Гороскоп на 28 квітня 2017 року

Четвер, 27 квітня 2017, 23:40
Гороскоп на сьогодні 28 квітня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 28 квітня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

У Овнів можливий сплеск енергії, очікується поліпшення настрій і самопочуття, відродження надій. Ці добу здатні дати імпульс любовному, діловому або творчої активності, додати вам мобільності, винахідливості, чарівності. Роблячи що-небудь, варто прорахувати можливі наслідки, інакше справа піде з перемінним успіхом. Бажано ретельніше вибирати і готувати маршрут, транспортний засіб. Овнам, схильним підпадати під чужий вплив, варто прискіпливіше у виборі середовища, компанії.

Телець (21.04 - 21.05)

День мотивує Тельців стати більш сміливими, рішучими, заповзятливими. Тельці, схильні до зневіри, змінять настрій на більш позитивний і життєстверджуючий. У відносинах з іншими людьми з'явиться більше щирості. Не виключено, що зміни позначаться й на інших сферах, наприклад, змусять задуматися про зміну іміджу, спонукають цікавитися новинками і прогресивними тенденціями. У багатьох представників знаку з'явиться бажання продовжити перерваний експеримент, знову спробувати в чому-небудь щастя.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюків чекає різкий підйом активності. Не виключено бажання рухатися з однаковою швидкістю в декількох напрямках одночасно. Побічним ефектом ентузіазму може бути нервозність, необачність, стратегічний прорахунок. Зірки застерігають від недбалості, поспіху, помилок: успіх опиниться під питанням, якщо ви не враховуєте важливі деталі. Поряд з друзями і сподвижниками, у вас можуть бути серйозні супротивники, карт-бланш в одних напрямках може сусідити з бар'єрами в інших.

Рак (22.06 - 23.07)

Раків чекають вимушені термінові клопоти, нові або вже знайомі обов'язки. Не виключено, що вам доведеться когось виручати або тимчасово заміщати. Небажані індивідуальні починання, так як занадто велика залежність від обставин. Рекомендується обережність у поводженні з інструментами, тваринами, дрібною технікою, при проведенні лікувальних процедур. Краще не сваритися з колегами і персоналом. Варто контролювати навантаження і самопочуття при схильності до захворювань, поганому самопочутті.

Лев (24.07 - 23.08)

Сьогодні Львів відвідає довгоочікуване натхнення. У багатьох представників знаку з'явиться мотив терміново перейти від слів і надій до конкретних справ. Може знову відкритися потрібний шлях, з'явитися один, повернутися помічник. Нерішучих інертних Львів надихне чужий приклад. Більшість ваших ініціатив приречені на успіх, особливо, якщо в основі лежить добре продуманий старий план. Незважаючи на сприятливі умови, вам може знадобитися час для подолання старих звичок або залишкових сумнівів.

Діва (24.08 - 23.09)

Для Дів день буде цікавим, але напруженим і неспокійним, змусить враховувати масу нюансів. Можливий терміновий наказ, або вимушена активність в силу інших обставин. Ситуація може бути пов'язана з випробувальним терміном, перевіркою професійних навичок, управлінських або організаційних талантів. Енергію, комунікабельність, мобільність необхідно поєднувати з далекоглядністю, відповідальністю і урахуванням досвіду колишніх помилок, інакше ефектне бравурне початок заведе вас в знайомий глухий кут.

Терези (24.09 - 23.10)

Ваг чекають позитивні зрушення в зупинених справах. Може знову активізуватися взаємодія з іноземцями або далекими друзями, стати актуальним участь у міжнародній програмі. Довгоочікувана динаміка вселить оптимізм, забезпечить приплив душевних і фізичних сил. Пожвавлення обстановки і зміна ролі можуть спонукати до оновлення іміджу. Вдалий день для початку подорожі, розморожування проекту, відновлення переговорів, тренувань, ділових акцій, наукових досліджень, судового процесу.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Атмосфера цих доби здатна зробити Скорпіонів активними дослідниками або авантюристами. Може посилитися схильність до ділових ризиків, бурхливих дискусій, зухвальству за кермом, медичних або технічних експериментів, до розслідувань з кримінальним або остросоциальним ухилом. Можливий підвищений інтерес до екстремальних видів спорту. Проявити сміливість, заповзятливість, мобільність вас можуть змусити обставини чи службовий обов'язок. Не виключена нова серія оновлень на робочому місці.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільці сьогодні схильні гостро реагувати на чужу поведінку. День ознаменується дискусією, змаганням, дружній конкуренцією, або запрошенням до них. Упевнені в собі Стрільці охоче приймуть виклик. Якщо ви сумніваєтеся у своїх здібностях, пам'ятаючи про минулі невдачі, зірки радять вам неупереджено оцінити плюси і мінуси ситуації: можливо, вона не така вже погана, і ви даремно комплексуєте з приводу своїх уявних недоліків. Натхнення та азарту може надати творча удача, любовна надія.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогів день змусить поринути в клопіт. Може з'явитися необхідність у тренуванні, відпрацювання навичок, веденні справ одночасно. З'явиться привід продемонструвати вправність, майстерність, володіння професійним інструментарієм або підручними засобами. Може знадобитися наявність розторопних помічників, обладнання. В деяких питаннях буде логічніше вдатися до чужих послуг. Уваги може вимагати коло службових обов'язків, побут, здоров'я, техніка, зміст домашніх вихованців.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям день відкриває шляхи, підказує цікаві напрямки діяльності. Взявшись за справу з урахуванням попередніх напрацювань, легко домогтися успіху практично в будь-якій сфері, включаючи спорт, бізнес, менеджмент, прикладні творчі області. Добре повернутися до колишніх захоплень і задумам, з метою реалізувати їх на новому рівні. Можуть знову з'єднатися в одне ціле хобі і робота заради заробітку. Після періоду розлук, сумнівів чи інших проблем, нові надихаючі тенденції очікуються в особистому житті.

Риби (20.02 - 20.03)

Риб день підштовхує до активності і одночасно до обачності. Помилки і травми вірогідні з вашої власної вини, внаслідок спотвореного погляду на речі, непрофесіоналізму або недбалості. Важливо мати план дій, усвідомлювати можливий ризик. Необхідна акуратність при технічних роботах і освоєнні нових навичок. Не брати на себе нездійсненні завдання допоможе облік минулого досвіду. Не варто сваритися з близькими, з тими, хто вчить або допомагає, свідомо йти проти правил і волі керівництва.