Гороскоп на 28 липня 2017 року

П'ятниця, 28 липня 2017, 09:38
Гороскоп на сьогодні 28 липня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 28 липня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

У Овнів вірогідні конфлікти при взаємодії з оточенням. Каменем спотикання може стати юридична або ідеологічний нюанс. Будь-яка напружена ситуація вирішиться до загального блага, якщо спиратися на дипломатичність, поважати закон або цінності опонента. Найбільш значущі діалоги з авторитетними, значущими для вас особами або групами, а також людьми і інстанціями, які володіють великими повноваженнями. В особистих стосунках підігріє пристрасті ревнощі, але є всі шанси зберегти мир і гармонію.

Телець (21.04 - 21.05)

Для Тельців темою дня може стати мода, естетика, пошук престижних і якісних послуг. Відповідний момент для відвідування косметолога, дерматолога, стоматолога, юриста, дизайнера, сімейного психолога. Важлива подія може відбутися в колективі, де ви працюєте. Не виключено, що опиниться торкнуться спірний чи болюче питання, критичний для вас або для оточуючих. Якщо ви зацікавлені в гармонійній інтеграції в групу, розумніше зробити вибір на користь дипломатії та об'єктивної справедливості.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Для Близнюків день романтичний і яскравий, ключова подія може запам'ятатися надовго. Часом не виключені сильні переживання, але все закінчиться благополучно. Зростає ймовірність пригод на відпочинку, у відрядженні. Можливий критичний момент в любовних відносинах, творчої діяльності або у сфері, пов'язаній з дітьми. Зірки рекомендують вам не втручатися в хід подій, щоб не зіпсувати хорошу тенденцію. Не варто починати нові справи, краще дочекатися віддачі від вже зроблених зусиль.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам зірки радять зберігати душевну рівновагу, інакше сама позитивна ситуація обіцяє неприємні побічні ефекти, ділові або психологічні. Уміння знаходити «золоту середину» може стати в нагоді в домашньої обстановки, у справах, пов'язаних з нерухомістю, врегулюванням партнерських відносин, вибором місця проживання. Може знову нагадати про себе подружній, родинний чи інший конфлікт, при цьому не виключено, що особисті або колективні розбіжності увійдуть у вирішальну критичну стадію.

Лев (24.07 - 23.08)

Атмосфера цих доби сприяє Левам і підвищує їхню віру у власні можливості. День обіцяє позитивну віддачу від вашої індивідуальної ініціативи, незалежно від того, чи зробили ви її напередодні або деякий час назад. Незважаючи на можливі проблеми і сюрпризи, обстановка навколо буде доброзичливою і гармонійною. Не варто всерйоз турбуватися за особисті і ділові відносини: зіткнення і розбіжності сьогодні можуть бути викликані зовнішніми глобальними причинами, а не особистою неприязню.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам сьогодні не варто розраховувати на глибоке розуміння нюансів свого життя оточуючими. Шанси на приємне спілкування вище, якщо ви вмієте підтримувати розмови на нейтральні теми і не претендуєте на зайву довірливість. Головні події можуть розгорнутися в області, пов'язаної з ресурсами, вкладеннями, сильними почуттями, моральними або матеріальними цінностями. Криза відносин або матеріальної складової буде мати швидше позитивний відтінок. Можливі нові надходження та витрати.

Терези (24.09 - 23.10)

Сьогодні Ваги володіють харизмою і удачливістю, а також схильністю до максималізму, прагненням «брати від життя все». Загальний позитивний настрій не виключає окремих негативних тенденцій. Поряд з комплексом привабливих якостей, можуть проявитися важкі риси характеру, наприклад, примхливість, схильність до ревнощів. Можлива надто бурхлива реакція на домашні події. Не виключено, що ви будете самі провокувати бурю, так як вам буде мало звичайних емоцій і буденних вражень.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам не варто концентруватися на вузьких особистих цілях, говорити занадто багато про себе, зациклюватися на індивідуальних відчуттях. Важливіше продемонструвати відданість колективної ідеї, або підтвердити свою репутацію людини, який не підведе у складну хвилину. Відчуття єднання з партнером, другом або групою дасть внутрішню впевненість і почуття причетності, якщо вам їх не вистачає, а також допоможе вам зорієнтуватися в обстановці, якщо ви відчуваєте труднощі з вибором стратегії.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільці сьогодні охоче беруть участь у житті суспільства чи колективу. Для багатьох представників знаку включення в загальні справи буде природною формою самовираження. Завбачливі і досвідчені Стрільці будуть думати при цьому не тільки про сьогодення, а й про майбутнє. Поточні завдання і дрібні рутинні обов'язки в цей день можуть виявитися тимчасово забуті. Потреба в самоті здатна підштовхнути до участі в події глобального масштабу, змусити ризикнути грошима або іншими ресурсами.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогів день закликає до цілеспрямованості і зібраності. Багато Козероги будуть експансивні зовні, але холодні як сталь всередині. Можливі вирішальні події в сфері нинішньої або майбутньої кар'єри, в значущих партнерських відносинах. Якщо ваші запити невеликі або пригнічені, ви можете зіткнутися з проявами чужої власності та амбітності. Не варто провокувати на агресію людей, схильних до тиранії і явних зловживань, у тому числі, власного партнера, начальника, одного або батька.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водолії можуть розраховувати на вдалий хід подій, виконання заповітних бажань. В азартній грі можна сподіватися на приз, конкурентних та інших складних відносинах на заключну світову. Проблемні сторони цього дня вас не торкнуться, якщо ви самі не будете свідомо прагнути до отримання гострих відчуттів. Втім, і в цьому випадку доля вчасно вбереже від критичного ризикованого кроку, допоможе ухилитися від участі в потенційно небезпечному заходів або від реалізації помилкового плану.

Риби (20.02 - 20.03)

Сьогодні зірки пропонують Рибам ризикнути. Для багатьох Риб ризик буде неминучістю. Включення в ті або інші напружені захоплюючі події може відбутися без вашої волі, особливо, якщо для цього раніше вже була створена грунт, або, якщо у вашій натурі спочатку присутні авантюрні схильності. День може спровокувати зайві витрати чи бурхливі переживання, допомогти вдало вирішити питання про великих ставках, ключових цінностях. Набравшись сміливості, можна знайти покровителя, виграти складна справа.