Гороскоп на 7 липня 2017 року

Четвер, 6 липня 2017, 23:37
Гороскоп на сьогодні 7 липня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 7 липня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Для Овнів, які прагнуть до конкретних результатів, день може стати не самим продуктивним. Настрій буде скоріше романтичним, ніж діловим. Загальна атмосфера доби сприяє розширенню кругозору, мрійливості, прожектерству. Можуть тимчасово ослабнути зв'язку з батьківщиною, кровні узи. Можливо, вам захочеться скинути з себе тягар відповідальності і боргу, скуштувати повної свободи. Пізній вечір знов нагадає вам про сімейних чи інших обов'язках, змусить уточнити цілі і плани на майбутній уїк-енд.

Телець (21.04 - 21.05)

День розсіює увагу Тельців, може зробити погляд на речі більш оптимістичним і безпечним. Те, що вчора служило предметом неспокою і змушувало до підвищеної обережності, сьогодні може здатися вам нешкідливим і навіть забавним. «Хвилина легковажності» доречна, якщо ви вже подбали про приведення своїх справ в повний порядок. Обстановка може схиляти до невеликим незапланованим пригод, відхиленню від строгих правил або основного курсу, не виключені крейді сюрпризи або непорозуміння.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам варто поставитися простіше до дрібних дивацтв в чужому поведінці і неоднозначного ходу подій в цілому. Протягом дня можливі несподівані моменти при спілкуванні, не виключені нетипові вчинки з боку перевіреного партнера. Небажано призначати на цей день серйозні переговори, початок співпраці: позиція другої сторони може щось змінитися, а будь-яка спільна ініціатива здатна перетворитися на фарс. Не варто ігнорувати тривожний сигнал, якщо він надійде ближче до ночі.

Рак (22.06 - 23.07)

Сьогодні Ракам не варто розраховувати на повну свободу дій, багато будуть диктувати обставини. У той же час, можна не боятися серйозних ускладнень: день обіцяє пом'якшення будь-яких проблем. Частину побоювань виявиться марною, особливо, якщо були прийняті професійні превентивні заходи. Може бути пройдений найбільш критичний етап у виконуваному справі, лікувальному процесі, ремонтних або налагоджувальних роботах. Деякі стандартні кроки дадуть оригінальний результат, ефект може виявитися складнішим.

Лев (24.07 - 23.08)

Львів день запрошує внутрішньо і зовні розслабитися, стати менш серйозними. Варто знайти хвилинку для хобі або піти на поводу у випадкового бажання, несподіваного настрою. Погляд на багато подій стане більш оптимістичним. Навіть якщо виявиться «темна сторона медалі», ви будете схильні вірити в краще. Можливий творчий імпульс, думка про пригоду, відпочинку. Однак навряд чи вам вдасться перебувати на такій хвилі до ночі: до кінця дня можуть нагадати про себе зобов'язання або особисті страхи.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам не варто планувати на цей день починання і відповідальні заходи. Незважаючи на розрахунки, бажання і домовленості, доля може розпорядитися по-своєму й змусити вас змінити первісної програмі. Протягом дня можливі непередбачені обставини в родині, несподівані повороти вашого власного настрою, примхи з боку партнера по бізнесу, не виключено двоїстий настрій супутника життя. Пізній вечір допоможе мислити конструктивніше, але плани будуть мати потребу в доопрацюванні.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам зірки дозволяють провести основну частину дня у вільному режимі. Сьогодні не дуже продуктивні цільові поїздки, візити, пошуки: цілком імовірно, що те чи інше обставина відведе вас в сторону. Можливі непорозуміння в дорозі. Логіка може поступитися місцем фантазії. Вечір додасть конкретики, змусить мислити більш раціонально і практично. Не виключено, що вашої присутності зажадає домашня ситуація, або ви візьметеся за рішення якої-небудь невідкладної нагальної проблеми ділового характеру.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам зірки підказують, що сьогодні не варто приймати рішення практичного властивості. Випадковий збіг обставин здатна розгорнути думки в ризикованому напрямку, поставити «обличчям до обличчя» з нездійсненною в даний момент мрією або черговим спокусою. Можуть відступити на другий план міркування ощадливості і акуратності, не виключається збиток або витік коштів внаслідок довірливості або неуважності. Увечері корисно уточнити плани на уїк-енд, особливо, якщо вони пов'язані з поїздкою.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Для Стрільців день може початися з негативною ноти, але настрій буде поступово підвищуватися. Можливі побоювання втратять сенс, або ви зможете побачити їх у новому світлі. При цьому зірки не радять вам впадати в протилежну крайність, надто ідеалізуючи себе, людей або обстановку. Можливі сумніви, пов'язані з власною роллю в подіях, а також з будинком, побутом, самопочуттям, моральними аспектами ситуації. Якщо ви заплуталися, практичні і корисні міркування підкаже пізній вечір.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козероги аж до кінця дня здатні перебувати у віртуальному світі, програючи в ньому привабливі сценарії. Завдяки грі уяви, у цю добу можна подумки перенестися у віддалене географічне простір, перевтілитися в іншу людину чи вигаданого персонажа. Прийняти тверде рішення завадить внутрішнє коливання або неясність перспектив. Можливий інтерес до духовного або філософського аспекту подій. Вечір обірве «сеанс мрій» і поверне вас у вашу особисту актуальну реальність.

Водолій (21.01 - 19.02)

Сьогодні Водолії небайдужі до теми майбутнього, при цьому схильні допускати різні варіанти імовірних сценаріїв. Не виключено, що картина майбутнього буде бачитися вам в смутному і кілька фантастичному світі. Це підходящий момент для порівняння різних схем і програм. Варто пам'ятати, що уява здатна заманити в пастку, особливо в відсутність конкретики. Увечері ви можете виявити, що зайшли в глухий кут і частина ідей пора безжально відкинути, щоб зберегти раціональне зерно.

Риби (20.02 - 20.03)

Сьогодні Рибам непросто розібратися в можливих перспективах, відокремити свої і чужі фантазії від реальності. Аж до вечора ви можете перебувати в добре знайомих коливаннях, паралізуючих вашу здатність рішуче діяти. Можливо, ви будете шукати лазівку для двоїстої тактики. Довірливість, наївність, надмірний ідеалізм чреваті самообманом. В кінці дня доведеться визнати, що деякі варіанти сумнівні, і найбільш мудрим рішенням буде відмовитися від нав'язливої ідеї їх здійснення.