Гороскоп на 11 червня 2017 року

Субота, 10 червня 2017, 23:58
Гороскоп на сьогодні 11 червня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 11 червня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам не варто будувати плани рано вранці. Якщо виникло несподіване бажання, варто реалізувати його негайно, бо вже до середини дня настрій і обстановка можуть змінитися. Основні заходи краще планувати на другу половину доби. Це вдалий час для шопінгу, для різних домашніх робіт і традиційних розваг у колі сім'ї. Якщо вас більше приваблює романтика, варто внести в неї трохи затишку і зв'язку з реальністю. Непогана ідея – вечеря при свічках у затишній обстановці.

Телець (21.04 - 21.05)

Для Тельців комфортніше друга половина дня. Це підходящий момент для покупок, косметичних процедур, улюблених домашніх занять. Удачі будуть сприяти домовитість, розсудливість, обачливість, прагматизм, розумна прискіпливість у будь-якому виборі. Багато Тельців почнуть природніше проявляти свою природну чуттєвість, стануть більш ввічливими, в міру пристрасними і заповзятливими. Дані якості, в поєднанні з зовнішньою привабливістю, будуть вабити представників протилежної статі.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Для Близнюків протягом дня почнуть відігравати важливу роль стабільність, забезпеченість, безпека. Може виникнути потреба у поповненні ресурсів і запасів, виправлення невеликих недоліків. Можлива зупинка в дорозі. Якщо привал виявився вимушеним, є сенс влаштуватися комфортніше, щоб поєднати поточні турботи і приємний відпочинок. Важливіше словесних баталій і зовнішніх перемог можуть стати нехитрі домашні радості, не варто упускати можливість побути на природі або в сімейній обстановці.

Рак (22.06 - 23.07)

Щоб добре провести уїк-енд, Ракам варто відмовитися від егоїстичних мотивів, надто активного проштовхування особистих інтересів. Протягом дня стануть нагальною необхідністю розумну рівновагу сил, поступливість, дипломатичність. Бажано врахувати особливості навколишнього середовища та потреби інших людей. На цих умовах, успішно пройде пікнік, побачення, будь-яка спільна акція. Почуття краще висловлювати шляхом практичної турботи. Якщо ви зацікавлені в партнері, його комфорт стане важливіше, ніж власний.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам краще не розраховувати на повне управління подіями. Якою б стабільною не виглядала ситуація, протягом дня вона може змінитися. Не виключено, що у вас з'являться невідкладні клопоти по господарству, або ви будете змушені приділити час бізнесу. Об'єктом уваги можуть стати домашні вихованці. Свої корективи може внести стан здоров'я, при легких нездужаннях будуть доречні м'які народні засоби лікування. Бажано віддати перевагу здорової і смачної їжі, але дотримуючись помірність.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам не варто переживати, якщо ранок почнеться не так, як хочеться: друга частина дня піднесе приємний сюрприз. На цей час можна планувати заняття улюбленою справою, побачення. Якщо вас переслідує постійне психологічне напруження, відмінним способом відновити душевну гармонію виявляться будь-які захоплення, пов'язані з помірними фізичними навантаженнями, від спорту до кулінарії і садово-городніх робіт. Виявиться вдалим похід по магазинах, особливо, з можливістю вибрати будь-який товар вручну.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам доведеться перемкнутися на домашні справи, або приділити їм більше часу. Можливо підвищена увага до сімейних потреб, або до житла, автомобіля, особистих володінь. Не виключено, що ви знайдете собі трудомістка, але цікаву справу і почнете цілеспрямовано їм займатися. Предметом інтересу може стати садовий або інтер'єрний дизайн, кулінарія. Якщо «будинком» для вас є бізнес, імовірна вигідна угода. Бажано не виснажувати свої фізичні ресурси, вчасно заповнювати розтрачені сили.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам день дозволить отримати від життя порцію благ і задоволень. Цілком ймовірно, що приємні зміни припадуть на другу половину дня, а вранці вас чекає сюрприз, прибавляющий турбот. На вечір можна планувати візити з діловою й особистою метою, угоди, побачення, поїздки. Незважаючи на гарний збіг обставин, ви будете схильні мріяти про більше. Зірки підказують, що ваші великі бажання реалізуються швидше, якщо ви вже зараз правильно використовуєте пливуть до вас в руки дрібні удачі.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Ранок Стрільці проведуть під враженням недавніх подій. Не виключається несподіваний хід, раптова удача в останній момент. Хвилинні імпульси будуть оманливими: швидше за все, ваш ентузіазм буде недовгим. Друга половина дня змусить звернути більш пильну увагу на матеріальну сторону подій, проявити діловитість, хватку. Можливі гарні, корисні функціональні придбання. Якщо успішно вирішиться питання про угоду, борг, позику, краще не захоплюватися і задовольнятися разової удачею.

Козеріг (22.12 - 20.01)

На початку дня зірки не радять Козерогам що-небудь робити. Сьогодні доля розпорядиться вашими можливостями по-своєму, і швидше за все, у вашу користь. Друга половина доби додасть вам чарівності і привабливості, дасть шанс підкреслити особистий смак або талант. Можливе підвищення діловитості, бойовитості. Для повного успіху, до даними якостями доведеться додати дипломатичність і вміння стримувати емоції. Це піде на користь будь-яких відносин, включаючи ділові, сімейні, подружні, любовні.

Водолій (21.01 - 19.02)

Сьогодні Водолії можуть стати більш практичними, віддати перевагу тусовці вузьке коло спілкування. Другу частину дня добре провести далеко від суєти, але в обстановці, що дозволяє повноцінно вести справи або виражати почуття. Це вдалий момент для пікніка, шашликів на природі, приватної зустрічі. Принесе задоволення будь працю, спрямовану на допомогу близьким істотам і на створення мінімального затишку у своїх володіннях. Можливий інтерес до кулінарії, дрібного ремонту, облаштування заміського будинку або території.

Риби (20.02 - 20.03)

Довгоочікувана душевна гармонія і потрібний збіг обставин чекають Риб у другій половині дня. У цей час можна поліпшити звичні умови або змінити місце, де вам незатишно, на більш комфортне. Великі удачі малоймовірні, але не виключено приємний сюрприз, подарунок. Це підходящий момент для дружньої або любовної зустрічі, угоди, отримання допомоги. Ситуація може не мати до бурхливою динамікою, але у вас буде все необхідне для розвитку відносин або для переслідування своїх інтересів.