Гороскоп на 31 липня 2017 року

Неділя, 30 липня 2017, 23:12
Гороскоп на сьогодні 31 липня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 31 липня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам зірки радять зробити паузу в активній діяльності, так як початок тижня не розташовує до енергійної роботи. Краще відкласти до завтра принципово нові завдання і заняття, що потребують мобільності, підприємливості, швидкої реакції. День посилює емоційність, інертність, може схилити до довірливості у справах. В особистих стосунках може з'явитися тенденція до інтимності, скорочення дистанції. Можливі зміни у фінансовій сфері і в питаннях, пов'язаних з житлом, спадщиною, іпотекою.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельці можуть розраховувати на гармонізацію навколишнього середовища, в тому числі, атмосфери в сім'ї. У той же час, поліпшення відносин не гарантує стовідсоткового захисту від розбіжності: якщо буде зачеплений той чи інший болюче питання, може знову з'явитися грунт для гострих протиріч, що ставить під загрозу благополуччя. Щоб зменшити ризик зіткнень, можна прийняти запобіжні мирні заходи. Не варто відмовлятися, якщо цікавить людина пропонує вам переговори в приватній обстановці.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюків може відвідати зневіру. До поточних справах додасться необхідність пристосуватися до нових реалій, наприклад, фінансових. Може зникнути ряд приємних привілеїв, якими ви користувались. Можливо, доведеться відмовитися від частини примх, або знайти для їх задоволення інші джерела. Зірки радять переглянути бюджет, список потреб, звичний раціон. Поліпшити будь-яку ситуацію допоможе корекція емоційного фону, але якщо в наявності нездужання, корисніше почати з усунення його ознак.

Рак (22.06 - 23.07)

Сьогодні Раки отримають знак, що свідчить про хороші зміни, чи відчують їх наближення, завдяки загостреній інтуїції. Краще не змушувати себе щось робити, якщо немає бажання. Не варто відмовляти собі в можливості помріяти про щось приємне, наприклад, про любов або про красивою купівлі: цілком можливо, що скоро у вас з'явиться шанс здійснити привабливий проект. Якщо ви вступили в смугу ділових турбот, можна сподіватися на паралельну компенсацію витрат, фінансових або енергетичних.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам варто ініціативи перенести на інший день. Сьогодні корисно побути вдома або в обстановці, що сприяє емоційної розкутості. У спокійному настрої вам буде легше вловити нюанси ситуації. Можуть зникнути деякі додаткові можливості, якими ви звикли користуватися. Можливо, пропаде із зони доступу вам приємний чоловік. Поверхневі відносини можуть стати прохолодніше або зійти нанівець, тоді як близька душевний зв'язок вимагатиме подальшого скорочення дистанції.

Діва (24.08 - 23.09)

День обіцяє Дівам приємні новини, може зробити більш гармонійним світовідчуття. Намітиться поліпшення психологічної атмосфери в сім'ї або близький по духу колективі. Можна сподіватися на перехід вакансій відносин в більш продуктивну фазу. Варто звернути увагу на своє оточення: не виключено, що в ньому з'явиться хтось, кому ви особливо симпатизуєте. Також, зірки можуть готувати вам подарунок у фінансовій сфері, який одночасно буде стимулювати до подальшого зростання ваші запити.

Терези (24.09 - 23.10)

У Терезів можлива зміна настрою або локальних цілей. Частина змін може статися на несвідомому рівні, оскільки не супроводжується вираженими подієвими ефектами. На вибір тактики може почати сильніше впливати симпатія, прихильність. Можливо, ви вирішите приділяти більше часу родині, або справі, яке сприймаєте глибоко особисто. Якщо ви керівник, ситуація вимагає більш делікатних методів управління, турботи про підлеглих. Амбіційність доведеться надати м'яку привабливу форму.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Сьогодні чуття підкаже Скорпіонам, що їх надії мають шанс збутися. День дозволяє зробити паузу після ривка, впоратися з втомою або розчаруванням, а також подолати жаль, якщо ви не скористалися наданою вам можливістю. Можна і потрібно довіряти своїм відчуттям, снів, передчуттів: доля може подати знак, помітити і правильно проінтерпретувати який здатні тільки ви. Можуть стати більш теплими взаємні почуття. Покращаться перспективи, пов'язані з подорожжю, судом.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям краще не форсувати події і відмовитися від ідеї керувати обставинами. Емоційний фон дня може бути нестабільним, у зв'язку з зовнішніми тенденціями або внутрішніми відчуттями. Подій ряд натякне на невеликі зміни, які можуть торкнутися фінансів, сімейної ситуації, любовних стосунків. Це підходящий момент для усамітнення, або для перебування у вузькому колі людей, яким ви довіряєте. Не варто братися за справи, які передбачають жорстку дисципліну і підвищену відповідальність.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козероги можуть влаштувати собі день відпочинку. Спокій і свобода можуть стати необхідністю, якщо ви пережили складний період, пов'язаний з фізичними перевантаженнями або емоційним стресом. Невміння або неможливість розслабитися завадять вам побачити позитивні тенденції, в тому числі, хороші зміни в чужому поведінці. Можливо, хтось готується зробити вам цікава пропозиція, або чекає уваги від вас. Можна сподіватися на зростання лояльності і готовність до компромісу з боку конкурента, опонента.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водолії сьогодні підвищено емоційні, що може позначитися на працездатності і прийнятті рішень. Якщо ви вразливі, ранимі, внутрішньо залежні від оточення, можлива необ'єктивність, слабохарактерність. Успіх загальної справи може постраждати від вашої чи чужий упередженості. Може бути важко розслабитися в напруженій обстановці: не виключена злопам'ятність, схильність до реваншу замість конструктивних дій. Краще відкласти планування, початок проекту, відповідальна нарада.

Риби (20.02 - 20.03)

Протягом дня більшість Риб вловить в обстановці позитивні зміни. Незважаючи на завантаженість роботою або інші інтенсивні клопоти, у життя з'явиться щось приємне. Ваше свідомість можуть відвідати смутні, але близькі до правди картини успішного майбутнього. Можливі вдалі ідеї щодо знайомства або діалогу. Можуть посилитися любовні фантазії, мрії про відпустку в улюбленому куточку світу. Напружена діяльність небажана, краще дозволити собі відпочинок або вільний заняття з творчим ухилом.