Гороскоп на 2 червня 2017 року

Четвер, 1 червня 2017, 23:29
Гороскоп на сьогодні 2 червня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 2 червня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овни сьогодні залежні від людей, обставин, самопочуття, набору цілей і завдань. Можлива залежність від стану доріг і каналів зв'язку, наявності інструментів, техніки, помічників. Краще пристосуватися до ситуації, ніж намагатися взяти її під свій контроль. Є небезпека хаосу, цейтноту, сварок, поломок, лікарських невдач, дрібних травм. Звести проблему до мінімуму допоможе правильний план або інструкція, компетентність персоналу, відсутність критичних помилок. Небажано залишати справи незавершеними.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям зірки радять ефективніше використовувати першу половину дня. Комунікації, поїздки, інформаційні пошуки, торговельні та платіжні процедури, навчальні і обмінні заходи рекомендується перенести на ранок. У цей час ваші аргументи будуть мати найбільшу вагу, багато проблем вдасться залагодити шляхом переговорів. Це більш вдалий період для взаємодії з дітьми, особливо, якщо потрібно навчання, пояснення, навіювання. Поточні справи краще довести до кінця, а від ініціатив з нуля відмовитися.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Для Близнюків день загрожує нервозністю. Можливо, належить захистити інтереси сім'ї, вирішити питання з житлом, територією, бізнесом. Є ймовірність службового авралу, побутових проблем, сварок з близькими, інших деструктивних ситуацій. Якщо слова не мали ефекту, може бути застосований силовий маневр. Можливо загострення болю, тривожних станів, психосоматичних порушень у зв'язку з перевитратою сил, особливо, якщо намагатися терміново надолужити згаяне і діяти відразу у двох напрямках.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам не варто запускати критичні ситуації, особливо, пов'язані з домашніми справами, технікою і самопочуттям. Проблема, не вирішена вчасно, незабаром може перейти в іншу фазу і торкнутися вас сильніше, ніж вам хотілося б. Протягом доби не виключені періоди коливань, пошуку альтернативного шляху. Бажано відмовитися від освоєння нового фронту робіт, незнайомих і складних маршрутів, активної участі у чужих справах. Будь-які комунікації і переміщення обіцяють більше ефекту в першій половині дня.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам краще діяти за обставинами і відмовитися від будь-яких починань. Події дня можуть перевірити вас на діловитість, гнучкість, вміння користуватися запасними варіантами. Також, не виключена перевірка на передбачливість, акуратність: якщо раніше ви допускали недбалість або прощали її іншим, можуть виявитися її прикрі наслідки. Невідкладні поточні справи, включаючи платежі, рекомендується перенести на ранок, в цьому випадку, у вас буде більше часу на потрібні маневри і ліквідацію проблем.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам важливо втриматися на зайнятої позиції, не зіпсувати хороший результат недоречною витівкою в самому кінці. Тактика, розпочата в особистих інтересах, сьогодні може ввійти в суперечність із загальною стратегією. Зростає ймовірність посваритися з потрібними людьми, перекреслити частину власної роботи, обнулити плід колективних зусиль. Бажано контролювати самопочуття і звички. Небезпечно піддаватися хвилинним імпульсам: рішення, прийняті таким чином, виявляться необачними або запізнілими.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам не варто ігнорувати тривожні сигнали, залишати без уваги красномовні деталі, так як ситуація не прощає безпечності. У проблемах бажано розібратися досконально, проявивши уїдливість, вимогливість, майстерність, ювелірну точність. Це дозволить вам зупинити деструктивний процес або приховати те, що при менш обережному поводженні може виплисти на поверхню і зіграти не на вашу користь. Заслуговують особливої уваги питання, пов'язані зі здоров'ям, з побутової і технічної стороною справ.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіони можуть зіткнутися із завданням, не терпить зволікань, не сумісної з недбалістю, повільністю, легковажністю, виходом за рамки. День може бути пов'язаний з перевіркою, розробкою, налагодженням, критичним переходом. Може знадобитися напрацьоване практична майстерність, оперативна компетентна допомога. Не завадить знання інструкцій, уміння поводитися з інструментами, ліками, деталями, схемами, комплектуючими. Не виключені конфлікти. Переговори, наради ефективніше на початку дня.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям зірки радять аж до ночі дотримуватися обережності, контролювати свої імпульси, стежити за маневрами противника. Діючи у зв'язці з ким-небудь, бажано постійно узгоджувати дії, щоб уникнути непорозумінь. Не варто порушувати правила і субординацію, ухилятися від виконання обов'язку, перевищувати межі своїх повноважень, включатися в нові проекти, піддаватися на провокації. Якщо сили нерівні, краще перечекати бурю: не виключено, що вже завтра ситуація стане більш доброзичливою.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Для Козерогів найбільш комфортна перша частина дня. У другій половині доби позначаться недоліки, можуть почастішати непорозуміння, можливі затримки з наданням допомоги. На перебіг і результат подій може вплинути стан здоров'я, набір знань і умінь, оснащеність необхідними дрібницями. Рекомендуються акуратність і обачність на чужій території, краще не конфліктувати з правилами і з представниками закону. В дорозі бажано мати детальну карту місцевості та якісні засоби навігації.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям зірки радять утриматися від подальшої ініціативи, поки не проведені перевірки і не виправлені помилки. День вимагає скрупульозності, критичного погляду на стан справ. У разі поломок і збоїв, не варто ризикувати, поки не проведені всі необхідні операції по відновленню нормальних параметрів роботи і зміцненню захистів. Може знадобитися прискіпливий аналіз даних, чистка, реструктуризація, вибракування. Якщо турбує здоров'я, краще присвятити день лікування і профілактики хвороб.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам аж до ночі належить хвилювання, напруга. Можливо обгрунтоване невдоволення чужою поведінкою, але корисно звернути увагу і на свої промахи. Будь-які суперечності краще вирішувати в першій половині дня, в цей час найбільш ефективні зустрічі, поїздки, пошуки, переговори. Не варто педалювати емоційну складову: результатом нестриманість може стати поломка, непотрібна метушня, стрес, розрив перспективних відносин. Можливо, варто розлучитися з тими, з ким не вдалося знайти спільну мову.