Гороскоп на 25 червня 2017 року

Неділя, 25 червня 2017, 10:51
Гороскоп на сьогодні 25 червня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 25 червня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнів день може зробити дратівливими й примхливими. Аж до вечора утруднений контроль над емоціями. Коренем проблем може стати конфлікт між особистими звичками і бажаннями, з одного боку, і потребами оточення або особливостями побуту, з іншого. Варто бути терпимішими до близьких, не псувати стосунки з родиною, власниками житла, орендарями, найближчими сусідами, старовинними друзями. Шлях до компромісу підкаже інтуїція. В зоні «високої напруги» Овни, народжені в середині квітня.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям не загрожує нудьга, так як недавніх вражень вистачить надовго. У той же час, протягом дня буде поступово знижуватися результативність зусиль, вичерпуватися інформаційний потік, деякі ініціативи дадуть несподіваний ефект. Загальна атмосфера дня може характеризуватися не лише піднесеним настроєм, але і зростаючої нервозністю. Розвивати обнадійливі тенденції і підтримувати корисні контакти краще з ранку. Увечері розумніше знизити темпи, зробити паузу в клопотах або спілкуванні, привал в дорозі.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам варто вчасно зупинитися, інакше можливий перевитрата енергії, засобів або запасів. Якщо напередодні ви допустили в чому-небудь явну нестриманість, не виключені несподівані наслідки. Висока ймовірність нестандартної реакції організму на переїдання або вживання екзотичних продуктів. Якщо ви не вмієте рахувати гроші, можлива швидка втрата набутого, наприклад, із-за витрат на розваги та гульбища. У вашій свідомості може статися зсув цінностей, що впливає на рівень запитів.

Рак (22.06 - 23.07)

Для Раків день загрожує нервозністю, особливо, якщо напередодні було витрачено багато сил, на що були покладені великі надії. Заповзятливих Раків здивує оригінальний результат власних зусиль, боязкі Раки пошкодують про втрачений шанс. Заряд натхнення і «планка бажань» залишаться незмінними, тоді як запас фізичної і ментальної енергії буде природним чином вичерпуватися. Багатьом Ракам належить зіткнутися з віддачею від своїх ініціатив, наслідками зміни курсу, перенапруження, стресу.

Лев (24.07 - 23.08)

У Львів можливий емоційний дискомфорт, будь результат подій здатний порушити душевний спокій. Спровокувати хвилювання може зміна обстановки, звичок, темпів, образу думок. Зірки підказують, що до неврівноваженості може призвести і пасивність: спроба уникнути проблем і ухилитися від змін загрожує дефіцитом інформації або емоцій, не виключено запізнілий безплідний імпульс до дії. Відновити рівновагу допоможе усамітнення. Будь-які зовнішні дії робити не рекомендується.

Діва (24.08 - 23.09)

Загальний фон цих доби для Дів позитивний. Не виключено несподіваний сюрприз, допомагає реалізувати бажання або прискорити хід справ. Якщо ви виявили достатню активність та винахідливість у запропонованому долею напрямку, ефект від прикладених зусиль може перевершити очікування. У той же час, оптимістичний настрій може перешкодити адекватно оцінити реальність. Можливо, ціна удачі виявилася вищою, ніж ви думали, а деякі з отриманих благ є лише авансом, який належить відпрацювати.

Терези (24.09 - 23.10)

Події дня підштовхують Ваг до емоційним та іншим перегинів. Ймовірні труднощі з об'єктивною оцінкою реальності і перспектив, чужих досягнень і своєї ролі. Якщо був зроблений конкретний стратегічний хід, закономірно хвилювання про його кінець. Зірки підказують, що зусилля не марні, але аналіз підсумків і нові кроки краще відкласти до завтра. Сьогодні ви схильні багато перебільшувати і драматизувати. Можливо, ви вирішите, що не реалізували свій шанс, або, що взяли на себе зайвий вантаж.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам день обіцяє сприятливий розвиток подій. Якщо ви не втрачали часу дарма, поклали відмінний початок позитивним процесам. Незважаючи на можливість спочивати на лаврах і спокійно користуватися плодами досягнутого, вас може збурити жага продовження. Потужним стимулом буде відкриття нових горизонтів, який-небудь яскравий романтичний, пригодницький, духовний аспект. Якщо хочеться щось підправити або надолужити, краще діяти вранці, ввечері бажання будуть перевершувати можливості.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям може знадобитися час для набуття душевної рівноваги, відновлення балансу в справах і відносинах. Зірки обіцяють вдалий результат будь-яких випробувань, але не виключають ймовірність стресу, шкоди, високої плати за перемогу. Звичні процеси можуть перейти у нову фазу, вимагати перебудови побуту або мислення, емоційної або духовної адаптації. Причиною заворушень можуть стати люди, контакти або проекти, якими ви дорожите, а також ваші матеріальні, технічні або моральні резерви.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Для Козерогів сьогодні найбільш комфортна позиція глядача. Якщо ви залучені в події особисто, особливо емоційно, аж до ночі можливі перепади настроїв, моменти подиву, нервозності. Ситуація нестабільна і до останнього моменту може розвиватися непередбачувано. Не виключені оригінальні повороти в діалозі, грі, конкурентній боротьбі. Може шокувати поведінку окремих людей, включаючи самих близьких, вразити чиясь мова або жест. Можлива схильність перебільшувати потенціал суперника.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям доведеться вибирати тактику, виходячи з обставин. Може стати сюрпризом несподіваний результат того чи іншого дії, особливо, якщо це був новий для вас прийом, експеримент, імпровізація, екстрена міра. Побічним ефектом успішних зусиль можуть стати травми, у тому числі, з необережності. Варто врахувати, що багато нездужання сьогодні можуть бути спровоковані емоційним станом або незвичністю ситуації, будуть вимагати в якості лікування не медикаментозних, а інших коштів.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам, особливо енергійним і заповзятливим, цей день обіцяє душевний підйом. Можливо несподіване виконання ряду надій і бажань. Не виключено позитивний криза, що повертає події в потрібне вам русло. Частина змін або трендів виявиться не тільки ефектною зовні, але і доленосною по суті. Удача надихне на нові подвиги, але зірки підказують, що сьогодні повторні рекорди малоймовірні. Позитивні події можуть спровокувати стрес, у другій половині дня вірогідний різкий занепад сил.