Гороскоп на 27 серпня 2017 року

Субота, 26 серпня 2017, 23:49
Гороскоп на сьогодні 27 серпня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 27 серпня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Сьогодні Овни діють під впливом емоцій, що може ускладнити отримання потрібного результату. Ситуація може вимагати секретності, тоді як ви, навпаки, будете схильні грати відкрито, демонстративно. Варто контролювати агресію, заздрощів і ревнощів, інакше підвищується ймовірність загострити особисті і ділові стосунки, «напроситися» на штраф чи іншу проблему. Можливо, доведеться враховувати не тільки свої, але і чужі інтереси. Може бути важливим питання про податки, розподілі ресурсів.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям нагоді дипломатичність, а також інтуїтивне розуміння ситуації, знання чужих звичок, потреб і слабких місць. Може нагадати про себе складний характер партнера. В сім'ї і близьких стосунках не останню роль відіграє ставлення, готовність поступитися частиною особистих претензій, не завадить вміння оминати «гострі кути», мінімізувати конфлікти. Не найкращий момент для знайомства, побачення, розвитку ділового співробітництва, домашніх перетворень. Небезпечно розпалювати стару ворожнечу.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Незважаючи на потенційно сприятливу обстановку, Близнюки сьогодні можуть зіткнутися з деякими ускладненнями, у тому числі, наслідками своєї недбалості і непередбаченості. Може нагадати про себе побутової або фінансовий прорахунок, вилікувані захворювання. Можливо, підведе помічник або сервіс, вийде з ладу техніка. Не виключені психологічні проблеми, викликані прихованої антипатією, давніми особистими рахунками. Варто краще вивчати ймовірні маршрути, інструкції, технічні завдання.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам зірки радять врахувати ймовірність сюрпризів: сьогодні можна зіткнутися з проблемами і додатковими клопотами там, де вони не передбачалися. Причиною такого повороту подій може стати як недогляд або відсутність досвіду, так і надмірна старанність, наприклад, прагнення прискорити події, посилити відчуття, швидше продати або заробити. Є ризик переоцінити свою витривалість, ресурсність. Необхідна обережність при підвищених навантаженнях, інтенсивних тренуваннях, проведенні експерименту.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам не варто спокушати долю, шукати зайвих пригод. Обачність стане в нагоді усім, так як при будь-якому ускладненні удар може бути спрямований у ваше найслабше місце. Ситуація ускладнюється, якщо ви залучені емоційно: зацікавленість зробить вас більш приступний. Краще утриматися від освоєння потенційно небезпечних інструментів, прийомів і методів, не форсувати події, не з'ясовувати стосунки. Небажані активні побутові, сімейні і ділові перетворення, крім термінових і давно назрілих.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам зірки радять бути обережнішими, якщо планується перехід від слів до активної дії. Завдання може виявитися складніше у виконанні, ніж ви розраховували, задумане захід зажадає більше часу, зусиль, духовних чи матеріальних ресурсів. Не виключені технічні та інші проблеми в дорозі, може потребувати додаткового уваги і догляду транспортний засіб. Ймовірна прихована або явна напруженість при спілкуванні з представниками близького оточення, в тому числі, з-за давніх рахунків.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам зірки не рекомендують займатися бізнесом, радять бути обачнішими у важливих фінансових питаннях. Сьогодні мають велику владу емоції і спогади, не виключено, що вони тимчасово зіб'ють вас з курсу. Не завадить обережність у виборі друзів, речей, захоплень, джерел коштів: те, що зараз не викликає сумнівів і не створює проблем, в майбутньому може стати «головним болем». Не зашкодить далекоглядність і в справах сердечних, особливо, якщо ви недостатньо добре знайомі з об'єктом симпатій.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам зірки радять не виходити за рамки розумного в процесі задоволення своїх потреб і амбіцій, в тому числі, не нехтувати особистої та ділової безпекою. Не варто надмірно старатися в прояві почуттів, наприклад, нав'язувати об'єкта симпатій свою присутність або послуги. Небажано квапити події, якщо потрібні умови для акції ще не склалися. Можливо, поки що не вистачає останнього дзвінка або вирішальною інформації, вам чи іншій людині потрібен час для роздумів.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільців може чекати спокуса. Можливо, люди або обставини запропонують вам заплутаний і сумнівний шлях до досягнення мети, видаючи його за прямий і чесний. Не рекомендується братися за новий проект, поки він має статус авантюри, і проявляти зайву нетерпіння в тривалих питаннях. Любовна пристрасть, прихильність, таємне розвага чи погана звичка можуть перетворитися в залежність. Якщо проблема носить психологічний або духовний характер, вирішальну роль відіграє внутрішня стійкість.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам потрібно керувати своїми почуттями і не ставати рабами чужих примх. Незалежність від емоцій забезпечить глибину переживань, без небезпеки їм підкоритися. Піддавшись слабкості, можна зробити непотрібне, шкідливе, протизаконний або небезпечний вчинок, у якому доведеться звинувачувати тільки себе. Імпульс до дії вам може дати яскраве спогад або нав'язлива думка. Хорошою профілактикою помилок і зловживань буде свідома сублімація зайвих переживань, наприклад, у творчість.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям не варто недооцінювати влада минулого і силу почуттів. Бажано мати на увазі потенційну конфліктність дня, ймовірність зіткнення інтересів, розпалення старих сварок, провокацій з боку інших людей. Впоратися з власними реакціями буде простіше, ніж захиститися від чужої агресії, особливо, емоційно забарвленої. Суперництво може перейти з ігрового рівня на реальний. Не рекомендується вступати в конкуренцію і в союзи будь-якої спрямованості, починати переговори, укладати угоди.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам варто утриматися від зайвих навантажень, передчасних йди запізнілих акцій. Сьогодні відмінно працюють ваші фантазія і інтуїція, але немає гарантії успішності дій. Спроба «піти слідом за мрією» і реалізувати задумане може обернутися невиправданою тратою ресурсів і відбитися на самопочутті. Можливо, ви вдастеся до невірної тактики або застарілого способу дій, будете керуватися вже не актуальною метою. Не варто залучати до виконання своїх забаганок дітей і коханих людей.