Гороскоп на 6 травня 2017 року

Субота, 6 травня 2017, 00:13
Гороскоп на 6 травня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 6 травня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам доведеться проявити терпіння і вимогливість, щоб розібратися в насущний питанні. Обставини цієї доби не розташовують до розваг. Можливо, ви будете в чомусь тимчасово обмежені. Вимушені рамки можуть бути поставлені вас у зв'язку із станом здоров'я, домашніми клопотами, якими-небудь підготовчими роботами, наприклад, дрібним ремонтом автомобіля. Ближче до ночі можливі звістки від коханої людини або групи друзів. Можливо, вас запросять на вечірку чи інший захід.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельці можуть планувати стандартний сценарій вихідного дня, але в усіченому вигляді. Деякі опції будуть недоступні. Причиною можуть стати зовнішні обставини, над якими ви не владні, наприклад, погодні чи побутові умови. Додаткової турботи можуть потребувати близькі, не виключені проблеми у дітей. Закоханих Тельців може розчарувати романтичне побачення. Зірки підказують, що відстрочка до зустрічі завтра стане більш вдалим рішенням, ніж прагнення всьому на зло побачитися сьогодні.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюків аж до пізнього вечора може переслідувати смуток, роздратування, апатія. При активному способі життя і великих навантаженнях дадуть про себе знати наслідки перевтоми. Не все буде гладко в побуті, в домашній обстановці – наприклад, вам буде бракувати комфорту або мовчазної розуміння з боку оточуючих. Можливе тимчасове віддалення від друзів і близьких, прагнення побути на самоті. Ближче до ночі настрій покращиться, не виключений новий поворот подій, передчуття чогось приємного.

Рак (22.06 - 23.07)

Цей день може розчарувати Раків, обдурити очікування, у чомусь обмежити, перекрити шляхи. Може не виявитися корисних речей під рукою потрібних людей в оточенні, відповідних погодних умов. Вразливим Ракам серія дрібних неприємностей може здатися чорною смугою, не виключена зайва недовірливість у зв'язку зі станом здоров'я. Зірки підказують, що заборони та відстрочення тимчасові і триватимуть недовго. Домашні заходи, романтичні зустрічі, дружні тусовки краще відкласти до завтра.

Лев (24.07 - 23.08)

Леви можуть зіткнутися з дефіцитом готівки або чогось необхідного. Не найкращий момент для шопінгу: розчарування гарантовано, і причина може критися зовсім не у вас. Не виключено дрібний шкоди, є ризик зіпсувати улюблені речі. Настрій буде не надто романтичним. Ви нічого не втратите, відклавши важливі ініціативи до наступного дня. Ці добу підходять для інспекції гардеробу, продуктових, лікарських та інших запасів. Корисно розсортувати предмети побуту, позбавитися від непотрібного.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам зірки радять пережити цей день «на малих обертах», не претендувати на особливі умови, підвищений комфорт. Бажана помірність у харчуванні і звичках, свідома самодисципліна. Вас може відвідати меланхолія, філософський настрій. Може навіювати смуток погода за вікном або «погода в домі». Спроба форсувати події загрожує тупиком. Причиною невдач може стати організація побуту, брак енергії у зв'язку з самопочуттям. Краще уникати депресивної атмосфери, темряви, сирих протягів.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам варто відкласти будь-які заходи до завтра. Якщо вам по душі нічний спосіб життя, для прояву ініціативи краще почекати вечора. Основна частина дня не розташовує до веселощів, любові, товариськості, підштовхує до самоти. Може бути тимчасово блокована особиста харизма, творча енергія. На зовнішності негативно позначиться нездужання, неспокій, порушення режиму, брак дрібниць. Варто подбати про здоров'я, побут, запаси, виявивши в найбільш важливих питаннях дійшлість і скрупульозність.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Сьогодні багато Скорпіони налаштовані критично по відношенню до себе, оточуючих або ситуації в цілому. Не виключено часткове розчарування в плани, ідеали, друзів, яких-небудь речі або послуги. Може викликати занепокоєння і викликати питання картина віддаленого майбутнього, особливо, якщо ви спочатку схильні до песимізму або до надмірного перфекціонізму. Мрійливим Скорпіонам з ніжною душею і багатою фантазією день допоможе залишатися реалістами, вчасно поставити розумні межі грі уяви.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям зірки радять взяти на озброєння помірність. У деяких випадках знадобиться свідома аскеза, готовність задовольнятися малим. Можливо, доведеться сфокусувати увагу на неприємних моментах. Небажані підвищені фізичні навантаження і нові форми відповідальності. Обмеження принесуть більше користі, якщо носять цільовий характер. Благотворно вплине збалансована дієта. Доречно тимчасове скорочення контактів. Пізній вечір порадує позитивною зміною або її передчуттям.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам зірки радять відмовитися від надмірностей, інакше це зроблять обставини. Можливо, доведеться пройти через необхідний і корисний період самотності, стриманості. Варто серйозніше підійти до теми лікування і профілактики захворювань, особливо хронічних. Бажано уникати місць, тим і контактів, що навівають тугу і безвихідь, провокують депресію. Перемогти внутрішні проблеми психологічного характеру допоможе особистий духовний стрижень або чужий приклад подолання тривалих труднощів.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям день допоможе тверезо поглянути на важливі дрібниці і позбутися від чергової порції ілюзій. Основну частину цих доби краще присвятити боротьбі з недоліками, особливо застарілими. На стан організму добре вплине позбавлення від шлаків. Свідомість корисно очистити від негативних програм і установок. Не виключено, що вас у чомусь спіткає розчарування, буде тимчасово закрито бажаний шлях. В кінці дня повернеться атмосфера веселості і романтики, але основні заходи краще відкласти до завтра.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам доведеться аж до вечора залишатися в рамках заданих сценаріїв. Можливе тимчасове віддалення від партнера, друзів або сім'ї. Якщо ви дали занадто багато волі уяві, чужу поведінку або загальна ситуація змусять відмовитися від фантазій, повернутися в межі реальності. Не кращий день для діалогу, визнання, перебування на публіці або в натовпі. У нових перспективних відносинах варто уникати повторення знайомих непродуктивних прийомів, краще під приводом відкласти тісне спілкування.