Гороскоп на 3 травня 2017 року

Середа, 3 травня 2017, 11:19
Гороскоп на сьогодні 3 травня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 3 травня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овни сьогодні без праці знайдуть баланс між свободою і дисципліною. Буде нескладно дотримуватися правил або режим, вчасно йти з заходів. Вдалий збіг обставин допоможе підібрати вірні слова, зустріти потрібних людей. Визнання і нагороди будуть заслуженими. Незважаючи на загальний позитивний фон, цей день не розташовує до легковажності, часом вам на розум будуть приходити важливі висновки, філософські узагальнення. Відповідний день для серйозної розмови зі старим другом, дитиною, коханою людиною.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям сьогодні стане в нагоді реалістичний погляд на себе і свої можливості. Зірки можуть виставити високу оцінку вашим особистим старанням в якому-небудь питанні, але можуть також обмежити ваші запити, вказати на ваші помилки. Якщо ви схильні ставитися з часткою ідеалізму до будинку, близьким людям, кровних зв'язків, вас може спіткати розчарування у зв'язку з сімейним життям, з дітьми або за власною політикою їх виховання. Корисно навести порядок у жилих приміщеннях та на прилеглій території.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам не варто нарікати на обмеження: швидше за все, вони будуть обґрунтовані і опиняться на благо всім учасникам подій. Завдяки лімітами, не буде проблем з пунктуальністю і підтриманням рівноваги у відносинах. День створює прекрасні умови для конструктивного спілкування, допомагає дотримати баланс між неформальним доброзичливим тоном і фривольністю. Це вдалі добу для поїздок, обговорень, уточнення домовленостей. Ваше або чуже слово може внести ясність, поставити крапку в дискусії.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам зірки радять проінспектувати особистий бюджет. Сьогодні важливіше не вдаватися зокрема, а побачити загальну картину. Корисно привести в порядок банківські рахунки і карти, платіжні та гарантійні документи. Бажано суворо дотримуватися списку покупок, обмежитися необхідними і добре продуманими витратами. Перевагу варто віддати не кількістю, а якістю, в тому числі, купуючи інфопродукти, ігри, електроніку, цінні речі. Не варто відкладати обмін, повернення, експертизу товарів і послуг.

Лев (24.07 - 23.08)

Для Левів день пов'язаний з позитивними подіями, і одночасно, з несенням відповідальності, добровільної самодисципліною. Багато Леви будуть обережні у спілкуванні, маршрутах, роботі з інформацією, можуть свідомо відсіяти непотрібні контакти і відомості, обрізати зайві варіанти. У той же час, буде зроблено все можливе для збереження потрібних зв'язків і інформаційних каналів. Вдалий момент для підведення підсумків, серйозних продуманих заяв, закріплення досягнень і ключових домовленостей.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам варто врахувати, що цей день не розташовує до відкритих дій. Важливіше підготувати міцну основу для подальших кроків, обзавестися «групою підтримки». Якщо є плани зберегти досягнуте і рухатися далі, не варто покладатися виключно на себе: наявності талантів і пари успішних дослідів може бути недостатньо. Корисно встановити міцний зв'язок з однодумцями, здатними забезпечити вам хороший бекграунд. Не варто відкладати серйозна розмова з дітьми, батьками, сім'єю.

 

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам день допоможе підвести риску під черговим етапом, навести ясність у ряді важливих справ. Добре зачіпати ключові теми, так як їм буде забезпечено конструктивне обговорення. Далекоглядність допоможе не захоплюватися, вчасно бачити суть речей і межу дозволеного. Зіграє роль твердість переконань, досвід або вірність принципам. Можна підтверджувати угоди, вірити чесному слову. При нестачі власних знань з хвилюючою темою, варто звернутися до старшим друзям або компетентним третім особам.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

День важливий для цілеспрямованих Скорпіонів, особливо для тих представників знаку, хто прагне до кар'єри, популярності, впливу. Навіть якщо ваші досягнення скромні, в майбутньому вони можуть стати «злітною смугою». Щоб правильно побачити ситуацію, важливо відмовитися від ідеалізму і самомилування. Ці добу допоможуть вам об'єктивно оцінити свої досягнення і потенціал, силу і харизму противника. Корисно закріпити свої удачі, уточнити статус у групі чи системі, підтвердити права, запатентувати винахід.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільці зможуть скористатися плодами колишніх перемог і праць, дружніми зв'язками по всьому світу. Заспокоять і внесуть ясність новини здалеку. Може стати актуальним звернення до експерта, наприклад, світила медицини. У сфері свого інтересу багато Стрільці самі продемонструють блискучу ерудицію. День дозволяє взяти ще одну вершину, забезпечить перемогу або дружню нічию в суперечці. Вдалий момент для оформлення візи або закордонного паспорта. Добре вирушати в дорогу за заздалегідь розробленим маршрутом.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогів сьогодні може чекати занепокоєння чи хвилювання, у батьків можливі переживання за дітей, але зірки підказують, що все закінчиться на краще. Завдяки особистому досвіду, природного передбачливості або вдалому збігу обставин, ви зможете отримати компенсацію, моральне задоволення, або винести з подій дня іншу користь. Якщо ви утрималися від ризиків, то зможете похвалити себе за розсудливість, але не виключено, що в глибині душі будете шкодувати про невикористаний шанс.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям день дозволяє переконатися у своїй популярності і затребуваності, відновити статус-кво у відносинах. Ситуація схиляє до об'єктивності, можна не побоюватися лестощів і підлабузництва в свою адресу. Оплески і подарунки будуть заслуженими. Будь-яка полеміка буде вестися за правилами. До конструктивної критики бажано прислухатися, особливо, якщо вона виходить від вірних друзів або від професіоналів. Можливі знакові події в шлюбі. День підходить для підтвердження договору, обіцянки, клятви.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам варто проявити послідовність і вимогливість, аж до ночі дотримуючись однієї системи або зводу правил. Бажано в точності дотримуватися лікарські рекомендації та профілактичні заходи щодо попередження захворювань: від цього може залежати ваше власне самопочуття, здоров'я ваших дітей, друзів, близьких або домашніх вихованців. Щоб уникнути нудьги та зневіри, добре розцвітити стандартні процедури креативними деталями. Благотворно подіє гумор, елемент гри, позитивна афірмація.