списку покупок, особистих активах і пасивах. Баланс буде більш вдалим, якщо ви вели розумну політику, відмовлялися від зайвих і передчасних витрат, вкладалися в перспективу і якість. Це вдалий момент для роботи з платіжної документацією, рахунками, базами даних. Якщо ви заплуталися морально, день допоможе повернутися до справжніх цінностей, яким ви завжди були вірні в глибині душі.

Водолій (21.01 - 19.02)

Сьогодні всі розрахунки Водоліїв збуваються, завдяки логіці, чуттю або передбачливості. День сприятливий для участі в нарадах, зборах, для відновлення своїх прав та захисту інтересів. Можна розраховувати на допомогу друзів, колег, однодумців, офіційних осіб, інстанцій. Успіхи будуть ще вище, якщо свідомо доповнити везіння самодисципліною. Варто стежити за змінами у правилах і законах: багато з них виявляться в вашу користь, що буде цінним підмогою на початку нової справи.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам день допоможе задовольнити не порожня цікавість, відновити зв'язку або корисні знання. Успіху посприяють логічне мислення і нейтральний емоційний настрій. У спілкуванні краще поєднувати дружелюбність з розумною дистанцією. Контакти, платежі, робота з документами можуть виявитися зручніше в форматі онлайн. Це вдалий момент для повторних інформаційних пошуків. Корисно цікавитися чужим досвідом, новинами, результатами опитувань і досліджень, наукової та правової базою цікавить теми.