Гороскоп на 31 серпня 2017 року

Середа, 30 серпня 2017, 22:25
Гороскоп на сьогодні 31 серпня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 31 серпня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Сьогодні зірки пропонують Овнам стати більш дисциплінованими і цілеспрямованими. Дотримуватися правила доведеться не тільки тому, що вони гармонують з переконаннями, але й в силу необхідності, наприклад, професійного або батьківського боргу. Темою дня може стати розмова з начальством, робота з заявою, звітом. Вдалий день для обговорення службового графіка, посадової інструкції, режиму навчання, для візиту в офіційну інстанцію, оформлення медичних та інших довідок, пов'язаних з роботою.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям варто підвищити уважність до подій в середині дня. В цей час складуться сприятливі умови для контактів і роз'їздів, може відкритися додатковий канал корисної інформації або з'явитися потрібний вам людина. Можуть надійти актуальні новини, пов'язані з поїздками та відрядженнями, освітою, навчанням і вихованням дітей. Вдалий момент для активізації цільової листування, в тому числі, з офіційними інстанціями, віддаленими кореспондентами, представниками інших міст і країн.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам доведеться мислити предметно і практично, особливо, якщо піднята життєво важлива тема. Можливий розмова з одним із батьків, власником або орендарем житла, візит до податкової інспекції. У центр уваги може потрапити нюанс, пов'язаний з володіннями, автомобілем, спадщиною, комунальним платежем, здоров'ям, життєзабезпеченням, заробітком, аліментних або пенсійними виплатами. Може намітиться повторна поїздка, додаткова робота з кореспонденцією, продовження інформаційних пошуків.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам день обіцяє пожвавлення комунікацій і приплив новин. Не виключено, що ви знайдете відповіді на ряд наболілих питань, або відновіть зв'язку з людьми, яких безуспішно шукали. Можливо, виявить готовність до діалогу яка вас цікавить персона чи інстанція. Зростають шанси на вдалу поїздку або візит. Може знайтися необхідний товар, особливо дрібний, або надійти пропозиція про потрібну вам послугу. Одночасно, ви можете самі успішно виступити в ролі джерела знань, порадника, посередника.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам варто зайнятися практичними нюансами. Сьогодні заслуговують уваги справи, пов'язані з дрібними платежами, допомогою іншим людям, медичні та службові документи. Можуть з'явитися уточнюючі факти у вас цікавить справі, а також додаткові аргументи на користь вашої позиції, якщо ви готуєте мова або навчальний матеріал, пишете звіт або програму, складаєте запит. Можливо, доведеться заново вивчити архівну або поточну кореспонденцію, вступити в контакт з колегами, персоналом установ.

Діва (24.08 - 23.09)

Сьогодні Діви зможуть задовольнити свою допитливість, а також застосувати з користю такі якості, як практичність, товариськість, здатність до навчання, здатність сприймати та передавати інформацію. День створює умови для повторних зустрічей, продовження розпочатої дискусії або листування. Приводом для спілкування може стати ваша потреба поділитися накопиченими думками і спостереженнями, або зібраними відомостями. Для батьків може стати необхідністю розмову з дитиною, особливо шкільного віку.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам доведеться приділити більше уваги приватного життя або службової рутині. Можливий підвищений інтерес до сімейних подій, господарським потребам. Увагу можуть привернути деталі побуту, нюанси лікування, архіви листування. Може посилитися увагу до поточної житлової ситуації і її можливих перспектив. Вдалий момент для наради з домочадцями, розмови з ріелтором, власником або орендарем нерухомості. Незважаючи на прогрес у дослідженні цікавить теми, висновки зарано вважати остаточними.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонів чекає інформативний день, який багато що прояснить. Якщо інтуїція вже підказала вам ймовірний результат подій, ви зможете переконатися в своїй правоті і отримати додаткові корисні відомості. Можливо, прийде офіційний лист, що підтверджує ваші здогадки. Хороший день для навчання та обміну новинами. Виявляться вдалими цільові поїздки і візити, особливо, якщо вони є продовженням складеного раніше плану заходів. Цікаві подробиці може повідомити родич, старий знайомий.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Уваги Стрільців сьогодні може вимагати ділове листування, платіжна документація. У витратах доведеться віддати перевагу списком необхідних дрібниць. Можливо нарада на господарські, адміністративні, бюрократичні або фінансові теми. Об'єктом уваги можуть стати комунікаційні системи, посадові інструкції, взаєморозрахунки. Прийому на роботу, вступу на посаду, великої фінансової операції або іншого важливого заходу може перешкоджати неточність даних, або їх відсутність.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам вдасться відновити потрібні канали зв'язку, задовольнити допитливість. День дає імпульс навчання і досліджень, що допомагає поповнити скарбничку рецептів або список корисних адрес. Зацікавленість у питанні допоможе подолати відстані, загострить інтуїцію і спостережливість, підвищить комунікабельність, підкаже, де знайти консультанта, попутника, однодумця, відповідний інформаційний джерело. Може прийти довгоочікувана звістка з будь-якої інстанції, лист від далекого друга.

ВодоРиби лій (21.01 - 19.02)

Водолії можуть звузити огляд і сфокусуватися на найбільш важливих подробицях цікавить питання. Друга половина дня підходить для приватних нарад, кабінетної роботи, відвідування закритих спеціалізованих територій і установ. Можливо занурення в дослідження або калькуляцію, вивчення архіву, повернення до ведення особистого щоденника або «бортового журналу». Предметом уваги може стати медична тематика, в тому числі, спосіб діагностики, лікування та профілактики певного захворювання.

(20.02 - 20.03)

Рибам зірки радять не відмовлятися від запропонованого діалогу, так як сьогодні він стане цілком конструктивним. Буде корисно зустрітися з колишнім партнером, старими друзями або колегами по цеху. Не виключено, що будуть знову обговорюватися забуті привабливі плани, стануть колишні напрацювання, виявиться порушена вам цікава тема. Бажано мислити практичніше, вести себе стриманіше, не піддаватися емоціям. Не варто приховувати свою зацікавленість, ні демонструвати надмірний ентузіазм.