Гороскоп на 22 квітня 2017 року

Субота, 22 квітня 2017, 11:02
Гороскоп на сьогодні 22 квітня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 22 квітня 2017 року

 Овен

Сьогодні все буде здаватися вам однаково важливим. В результаті ж ви будете хапатися одразу за все і так нічого і не встигнете. Щоб день не пройшов до безглуздої гонці, згадайте про дисципліну. Трохи дисципліни у думках і справах вам не зашкодить.

 Телець

День сьогодні сприяє очищенню власних думок, що є необхідним для ясного і чіткого бачення істинної мети. Можливо, вас відвідає нова цікава ідея чи захоплення, а також з'явиться тяга до оволодіння новими знаннями, ні в якому разі не варто цьому опиратися.

Близнюки

Хороший день для трансформації, відмови від шкідливих звичок. Можлива радикальна зміна світогляду і в справах, і в стосунках. День вдалий для початку ремонту і серйозних покупок.

 Рак

Замість того, що говорити півгодини по душам, говорите швидко й по суті. Сьогодні активізуються енергетичні вампіри. Не слухайте пліток і чуток, ви можете потрапити в неприємну ситуацію, якщо повторіть їх.

 Лев

Ви і делікатність сьогодні можуть опинитися, як ніколи, далекі один від одного. День наділяє вас прямолінійним бажанням висловлювати все, що ви вважаєте за потрібне, оточуючим прямо в обличчя. Ваша логіка при цьому буде проста: я знаю як краще, моя думка правильне. Щоб така поведінка не стало грунтом для сварок, зірки радять направити свій запал у мирне русло.

 Діва

Сьогодні ви схильні досконально розбиратися в будь-якому, навіть найменшому, питанні. Неясність у справах або в словах буде вас дратувати, змушуючи вникати в них до тих пір, поки не залишиться білих плям. Це дозволить вам уникнути помилок і неприємностей.

 Ваги

Сьогодні ви будете буквально фонтанувати цінними ідеями і думками. Не дивно, що вам захочеться як можна швидше ними поділитися, винісши на загальний суд. Проте навіть якщо вам не вдасться зробити це перед широкою публікою, не біда. Вам достатньо знайти хоча б одного толкового слухача і місце, в якому ніхто не завадить поговорити.

 Скорпіон

Сьогодні ви можете опинитися втягнутими в справу або розгляд, так чи інакше пов'язане з грошима. Це може бути все що завгодно — від розмови з начальством про зарплату до банальної сварки з приводу занадто великих витрат. Зірки радять не гарячкувати в таких розмовах і уникнути не потрібних деталей. Зберігайте спокій і зі зосередьтеся на фактах — образи і взаємні претензії можуть завести вас занадто далеко.

 Стрілець

Сьогодні не розраховуйте на дипломатичність — ні свою, ні оточуючих. Уникайте конфліктів, сутичок та навіть обговорення якихось неоднозначних тем. У любові намагайтеся поєднувати рішучість з обережністю. Якщо ви давно не могли зважитися зробити якийсь крок у ваших стосунках, то сьогодні — саме час.

 Козеріг

Сьогодні постарайтеся більше часу присвятити спілкуванню з дітьми. Якщо своїх дітей немає, не біда: цілком підійдуть молодші брати, сестри, племінники, ну або на крайній випадок — сусідські діти. Навіть якщо таке спілкування не принесе ніякої конкретної користі, він наповнить вас зарядом позитивної енергії.

 Водолій

Сьогодні ви будете переповнені пристрастями й переживаннями. Мінливість настрою, спонтанність вчинків і почуттів, яскрава ексцентричність — все це може бути наслідком наелектризованого емоційного фону дня. Не дивуйтеся, якщо багато хто з оточуючих гостро реагувати на все, що відбувається навколо.

 Риби

Сьогодні найкраще присвятити вільний час заняття фітнесом або спортом. Подібні заходи обіцяють пройти з користю не тільки для тіла, але і для душі. До того ж саме в спортзалах сьогодні дуже ймовірні зустрічі, які можуть обернутися цікавим і перспективним знайомством.