Гороскоп на 25 липня 2017 року

Понеділок, 24 липня 2017, 23:40
Гороскоп на сьогодні 25 липня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 25 липня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Вранці Овнів будуть відрізняти товариськість і позитивне мислення. Буде природним бажання поділитися творчими напрацюваннями, любовними успіхами або надіями, планами на відпустку або навчання. Зірки підказують, що не варто відкладати короткі поїздки, зустрічі, навчальні заняття до вечора, особливо, якщо вони носять загальний характер або мають інше виражене значення. Друга частина дня переорієнтовує увагу на практичні дрібниці, може змінитися ваш настрій або опинитися поза доступу співрозмовник.

Телець (21.04 - 21.05)

Для Тельців початок цього дня може ознаменуватися дрібної суєтою, розмовою на злободенну тему, інтенсивними роздумами про насущні справи або про майбутнє. У центрі уваги можуть залишатися домашні справи, сімейні або житлові проблеми. Напружена робота думки не буде марною: оригінальна ідея може прийти вам на думку, коли ви опинилися в глухому куті. У другій половині доби ви почнете мислити практичніше, але сумніви залишаться. Не виключено, що період дискусій чи роздумів затягнеться.

Близнюки (22.05 - 21.06)

День стимулює Близнюків на підвищену товариськість або активні роздуми. Зірки підказують, що ситуація неоднозначна і багато в чому є перехідною, не радять будувати сміливі плани, давати обіцянки, приступати до нових справах. Протягом дня може непомітно змінитися кут зору на ситуацію, в тому числі, на свої можливості та потреби, обстановку вдома і в близькому оточенні. Можливо, ввечері доведеться перервати захоплююче взаємодію з зовнішнім світом і зануритися в приватне життя.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам варто знизити активність і задовольнятися зробленим. Зайва підприємливість невчасна, особливо, у другій половині дня, краще обмежитися першим яскравим враженням, цікавим досвідом. Зібрані відомості потребують в подальшому аналізі, систематизації. Вечір створить передумови для плутанини, в тому числі, в дорозі або при спробі встановити зв'язок. В цей час небажані важливі візити мають сумнівну цінність знайомства, не варто починати навчальний цикл, звертатися за допомогою.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам зірки радять перенести на початок дня інтелектуальну роботу, роздуми, пошук інформації. Якщо для вас має цінність спілкування, саме вранці бажано проявити максимальну комунікабельність, а якщо необхідно, то і винахідливість, почуття гумору, винахідливість у донесенні своєї думки до співрозмовника. З наближенням вечора може знизитися впевненість, не виключені сумніви щодо матеріальної сторони задуманого, рекомендується утриматися від поспішних платежів і придбань.

Діва (24.08 - 23.09)

Поточна ситуація дає Дівам привід для роздумів. Можуть поволі набирати силу сумніви з приводу особистих можливостей і здібностей. Незважаючи на потребу в спілкуванні, не варто поспішати з важливими рішеннями і плануванням справ, розкидатися обіцянками, дарувати кому-небудь свою особисту прихильність, приступати до циклу навчання або переговорів. Зараз важливіше збирати, накопичувати ескізи і чернетки. Корисно записувати, фотографувати або іншим способом фіксувати вихідний матеріал для роздумів.

Терези (24.09 - 23.10)

Протягом дня Ваги можуть зіткнутися з падінням ентузіазму і тонусу, зниженням свого або чужого інтересу до справи. Найбільш гармонійна перша половина дня. Варто використовувати цей період, якщо ви хочете з кимось зустрітися, вивчити або обговорити перспективу, неординарну ідею, незвичайне явище. Можливо осяяння, пов'язане з майбутнім. Після полудня зросте ймовірність непорозумінь, може невловимо змінитися атмосфера, коло спілкування, погляд на події. Можливо нездужання або потяг до усамітнення.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам сьогодні важливо довести до кінця намічене, але далі старатися не варто. Ситуації цього дня дуже пізнавальними, мають скоріше до детального аналізу і порівняння варіантів, ніж до скоростиглих висновків. Вранці можливо непередбачена подія, не виключена несподівана ініціатива з боку колег або начальства. У другій половині доби для прояснення картини майбутнього можуть вимагатися переговори або дослідницькі заходи, може виникнути необхідність у лікувальних процедурах.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Вранці Стрільців може чекати приємний сюрприз чи мить тріумфу. Не варто відкладати листування, платіж, обмін даними. Після полудня варто ретельніше вибирати засоби і цілі. Недавній остудить запал детальна інформація. Ноша може виявитися не по силам, подарунок може бути з підступом. Можливий контакт з босом, клієнтом, родичем. Не рекомендується заглядати занадто далеко, краще проявити вимогливість у оцінці поточного моменту. Варто відкласти співбесіду, знайомство, вступ в посаду.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам варто набратися терпіння. Навіть якщо ви перемогли, може вимагатися період перевірки, випробування, адаптації. Виникають питання краще ставити одразу: вже в наступну хвилину щось може перешкодити контакту і ускладнити отримання чіткої відповіді. Увечері можна покластися на інтуїцію і досвід, але буде надійніше поєднати їх з ретельним контролем, детальним дослідженням цікавить питання. Будь-яку інформацію, в тому числі, пов'язану зі станом здоров'я, не варто сприймати як остаточне.

Водолій (21.01 - 19.02)

Початок дня дозволить Водоліям вдало завершити переговори або акцію, розрахована на зовнішній ефект. Стане ясніше чужу поведінку, можливий неординарний крок з боку партнера або конкурента. Якщо не все йде гладко, щось заспокоїть вас, підлестить вашому самолюбству, допоможе врятувати стосунки або репутацію. У другій половині дня оптимізм може змінитися скепсисом, в тій чи іншій мірі, виправданим. Кращим методом контролю, в тому числі, при лікуванні, буде скрупульозний постійний моніторинг подій.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам варто бути уважнішими в діалозі, при виборі співрозмовника, попутника, помічника, консультанта. Процедури, що вимагають точності і професіоналізму - експертизу, діагностику, нарада, складання плану або звіту - краще призначити на ранок. Після полудня не завадить подвоїти обережність і спостережливість, контролювати себе в ході бесіди. Небажано підписувати документи, погоджуватися на співпрацю, брати на себе нові договірні зобов'язання, сліпо вірити похвалу, критиці, обіцянці.