Гороскоп на 8 серпня 2017 року

Понеділок, 7 серпня 2017, 23:48
Гороскоп на сьогодні 8 серпня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 8 серпня 2017 року

Козеріг

Козероги можуть гостро відчувати самотність. Виникне потреба в постійній присутності близької людини, до якого представники цього знака будуть ставитися самовіддано. По суті своїй ви відлюдник, і вам потрібен друг, який підтримував вас у важку хвилину.

Водолій

Водолії нарешті зможуть зрозуміти, чому у них періодично виникають алергії і набряки. Стане ясною причина, що викликає таку реакцію організму. Займіться зміцненням імунітету. З цієї точки зору неможливо переоцінити користь від фізичних вправ - аеробіки, шейпінгу, бодібілдингу. Систему навантажень нехай розробить тренер. Відвідуйте лазню - російську або сауну, як вам більше подобається.

Риби

Не виключено легковажне ставлення Риб до своїх обов'язків. Вони можуть переоцінювати ступінь своєї незалежності і свободи, у них може з'явитися схильність виправдовувати свою нестриманість. Дотримуйтесь партнерські угоди не тільки з чоловіком, але і з компаньйонами.

Овен

Не виключено, що перша половина дня може бути повністю присвячена напруженої праці, переорієнтації, реорганізації справи. Фінансове становище в цей час стабільно. Засновуйте глобальні процеси перебудови на зв'язках з людьми або компаніями з ближнього або дальнього зарубіжжя.

Телець

Положення планет трохи підвищить загострення пристрастей. Сварки можуть легко спалахувати і так само швидко гаснути. Особисте життя самотніх Тельців стане яскравою, в ній можливі непередбачувані повороти. Авантюри строго протипоказані! Сприятливі лише корисні знайомства.

Близнюки

Завдяки своїй чарівності і енергійності ви можете опинитися в центрі уваги осіб протилежної статі. Дороги обіцяють удачу. В організації відпочинку не зациклюйтеся на одних і тих же ідеях, одних і тих же людях. Прагнете до змін.

Рак

В особистому житті і сімейних відносинах особливих щедрот від долі поки чекати не доводиться, не виключені проблеми з родичами, складності у відносинах з коханою людиною. Якщо і заводити «роман», то тільки не на очах у родичів.

Лев

Не виключено, що сьогодні Леви будуть відчувати гармонію в сімейних відносинах. Багато будуть здатні зрозуміти переживання і почуття домочадців і можуть розраховувати на таке ж розуміння своїх проблем. Якщо ви давно збиралися внести у свій побут зміни, які б дозволили всі домашні справи організувати більш раціонально, і настала прекрасна пора для втілення ваших намірів у життя.

Діва

Сьогодні багато Діви отримають таку винагороду за зусилля і таланти, яке в кінцевому підсумку усуне всякі відмінності і розбіжності між колегами та партнерами. Постарайтеся використовувати сприятливі тенденції цього дня, інакше багатьом з вас доведеться прожити життя, «зводячи кінці з кінцями».

Ваги

Цей вихідний не годиться для прийняття серйозних рішень і початку нових справ - плани можуть багаторазово змінитися, перспективи будуть неясними, а важливі деталі можуть вислизнути від вашої уваги. Краще не вирішувати жодних сімейних та фінансових питань.

Скорпіон

Цей день сприятливий для поліпшення відносин. Це час зближення, появи спільних інтересів у тих, хто має постійного партнера, і нових знайомих у тих, хто в даний момент розчарований і самотній. Багатьом доведеться сильно змінити своє життя і знайти вирішення давно назрілих проблем.

Стрілець

Домашні посиденьки в цей вихідний день вас ніяк не надихають. Тільки не це! Захочеться простору, повітря, нових вражень! Всі! Досить ховатися по закутках. Пора у світ, у люди! Сміливо нагадуйте всім про своє існування. Головне - не даремно хвилюватися.