Гороскоп на 30 травня 2017 року

Понеділок, 29 травня 2017, 23:32
Гороскоп на сьогодні 30 травня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 30 травня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

У Овнів є все необхідне для успіху, причому в декількох напрямках одразу. Перевагу варто віддати справах, що йде до завершення, особливо, якщо вони пов'язані з роз'їздами, навчанням, тренінгами, посередництвом, технічним обслуговуванням. На додаток до товариськості і мобільності, день дозволяє застосувати особиста майстерність, блиснути чарівністю, артистизмом, почуттям гумору. Дрібні ускладнення можуть бути викликані практичними нюансами, наприклад, пов'язані з оплатою дрібних послуг, розміном грошей.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям зірки радять проявити більше гнучкості. Будь-яку справу буде даватися важче, якщо ви схильні зациклюватися на звичному стилі мислення. Гнучкість не раз стане в нагоді в ході взаємодії з іншими людьми, в процесі навчання або інформаційних пошуків, під час процедур, пов'язаних з платежами і оформленням документів. Також, це допоможе ладити з близьким оточенням, домочадцями, особливо представниками підростаючого покоління. Протягом дня не виключені дрібні невдачі в звичних побутових заняттях.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам день створює прекрасні зовнішні умови, але протягом дня не раз виникнуть ті чи інші непорозуміння. Перш ніж звинувачувати інших або нарікати на підступні обставини, зірки радять вам проаналізувати стан справ. При найближчому розгляді, ви можете виявити, що самі створюєте собі передумови для зайвих проблем. Поточні неполадки будь-якого роду рекомендується усувати негайно, в іншому випадку, можна не вкластися у визначені терміни або недбало виконати частина роботи.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам день підніме настрій. Щасливий збіг обставин дозволить вирішити ряд завдань швидше, ніж планувалося, і навіть отримати користь з імовірних неприємностей. Можливі вдалі придбання, грошові надходження, бонуси або компенсації. Можна зміцнити добробут за рахунок талантів, унікальних напрацювань і умінь. Варто бути уважніше при платежах, підрахунках, оформленні покупок і угод. Можуть стати важливі статті витрат, пов'язані з літнім відпочинком, лікуванням, вихованням дітей.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам краще не розтрачувати енергію на дрібниці і зайнятися справами першорядної важливості. Розставивши пріоритети і розрахувавши сили, ви досягнете успіху в головному, а супутні дрібні завдання вирішаться автоматично. День дозволяє багато чого встигнути, допускає паралельний прогрес у діловій та особистій сфері. Проблемною зоною може стати спілкування і здійснення невеликих, але стратегічно значимих платіжних операцій. Варто бути коректніше, в контактах з начальством і людьми, що впливають на вашу матеріальну базу.

Діва (24.08 - 23.09)

Дів може очікувати вибір між прагматизмом і творчістю. Уваги можуть вимагати діти, креативні проекти, контакти з друзями, заходи по підготовці до відпустки або будь-якої неординарної події. Якщо в центрі уваги рутинні справи, то не виключені сюрпризи, відхилення від звичного сценарію. Можливі непередбачені моменти в поїздках. Не самий вдалий момент для початку тривалого циклу роботи, навчання, листування, платежів, далекої подорожі, для знайомств, подачі заявок, оформлення віз.

Терези (24.09 - 23.10)

Для Терезів день дуже сприятливий. Ваш авторитет, права або таланти буде неможливо оскаржити. Навіть якщо будуть допущені помилки, їх буде нескладно виправити. Не виключено, що вам не доведеться робити цього самостійно, за вас постараються друзі, діти, прихильники, партнери, або самі зірки забезпечать вам підстраховку у вигляді вдалого збігу обставин. Це підходящий момент для колективної діяльності, рекламних заходів, виступів перед публікою, залучення чужої любові і симпатії.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Сьогодні зірки готові допомогти Скорпіонам, що володіє честолюбством, артистизмом, волею до перемоги, прагнуть до наочним здобутків, кар'єрного зростання, статусу офіційного або неформального лідера. Можна яскраво й переконливо заявити про себе, продемонструвати ділові і творчі таланти, привернути увагу начальства, інвестора, аудиторії. Якщо ви досі боялися щось зробити, ще не пізно спробувати свої сили. Можливо, доведеться пройти через ситуацію складного співбесіди, публічного спору.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільці сьогодні здатні повернути будь-які обставини на свою користь. Приємна особливість дня - можливість вибору. Залежно від цілей і умов, ви можете спертися на особистий талант і харизму, на вірних друзів, учнів, шанувальників на партнера, наставника, дітей, коханої людини, на підтримку впливової групи або інстанції. Невеликі ускладнення можливі через недостатню опрацювання практичних деталей, пов'язаних з контактами, побутом, здоров'ям, харчуванням, документами чи фінансами.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам зірки радять відкинути сумніви і керуватися приказкою «не боги горщики обпалюють». Якщо ви в хорошій формі, варто відкласти легкі справи і грунтовно взятися за складні. Чим важче завдання і вище ризик, тим сильніше буде мотивація до дії. Зробивши зусилля і зібравши волю в кулак, можна довести до переможного фіналу непростий проект, отримавши на виході той самий результат, на який ви розраховували. Найбільшу обережність варто проявити в любові, в сфері фінансів і комунікацій.

Водолій (21.01 - 19.02)

Для Водоліїв сьогодні має важливість чужу думку, персональне або колективне. Головною подією дня може стати дискусія, суперництво, виступ перед аудиторією. Не варто боятися протистоянь, критики, можливих ускладнень: зараз у вас відмінна страховка, необхідна допомога прийде одночасно з різних джерел. При явному талант, значному досвіді і хорошому послужному списку, ви не будете мати потребу в захисті і опіці, так як за вас будуть красномовно говорити ваші справи і досягнення.

Риби (20.02 - 20.03)

Для Риб ключовими умовами успіху будуть дисципліна, енергія і сильна мотивація. Ваших талантів і потенційних можливостей може виявитися недостатньо, якщо до них не додається «багаж» у вигляді працьовитості, акуратності, професіоналізму, багатого досвіду або прагнення його отримати. Бажано скрупульозне виконання комплексу правил, у тому числі, медичних і технічних. Не варто ставити на перше місце матеріальні питання: якщо ви все робите за інструкцією і на совість, вони вирішаться самі собою.