Гороскоп на 16 липня 2017 року

Субота, 15 липня 2017, 23:55
Гороскоп на сьогодні 16 липня 2017 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 16 липня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Головне завдання дня для Овнів – зберегти витримку. Небезпечно порушувати межі, «втрачати голову», давати надто багато волі емоціям, звичкам, капризів, запальності, так як саме ваша поведінка здатне запустити незворотний деструктивний процес. Втрата самоконтролю може призвести до втрати рівноваги, скандалу, травмі, побутових ускладнень або інших неприємностей. Ймовірність травматичних стресових ситуацій зросте не тільки для вас особисто, але і для вашого близького оточення, домочадців.

Телець (21.04 - 21.05)

Сьогодні Тельцям важко керувати ситуацією, несподіваний поворот подій може наздогнати в будь-який момент. Напружена емоційна атмосфера може запанувати в близькому оточенні або у сфері, яка викликає у вас емоційний відгук. Не виключені ускладнення в дорозі. Спалах ентузіазму не варто сприймати як команду до дії: ініціатива може виявитися необачною, порив заведе в глухий кут. Якщо та чи інша міра неминуча, варто діяти строго за планом або інструкції, уникаючи експериментів.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам не варто побоюватися сюрпризів цього дня, так як в будь-якому розвитку сюжету можна буде відшукати щось позитивне. Якщо ситуація вийшла з-під контролю, вам вдасться знайти безпечну нішу або отримати захист. Не виключено, що з бурхливих подій, ви отримаєте для себе вигоду, наприклад, отримаєте оригінальну інформацію з перших рук. Може прояснитися стан справ у привертала вас співтоваристві, цікавій сфері діяльності. Хтось із друзів може скинути маску і постати в істинному світлі.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам варто врахувати, що атмосфера дня вибухонебезпечна, іноді в прямому сенсі. Спонтанні дії загрожують, але іноді швидка реакція може бути необхідна. Не варто вирішувати чужі проблеми, але якщо ви самі заварили кашу», то доведеться йти до кінця. Неприємності цього дня, включаючи травми, стреси і конфлікти, можуть бути наслідком вашого абонента або провокаційного поведінки. Не завадить керувати своїми емоціями і фізичною енергією, щоб уникнути ненавмисного нанесення шкоди собі чи оточуючим.

Лев (24.07 - 23.08)

Сьогодні Леви схильні приймати відбувається близько до серця. Не у всіх представників знаку вистачить самовладання, щоб «зберегти обличчя» і приховати свої справжні переживання. Можлива схильність драматизувати стан, особливо на фоні втоми, стресу, нездужання, сімейних неприємностей, ділового та духовного кризи. Можуть зачепити новини з місць, з якими пов'язані особисті спогади або надії. Небажано приймати рішення і вчиняти які-небудь дії під впливом хвилинного пориву.

Діва (24.08 - 23.09)

Для Дів день може стати кризовим. Чи буде криза руйнівним або благотворним залежить швидше від вашого погляду на обставини. Можливо, вам вдасться з чимось покінчити, розірвати шаблон. Якщо не ставати рабом ситуації, складні події допоможуть визволити внутрішні психологічні резерви, дадуть необхідний творчий імпульс. Зростає ймовірність конфлікту в сімейному чи дружньому середовищі, не виключено несподіване зухвалу поведінку дитини, родича, іншої близької людини.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам сьогодні доступні лише непрямі шляхи впливу на ситуацію. Ініціатива частіше буде належати іншим людям. Чуже поведінка може бути непередбачуваним: одні нюанси будуть сприйматися спокійно, інші агресивно. Випадковий альянс може розвалитися, але міцний союз витримає випробування. Якщо ви довіряєте партнеру або одному, то варто довіритися і в цей раз: швидше за все, він (вона) відмінно знає, що робить. Врятувати стосунки може старий договір, справжня дружба, спільна мета або зобов'язання.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіони можуть зіткнутися з непередбаченими обставинами в самому кінці успішної справи. Можливо нездужання, поломка, проблема з домашнім вихованцем, конфлікт на ґрунті ідеологічних чи правових суперечностей, зіткнення інтересів або повноважень. День вимагає швидкої реакції, зволікання може бути ризикованим. Знадобляться послуги з боку, або власну майстерність. Виручить винахідливість, спритність володіння інструментами, комп'ютерним додатком, технікою навігації або оперативної допомоги.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Положення Стрільців сьогодні залежить від ступеня залученості в ризиковані ігри. В життя обережних обачних Стрільців хвилювання внесуть приємну різноманітність. Є шанс вийти неушкодженим із кризи, проявивши самовладання або застосувавши досвід. Якщо ви задіяні у складній ситуації, можливий сюрприз, піковий момент, випробування. Не виключена реальна загроза, наприклад, при заняттях екстремальним видом спорту, при схильності до діловим або любовних авантюр. Варто подбати про безпеку дітей.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам не варто наражати на небезпеку свій звичний життєвий уклад. Небажано ризикувати важливими відносинами, включаючи сімейні та шлюбні. Загроза скандалу, розриву сьогодні зростає від найменшої іскри, при підготовленому грунті остання крапля може переповнити чашу терпіння. Передбачуваність сюрпризу не скасує гостроти переживань. Найкращою опорою буде ваш внутрішній стрижень. Корисно заздалегідь підготувати плацдарм для відступу. Не завадить підтримка і захист від вчителя, старшого родича.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водолії застраховані від великих неприємностей, але зірки натякають, що не варто зловживати добротою долі. Неочікуваний удар може бути нанесений у вразливе місце. Можливо, це буде слабке здоров'я або похибка в технічній підготовці. Може підвести конкретна людина або сервіс. Без належної обережності, може виникнути потреба термінової допомоги, наприклад, побутової або медичної. Не виключено також, що підтримка потрібна комусь із ваших друзів, близьких або випадкових знайомих.

Риби (20.02 - 20.03)

Сьогодні пригоди минуть лише спокійних, апатичних і боязких Риб. Азартних Рибам важливо вчасно зупинитися, щоб не піддавати ризику досягнуті переваги. Корисно заздалегідь обмежити поле діяльності, встановити правила і ліміти. Якщо передбачити винятки та ускладнення виявилося неможливо, не варто впадати в паніку, краще вжити заходів «першої допомоги» і усунути небажаний процес. Розсудливість допоможе зберегти ресурси, вберегти від пошкоджень речі або техніку, уникнути стресів.