Гороскоп на 6 червня 2017 року

Вівторок, 6 червня 2017, 18:08
Гороскоп на сьогодні 6 червня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 6 червня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Цей день робить Овнів більш скритними, пасивними, чуттєвими, формує схильність зациклюватися на моментах, що викликають емоційний відгук. Робота сповільниться, якщо вас здолали сумніви, охопили спогади. У поточних контактах, платежі, роботі з інформацією можлива тимчасова пауза, дефіцит фактів може компенсуватися домислами. На хід ділових операцій і рутинної роботи здатна вплинути фінансова сторона, зокрема, тема загальних ресурсів, податків, відрахувань, аліментів, спадщини.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельці перебувають у фазі приємних змін. День не розташовує до суєті і агресії, підкреслює роль інтуїції і чуттєвості. Партнери сьогодні чуйні і готові співпрацювати, потенційні супротивники можуть зникнути з поля зору. Подальший розвиток подій обіцяє вам поява зовнішніх зручностей, зростання душевного комфорту і зовнішньої привабливості. Можлива зміна звичок і кола інтересів. Буде природним бажання відмовитися від екстравагантності, яскравості, новизни на користь більш знайомого стилю.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам не завадить перепочинок в енерговитратних ініціативи, не зашкодить пауза в контактах. Бажано утриматися від поспішного висловлювання нових думок, знайомств, відповідей на пропозиції. Має сенс цілком присвятити цей день рутинним турботам. Можна приділити більше часу домашнім вихованцям, знайти час для відвідин лікаря, зайнятися реорганізацією службового або сімейного укладу, чищенням будинку або накопиченої кореспонденції. Виконання неприємних обов'язків допоможе правильний настрій.

Рак (22.06 - 23.07)

Раки сьогодні можуть діяти у власному ритмі, не озираючись на правила і не звіряючись зі стандартами. Робота, заснована на такому підході, може виявитися ближче до відпочинку або творчості, дозволить гармонізувати енергетичний і фізичний стан. Це хороший день, якщо ви зайняті фрілансом або власним бізнесом, перебуваєте у відпустці. У любовному романі може з'явитись більш спокійна і приємна фаза, причому не останню роль у розвитку «сердечних справ» зіграє ваша власна поведінка.

Лев (24.07 - 23.08)

У Львів може зрости загальна чутливість, або посилитися сприйнятливість до окремих тем. Можливо бажання усамітнитися, щоб попрацювати в спокійній обстановці, або залишитися вдома, щоб зануритися у вирішення побутових питань, сімейних проблем. Внутрішня незадоволеність може виразитися в нападах помисливості, сентиментальності, беззахисність, образливості. Добре побути на природі. Товариським Левам варто на якийсь час скоротити контакти, ухилитися від знайомств, знайти час для будинку і близьких.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам варто утриматися від особистих заяв, важливих співбесід, оформлення документів, вступу на посаду, відправки в довгий шлях. Тенденції, що склалися сприятливі в багатьох відносинах, але, можливо, ви ще не володієте всією інформацією, не до кінця орієнтуєтеся в обставинах, що поруч може не бути потрібних людей. Відчуття і передчуття цих доби вірні, проте вам може бути важко висловити свої почуття словами, або ваші слова, з незрозумілої причини, будуть розходитися з ділом.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам варто взяти невеликий тайм-аут, уникати зайвої уваги до себе і своїх справ. Сьогодні краще залишатися в тіні, займатися рутиною, підготовчими роботами, переоцінкою поточних планів, потреб, контактів, маршрутів, інформаційної бази. Можливо, час переглянути список особових покупок, режим платежів, фінансову і податкову політику, спільний бюджет. Може виявитися вдалим візит в аптеку, банк, приватний сервіс. Не виключено інтерес до теми кредитів, позик, застав, ремонту, оренди.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам не варто різко змінювати курс. Обставини допускають пасивність, повільність, дозволяють слідувати власним звичкам, чуттю, настрою. Загострена чутливість може стати плюсом і дати вам в руки відмінне приховане зброю. Можливі зміни в поведінці партнера, коханої людини. Навіть самі неслухняні люди з вашого оточення можуть стати більш поступливими, поступливими. Перш ніж прийняти нову пропозицію, варто подумати, наскільки воно вам вигідно у віддаленій перспективі.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям зірки підказують, що сьогодні краще почекати, ніж поспішити. Залишаючись «за лаштунками», ви зможете зберегти енергію або ресурси, уникнути ризиків. Не завадить скритність у справах, обмеження кола спілкування, відмова від зайвої відвертості. Оптимальною тактикою може стати усамітнення на природі або в таємному притулку. Можливий інтерес до гіпнозу, цілительству, нюанси інтимного життя, психологічним технікам, магічним практикам, маргінальних елементів, таємним маневрів, прихованим процесів.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам необхідно знайти баланс у почуттях і уподобань, спрямувати увагу в потрібну сторону. Зациклившись на негативних переживаннях, можна не помітити позитивні тенденції. Піддавшись гіпнозу того чи іншої людини, явища, події, а також деяким поганим звичкам, ви ризикуєте зайняти ту позицію, приєднатися не до того табору, за інерцією віддати перевагу творчої творчості безплідну ностальгію про минуле. Важливо не пропустити позитивний знак любові або в партнерських відносинах.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям не варто сприймати драматично тимчасові нестиковки і паузи, незабаром усе з'ясується. Можлива чергова корекція планів, призупинення переговорів. Атмосфера дня сприяє закритості, не виключена брак інформації. У ситуаціях недомовленості може набрати чинності вразливе уяву, розігратися недовірливість, підозрілість. Якусь справу, людина, об'єкт може вимагати до себе особливого підходу. Можливо, вам потрібно завоювати довіру начальства, колег або нового оточення.

Риби (20.02 - 20.03)

День схиляє Риб до пасивності, мрійливості, загострює уяву, інтуїцію, чуттєвість. Енергійним рухомим Рибам ці добу допоможуть «зупинити мить», відчути результати першого кроку в новому напрямку. Для багатьох Риб виявляться привабливими далекі країни, екзотичні речі, звичаї, кухня, музика. Вдалий момент для відвідування храму, закритій території, місця сили. Може представити інтерес і принести користь психологічний тренінг, медитативний або молитовний стан.