Гороскоп на 29 квітня 2017 року

Субота, 29 квітня 2017, 00:45
Гороскоп на сьогодні 29 квітня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 29 квітня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам варто бути готовими до непорозумінь та перешкод на шляху. Підвищується ймовірність потрапити в пробку, натрапити на закритий шлях або на перевірку документів. Можливо, доведеться витратити на дорогу більше часу, ніж було заплановано, через необхідність об'їзду. Не виключені проблеми з паркуванням. Вирішити більшість проблем допоможе знання правил і вміння спілкуватися, в тому числі, з представниками офіційних інстанцій. Щоб ситуація не застала зненацька, корисно підготувати запасний шлях.

Телець (21.04 - 21.05)

У Тельців ситуації цього дня можуть викликати досаду та роздратування. Безхмарне початок здатне плавно перейти в заплутану історію, з малозрозумілими правилами і непродуктивним фіналом. Не найкращий момент для прояву наполегливості, демонстрації характеру, зав'язування відносин, для будь-яких авантюр або планових системних дій. Небажані купівлі та грошові розрахунки. При перших ознаках насуваються проблем розумніше відступити і почекати, поки трапиться нагода для чергової спроби.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюки зіткнуться з негативною або сумнівної стороною своїх ініціатив. Уникнути проблем допоможуть дисциплінованість і вміння домовлятися. Важливо вчасно побачити промах і вжити заходів, навіть якщо це гальмує виконання бажань і зачіпає ваше самолюбство. Ймовірні причини непорозумінь – поспіх, недбалість, подвійність цілей, схильність ігнорувати правила, авторитети або чужі інтереси. Якщо ви повернулися до колишніх планами, нагадають про себе знайомі перешкоди, допущені раніше прорахунки.

Рак (22.06 - 23.07)

Раків виручить обачність, включений інстинкт самозбереження. Не завадять гнучкість, готовність до маневру, звичка до конструктивного мислення. У будь-якій ситуації бажано усвідомити межі своїх можливостей і не ставити недосяжні цілі. Сьогодні ви вразливі, залежні, недостатньо послідовні і рішучі. Надмірності і прорахунки можуть згубно позначитися на здоров'ї і поточних інтересах. Починання краще відкласти, поки ви не відчули прилив сил і не знайшли необхідну впевненість.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам зірки радять вчасно зупинитися, якщо щось пішло не так. Найбільш ефективною обіцяє стати перша половина дня, не варто відкладати контакти, візити, поїздки, розрахунки, домовленості. Якщо пропустити переломний момент, починання може застопоритися, а частину зусиль пропаде дарма. Стоп-сигналом може послужити сумнів у правильності того, що ви робите, асоціація з колишнім негативним досвідом. Варто прислухатися до інтуїції, советующей не довіряти кому-небудь або чого-небудь в повній мірі.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам важливо не тільки тішитися успіхами, але і запобігати помилки. Не варто знову втягуватися в порочне сценарій, занижающий підкреслює ваші достоїнства і недоліки: ви ризикуєте «підставити» себе або інших людей. Щоб не стати жертвою випадку або власної безпечності, краще не грати в сумнівні ігри, дотримуватися плану, логіці, однозначної позиції. Бажано зафіксувати правдиву картину подій і здобутий особистою працею результат, наприклад, записати, завізувати, сфотографувати.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам сьогодні забезпечена «круговий захист», в тому числі, на незнайомій території. Що б не сталося, не варто відмовлятися від своїх законних прав і привілеїв. У переговорах дружелюбність можна поєднувати з твердістю і принциповістю. Одночасно, день нагадає про природні межах можливостей, неминучих зовнішніх кордонах. На щастя, більшості Терезів навіть не прийде в голову порушувати встановлені правила. Ви точно розрахуєте або інтуїтивно відчуєте, коли і де потрібно зменшити темп.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам, особливо активним і заповзятливим, сьогодні знадобляться самовладання, розсудливість, уважність. Варто пам'ятати, що погане знання правил, у тому числі дорожніх, не позбавляє від відповідальності за їх порушення. Позитивну роль відіграє досвід або тренування: в цьому випадку, техніку безпеки ви будете дотримуватися бездоганно і автоматично. Бажано мати при собі всі потрібні документи, наприклад, водійські права, пропуск, медичну страховку. Не кращий день для платежів та угод.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям зірки настійно радять дотримуватися балансу в будь-якій взаємодії. Зробивши все необхідне, краще зупинитись. Не варто брати на себе чужі обов'язки, наприклад, виконувати за партнера його частину роботи. Незважаючи на можливі труднощі, день обіцяє благополучне вирішення більшості суперечок та протистоянь. Зовнішні атаки будуть відбиті завдяки удачі, допомоги друзів або вашої стійкості. У складних відносинах можна підтримувати знайдений компроміс і вести конструктивні переговори.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогів зірки застерігають від надмірної старанності, а також від впертості, негнучкості. Перевантаження, як і вперте дотримання неправильним схемами, можуть призвести до втрати часу, погіршення самопочуття, зниження якості виконуваної справи, неправильної діагностики проблем. Рекомендується виключити будь-які починання, так як сьогодні вони малоперспективні. Бажано стежити за здоров'ям і скрупульозно виконувати лікарські приписи, особливо, якщо є виражена схильність до хронічних захворювань.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям не завадить організованість, дисципліна. При цьому не обов'язково підкорятися стандартними правилами: сьогодні ви цілком можете слідувати своїм власним ритму, підказаного інтуїцією або довгим досвідом. Готовність до добровільним обмеженням позбавить вас від необхідності підкорятися зовнішнім рамок. Події будуть розвиватися вдало, але не варто цим зловживати. Бажано вчасно йти з заходів, згортати листування, вибувати з гри, закінчувати побачення чи дружню зустріч.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам сьогодні краще перестрахуватися, відмовитися від сумнівних або трудомістких заходів. Не варто спокушати долю, знову і знову намагаючись подолати серйозний бар'єр: в даний момент, завдання може бути вам не по силам. Можливі ситуації непорозуміння або відчуження з оточенням, включаючи сімейне. Щоб домовитися або донести свою точку зору, необхідно говорити чесно і по суті. Варто уникати туманних натяків, демонстративних образ і інших знайомих, але непродуктивних сценаріїв спілкування.