Гороскоп на 2 серпня 2017 року

Вівторок, 1 серпня 2017, 23:51
Гороскоп на сьогодні 2 серпня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 2 серпня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Початок дня буде підживлювати ентузіазм Баранів, але протягом дня впевненість у правильності обраної тактики або в інших людях може похитнути. Можуть виявитися невеликі неточності в документах, похибки у виборі маршруту. Не виключені сумніви морально-етичного порядку. Зірки підказують, що причину неспокою буде нескладно вирішити, проявивши трохи скрупульозності. Чим раніше будуть виявлені недоліки, тим швидше вдасться ліквідувати, без шкоди для розпочатої ініціативи.

Телець (21.04 - 21.05)

Від Тельців ситуація вимагає пильності, особливо, в серйозних речах. Варто вчасно прикласти всі сили для усунення загрози або несправності, а також для профілактики подібних проблем. Особливої уваги зараз може вимагати система безпеки, захист володінь, сім'ї, бізнесу, грошових вкладень, стратегічно важливих досягнень, статусу на чужій території. Не варто сподіватися на щасливий випадок, краще проявити передбачливість і діяти за принципом «на удачу сподівайся, а сам не зівай».

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам не варто претендувати на управління ситуацією, відкрито боротися проти переважаючого їх по силам і авторитету противника. Всі дії краще узгоджувати. У заплутаній історії безпечніше покластися на чужу мудрість і досвід. Якщо допущена помилка, не варто наполягати на своїй помилці: ваші промахи можуть залишитися непоміченими, якщо ви не будете їх підкреслювати. Вам охоче пробачать недоліки і слабкості, якщо ви хороший партнер, надійний працівник, вірний друг і супутник життя.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам сьогодні належить дотримуватися дисципліну або підкорятися зовнішнім вимогам. Не всі деталі будуть ясними. Може бути мало однієї лише працездатності та старанності. Не виключена нештатна ситуація, що вимагає тонкого підходу. До службової, побутової, технічної, медичної задачі може додатися морально-етичний аспект. Вас можуть провокувати на вчинки, що суперечать ідеалам та переконанням. Якщо категоричне однозначне рішення неможливо, доведеться піти на вимушений компроміс.

Лев (24.07 - 23.08)

Незважаючи на сприятливий перебіг подій, Левам не завадить провести роботу над помилками. День допомагає позбутися від помилок, зокрема, побачити свої ж помилки, допущені через захоплення чи зарозумілості. Не варто ухилятися від критики: погляд збоку може виявитися більш тверезим і здоровим, вам можуть вчасно вказати на ключові огріхи і недоробки. Може знадобитися думку старших, погляд професіонала, незалежного експерта. Не зашкодить ретельна інспекція в грошових питаннях.

Діва (24.08 - 23.09)

Для Дів одним із цінних якостей стане здорова самокритика. Якщо у вас немає відповідних інструментів для об'єктивної оцінки ситуації, корисно прислухатися до сторонніх думок, у тому числі, до слів домочадців, старих друзів, перевірених професіоналів. Можливі труднощі з оцінкою юридичної або моральної сторони справи. Небажано поспішати з оформленням документів і остаточними домовленостями, що стосуються нерухомості, шлюбного союзу, здоров'я, посади, цивільного або сімейного статусу.

Терези (24.09 - 23.10)

Ваги сьогодні можуть виявитися в неоднозначній ситуації, з якою успішно впораються. Зірки підказують, що причиною успіху буде не тільки успішність. Позитивну роль може зіграти ваш досвід, авторитет, правильно вибране оточення або освіта. День допомагає знайти і виправити помилки, допущені при виборі системи, прокладання маршруту. Можливо, життя змусить балансувати між ідеалізмом і реалізмом, торкатися делікатних юридичні, етичні, медичні або професійні питання.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам доведеться заново знайти баланс в області фінансів або етики. Можливо, вам доведеться в черговий раз проінспектувати бюджет, з урахуванням ймовірних майбутніх реалій. Небезпечні будь-які вкладення та реструктуризації, поки що «зачіпає за живе». Корисно уточнити середину між економністю і марнотратством, виключити привабливі, але помилкові шляхи. Моральної та ідеологічної сфері краще не закривати очі на правду: розбиті ілюзії будуть скомпенсовані знанням істинного стану справ.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям варто пам'ятати, що упередженість заважає об'єктивності, знижує здатність відрізняти реальні достоїнства і вади від уявних. День оголює вади у вашому світогляді, підкреслює неопрацьовані психологічні комплекси, виявляє похибки в професійній підготовці і шкідливі звички. Можливі спокуси, зваби, розчарування. Багато чого буде залежати від фізичного і морального стану. Якщо ви не самостійні, то можете стати заручником системи, традицій, думки старших.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козероги можуть опинитися в залежності від людей чи обставин, в тому числі, морально-ідеологічній. У відсутність чітких переконань і внутрішньої дисципліни, є небезпека впасти в одну з непродуктивних крайнощів, одягнувши рожеві або чорні окуляри, які спотворюють реальність. Можлива неправильна оцінка свого минулого або потенціалу на майбутнє. Хорошим критерієм істини стане результат власних дій: якщо ви дійсно чогось добилися, не варто знецінювати свої перемоги і занижувати можливості.

Водолій (21.01 - 19.02)

Сьогодні Водолії повністю поглинені своєю головною метою і схильні розглядати її, як місію. Відповідний момент для чергового стратегічного кроку. Зірки радять дивитися більш тверезо і на список досягнень, і на свою власну роль в них. Не варто занижувати роль команди або окремих людей: партнера, друга, наставника. На тлі безперечних перемог, не варто закривати очі на дрібні недоліки і потенційні уразливості, забувати про «темні плями» у вашій біографії чи історії вашого проекту.

Риби (20.02 - 20.03)

У ситуаціях цього дня Риби потенційно уразливі, але далеко не беззахисні. Є можливість спертися на покровителя, правильну систему цінностей, власний довгий досвід проб і помилок. Честолюбним Рибам, забравшимся на вершину успіху, зірки забезпечують відмінну страховку і не дають зірватися з досягнутої висоти. Якщо ви в підлеглому положенні, то навіть складний характер вашого начальника не завадить йому оцінити вас як креативного працівника, за умови, що ви дійсно таким є.