Гороскоп на 29 серпня 2017 року

Понеділок, 28 серпня 2017, 23:23
Гороскоп на сьогодні 29 серпня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 29 серпня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Цей день надає Овнам рішучості, і одночасно підкидає їжу для сумнівів. Незважаючи на загальну готовність до задуманого дії, ви можете пережити хвилину замішання, або зіткнутися з невеликими зовнішніми перешкодами. Можливі бюрократичні перепони, коливання морального характеру, невідповідні погодні умови. Якщо щось заважає приступити до справи, варто підкоритися обставинам і почекати до завтра: ви нічого не втратите, і навіть виграєте, наприклад, заощадите час або сили.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям зірки радять зберігати спокій перед лицем непорозумінь, не піддаватися паніці при виникненні затримок, появі невизначеності. Умовно негативна подія може виявитися у ваших інтересах, наприклад, допомогти вам краще розібратися в заплутаному питанні. Не виключено, що ви згадаєте щось важливе, зможете вчасно виправити серйозний промах. Щоб краще орієнтуватися в поточній ситуації, варто на якийсь час відмовитися від прив'язки до твердих правил, побудови довгострокових планів.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам зірки радять не підписувати договори і не покладатися на випадкові контакти. У той же час, стане в нагоді терпимість у постійних стосунках. Не варто відмовляти в кредиті довіри шановним партнерам та інстанціях, поспішати розчаровуватися в кого-небудь. Сьогодні можливі затримки у зв'язку із зовнішніми умовами, а також особистими обставинами, наприклад, хворобою. Потрібні люди можуть бути відсутніми, спізнюватися, не говорити правди, проявляти неуважність, неорганізованість, слабкість характеру.

Рак (22.06 - 23.07)

Для Раків це не найпродуктивніші добу. На протязі усього дня можливі дивацтва, помилки, невдачі. Може нагадати про себе недолік пильності і дисципліни, відрив від реальності на догоду ілюзіям, пробіл в особистому освіту або досвід. Зірки радять не брати всю провину на себе: цілком імовірно, що причиною локальних проблем стане загальна обстановка. Не виключені неправильні накази, погана організація справ, інтриги в колективі. Небажано приступати до обов'язків, починати курс лікування.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам зірки радять не втрачати віру в себе і в свої принципи з-за дрібних невдач, в тому числі, з-за вимушеного перенесення або скасування планових заходів. Ініціативи рекомендується відкласти на завтра, а сьогодні зайнятися усуненням недоліків. День сприяє виявлення неточностей, допущених вами особисто, а також тимчасовим відмов і затримок з різних зовнішніх причин: похибки в розрахунках, збої в роботі платіжних та інших систем, організаційні проблеми, примхи або нездужання у дітей.

Діва (24.08 - 23.09)

Дів сьогодні може засмутити нерозуміння у відносинах з близькими людьми, обман або несумлінність з боку партнера, загальна заплутане стан справ. Може опинитися під загрозою своєчасна реалізація домашніх і професійних планів, юридичних чи моральних зобов'язань. Не виключено простий в роботі, викликаний погіршенням самопочуття або сімейними обставинами. Не вибирайте цей день для починань і відповідальних перетворень, операцій з нерухомістю, укладення договору.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам зірки не радять призначати зустрічі, вирушати в дорогу, починати навчальний або пошуковий цикл, курс лікування. Якщо плани вже побудовані, наприклад, призначений візит до лікаря, від'їзд або виліт, то зростає ймовірність різноманітних перешкод, над якими ви не владні. Не виключено, що вам доведеться провести цей день в режимі очікування. Пауза не стане проблемою, якщо є цікаве заняття. Ви можете здійснити одну з забутих справ, зануритися у дослідження якого-небудь заплутаного питання.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Плани Скорпіонів може змішати загадкове обставина, що вимагає пояснення. Поки не знайдено відповідь, варто утриматися від покупок, вкладень, планування справ, затвердження бюджету. Коріння проблеми можуть ховатися в минулому. Можливо, знайдеться пропажа, спливе обман чи помилка. Деякі перешкоди не будуть залежати від вас, наприклад, затримка платежу, збій системи. У цьому випадку, не завадить з'ясувати причини, особливо, якщо справа стосується валютних і біржових операцій, міжнародних переказів.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям варто бути уважнішими та самокритичності. Причину проблем не варто пояснювати виключно «сирими» планами, чужими недоліками і підступністю долі. Можливо, причину плутанини, затримок, нездужань і інших ускладнень доведеться пошукати в собі. Коренем зла може бути недбалість, оману, вплив виховання, стара звичка, вада в світогляді. Розслідування цього дня обіцяють не тільки практичну, але і загальноосвітню користь: можна розширити кругозір, заповнити пробіл у знаннях.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам не завадить впевненість у своїй правоті, але не менш корисно помічати свої помилки і вчасно їх усувати. Час краще не витрачати на побоювання, ілюзії чи жалю, а на скрупульозну роботу над помилками, ліквідацію плутанини, помилок, наслідків некомпетентності. При нездужанні варто уточнити клінічну картину. Небажано відправлятися в шлях, візувати документи, починати листування, приймати остаточні рішення у зв'язку з подорожжю, освітою, публікацією матеріалів.

Водолій (21.01 - 19.02)

Сьогодні Водоліям нескладно розплутати будь-який вузол, завдяки особистим талантам або зовнішньої підтримки. Можливо, ви знайдете критичну помилку в своєму або чужому рішенні, ваду у програмі або системі. У відсутність особистих проблем, вас можуть притягнути події в колективі, світі, соціумі, професійному середовищі. Ви можете стати свідком інтриг, викриття, «бродіння умів», дізнатися неприємні подробиці чужої біографії. Можливий академічний інтерес до загадкового фактом, не має логічного пояснення.

Риби (20.02 - 20.03)

Для Риб ці добу можуть стати черговим «моментом істини». Багатьом Рибам інтуїція і досвід підкажуть найбільш імовірний розвиток сюжету, допоможуть не потрапити в знайому пастку. Можливо остаточне розчарування в чомусь, що слід розглядати як позитивний факт: позбавлення від тривалих ілюзій допоможе поставити крапку на порожніх мріях і вивільнити енергію для дій у новому напрямку. Небажані важливі співбесіди, тверді домовленості. Відповідний момент для корекції планів.