Гороскоп на 30 червня 2017 року

П'ятниця, 30 червня 2017, 00:57
Гороскоп на сьогодні 30 червня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 30 червня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Увагу Овнів день перенаправить на взаємини або навколишнє середовище. Можливі нові або повторні ініціативи з боку партнерів. Зірки підказують, що будь-які пропозиції вимагають обговорення, не радять поспішати з відповіддю і прийняттям спільних рішень. Не виключено, що зіткнуться свої та чужі інтереси, або інтереси організацій, спільнот, проектів, які ви взаємно уявляєте. Також, сьогодні можуть загостритися протиріччя всередині близької вам колективу, сім'ї, шлюбного союзу.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям день додасть клопотів, серед яких можуть бути і приємні, і стомливі, енерговитратні. Може виникнути потреба у відвідуванні лікаря або косметолога, послуги престижного сервісу. Напруга зросте, якщо належить виконати важливі почесні обов'язки. Можливо, будуть потрібні помічники. Не виключено попадання в залежність від людей чи обставин. Може бути важко зберігати дипломатичність. Не варто псувати стосунки з тими, хто готовий підставити плече і розділити з вами турботи.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Ситуації дня розгорнуться в сприятливому для Близнюків ключі, але можливі й інші сюрпризи. Зміна пріоритетів і лінії поведінки може створити труднощі, з якими ви раніше не стикалися. Розраховуючи на успіх, варто врахувати, що він не буде легким. Можливо, належить вишукати додаткові ресурси, заново врегулювати матеріальні інтереси або морально-етичні нюанси. У той же час, напруга здатне висікти потрібну іскру, дати оригінальний свіжий імпульс, як і раніше, захоплення, проекту, відносин.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам сьогодні важко залишатися байдужими до обстановки в сім'ї, на батьківщині, на займаній території, в групі однодумців. Може назріти чергова зміна в побуті, споріднених або партнерських відносинах, шлюбному союзі. Схильність приймати все близько до серця підвищить ймовірність заворушень, що може спонукати вас взяти особисту участь у подіях або очолити їх. Зірки підказують, що в цьому випадку перемога буде оплачена ціною вашого спокою, і радять із самого початку розраховувати сили.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам день обіцяє нову порцію цікавих вражень і хороших можливостей. У зв'язку з зміною ситуації або статусу, виконати задумане може бути непросто. Безумовна перевага опиниться під питанням, якщо ви в чомусь обмежені, чогось боїтеся. Краще заздалегідь врахувати ймовірність додаткових труднощів і сюрпризів, особливо, якщо мова йде про поїздку, навчанні, знайомство, співробітництво. Варто спочатку обговорити ідею, щоб мінімізувати передумови для конфліктів, травм, дорожніх і інших авралів.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам зірки радять переконатися в достатній кількості ресурсів для реалізації бажань. Сьогодні можливі грошові надходження або позитивний рух на рахунках, але і складність завдання може несподівано зрости. Не виключено, що проект виявиться більш масштабним, потребує комплексних заходів. Вірогідні розбіжності і непередбачені моменти у зв'язку з участю інших людей, в тому числі, ваших і чужих родичів, друзів, партнерів. Бажано продумати ризики, пов'язані з великими витратами та інвестиціями.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам день обіцяє прилив натхнення і зростання амбіцій. Якщо ви честолюбні і прагнете до лідерства, з'явиться привід і можливість втрутитися в хід подій, відкрито заявити свої права. Зірки не радять розраховувати на легкий шлях: для перемоги над обставинами і отримання бажаного доведеться мобілізувати всі наявні сили. Не виключено, що вам належить зіткнення з конкретною людиною, що володіє офіційними повноваженнями, або з впливовою фігурою з родинного клану, близького оточення.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам варто поважати думку партнера, враховувати хід подій на близькому по духу співтоваристві або в цікавій географічній точці. День мотивує на боротьбу за права, ідеї, погляди, ідеали. Можлива залежність від групи чи середовища, брак бажаних індивідуальних повноважень. Якщо власних сил у вас поки недостатньо, краще зайняти позицію спостерігача або вболівальника, повчитися на чужих прикладах. В особистих стосунках, в спілкуванні з учнем або вчителем багато визначить співвідношення переконань.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільці аж до ночі залишаться оптимістами, що буде зовсім не зайвим. День небезпечний сюрпризом, у якого є позитивна і негативна сторона. У події будуть залучені інші учасники, або ви самі опинитеся втягнуті у «велику гру». Може отримати розвиток недавній конфлікт, загостритися загроза або криза, розкритися неприємний факт. Для подолання труднощів потрібно напруга моральних і фізичних сил. Можливо, доведеться вдатися до радикального способу вирішення проблеми.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогів чекає захоплюючий і відповідальний момент. Не виключено, що від нього буде залежати майбутня кар'єра, статус, рівень влади. Вже завойований вами авторитет може наразитися на небезпеку. Незважаючи на ймовірність прискорення і загострення подій, зірки рекомендують вам контролювати емоції і не робити необоротних агресивних заходів, поки не випробувані всі доступні дипломатичні методи. При нестачі сил або слабкої зацікавленості, краще ухилитися від прямої участі в подіях.

Водолій (21.01 - 19.02)

Тенденції цього дня для Водоліїв потенційно сприятливі, несуть оптимістичний заряд і обіцяють удачу. У той же час, навіть у гладкому перебігу подій можуть виникнути непередбачені труднощі. Умовою успіху може стати моральне або інше випробування, ініціація. Можливо, обставини запропонують вам підтвердити ділом те, що ви декларували на словах, або «спробувати на смак» те, про що ви маєте лише теоретичне уявлення. Не виключено, що при цьому зазнає загрозу частина ваших ідеалів.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам не варто боятися критичного повороту подій, так як саме він може стати останнім відсутньою ланкою в ланцюзі довгих випробувань. Можливо, ви побачите вихід там, де досі бачили безвихідь і впадали у відчай. У разі нових починань, у вас з'явиться можливість зрозуміти, чи готові ви до повноцінного виконання своїх бажань і чим здатні заради нього пожертвувати. Будь-який варіант сьогоднішнього сюжету може супроводжуватися зростаючим хвилюванням, яке зірки радять вам прийняти як належне.