Гороскоп на 28 вересня 2017 року

Четвер, 28 вересня 2017, 00:03
Гороскоп на сьогодні 28 вересня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 28 вересня 2017 року

Овен (21, передає Ukr.Media.03 - 20.04)

Овнам зірки обіцяють вихід із лабіринтів і тупиків, але радять не нехтувати обов'язками і наполегливіше відстоювати свої інтереси, в разі необхідності. Щасливий збіг обставин не спрацює в повну силу, якщо ви ліниві, недбалі, пасивні. При дотриманні зазначених умов можна сподіватися на вдале вирішення спору, прояснення заплутаних обставин, отримання конкретної допомоги і моральної підтримки. Вечір змінить хід думок на більш практичний, допоможе уточнити плани і цілі.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям не варто ризикувати сформованою системою безпеки. Цей день може зажадати від вас неординарного вчинку, але лише у вигляді винятку. Успіх авантюри або креативу буде швидше справою випадку, ніж результатом правильного розрахунку. Зірки радять утриматися від необов'язкових ініціатив і обмежитися строго необхідними діями. Бажано виконувати зобов'язання, не порушувати закони. Планувати подальші кроки, включаючи поїздки, особисті зустрічі та навчальні заходи, краще в кінці дня.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам зірки радять набратися терпіння. Сьогодні важко, а часом і неможливо керувати подіями, будувати плани. Удача цілком імовірна, але може залежати від передісторії подій, комплексу об'єктивних обставин, ворожості або дружелюбності інших людей по відношенню до вас. Вас може дратувати невизначеність, створена чужими діями. Особисті інтереси можуть бути тимчасово обмежені, поле дії обмежена. Вечір дасть можливість заново обдумати ситуацію і скорегувати свою тактику.

Рак (22.06 - 23.07)

Раків день змушує підкоритися боргу, розкладом, обставинам. Можливі хвилини роздратування або смутку, але будуть і щасливі моменти, оригінальні сюрпризи, вдалі шанси. Підсумок буде залежати не тільки від старанності, дисциплінованості і терпіння, але і від кмітливості, винахідливості. Позитивну роль відіграють дружні відносини з колегами, начальством, помічниками, що склалися в ході спільної роботи. Увечері стане ясніше позиція важливого для вас людину або ситуацію в цілому.

Лев (24.07 - 23.08)

Львів чекає випробування на витримку та моральну стійкість. Безумовна удача сьогодні межує зі спокусою порушити свої ж правила. Важливо не зіпсувати з працею створений імідж, зберегти вірність ідеалу, не зісковзнути у принизливий компроміс. Двоїста ситуація зі знайомим підступом може торкнутися особистих відносин, фінансових справ, а також вашого статусу і авторитету, в тому числі, в очах дітей, учнів, колег, шанувальників. В кінці дня доведеться згадати про роботу, фінансах чи здоров'я.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам зірки не радять квапити події, ухилятися від відповідальності, намагатися розширити «чарівним» чином свої повноваження, територію або область впливу. Не варто піддаватися спокусі, захоплюватися несподіваними можливостями, пропозиціями друзів або рекламними обіцянками: те, що для інших є подарунком долі і шансом вирішити всі проблеми, може виявитися для вас блискучою пустушкою. Розумніше зберегти вірність своїм звичкам і принципам, і подальші дії обдумувати ближче до ночі.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам не варто виходити за рамки, запропоновані ситуацією або підказані досвідом. Зараз вигідніше підкоритися порядку речей, ніж його порушувати. Перевищення повноважень або експеримент з обходу правил може не дати бажаного ефекту, але при цьому відняти у вас сили і час, виставити в сумнівному світлі. Дотримуватися заданої програми особливо важливо, якщо ви знаходитесь на чужій території, в закритому закладі, в залежному становищі. Перед сном корисно заново оцінити ситуацію і свою роль у ній.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам варто проявити витримку і не робити нічого серйозного до зміни ситуації на свою користь. Потрібні зміни навряд чи настануть раніше вечора, не виключено, що відповідне поле для дій з'явиться лише на наступну добу. Варто утриматися від зайвих витрат, каридинальной зміни фінансової чи податкової політики, матеріальних та організаційних експериментів, сумнівних авантюр. Небажано починати пошуки, ініціювати знайомства і розвивати значущі зв'язки, відправлятися в шлях.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям вдасться подолати коливання, отримати нагороду за терпіння, наполегливість, вірність обов'язку. Найбільш складним буде ранок, не виключається занепад сил, невіра в себе або в кінцевий успіх, спокуса раніше часу кинути посаду або втекти з «поля бою». Перемогти обставини або власні слабкості вам допоможе не тільки вдалий збіг подій, але і комплекс особистих якостей: досвід, далекоглядність, відповідальність, цілеспрямованість. Підсумок подій може підштовхнути до важливого практичного вирішення.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козероги можуть зіткнутися зі знайомими зовнішніми перешкодами, або пережити черговий етап внутрішньої боротьби. Можливо бажання ризикнути, піти на авантюру. Послаблювати ваші позиції може помисливість, втома, відсутність важливих складових. Якщо здається, що перешкоди нездоланні, а сили закінчуються, не варто зневірятися: протягом дня відбудеться подія, що змінює ситуацію або вашу точку зору. Може з'явитися шанс, якого ви чекали. Активні дії краще відкласти до вечора, або до завтра.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліїв може багато чого збивати зі шляху, що не завадить їм впевнено йти вибраним курсом. Можливий вдалий випадок, який проливає світло на таємниці і знімає всі суперечності. Можна сподіватися на звичну підтримку закону, колективу, зарубіжних друзів. Зірки радять вам користуватися будь щасливою можливістю: не виключено, що вона стане однією з останніх в ланцюзі довгих удач, не з вашої вини, а з об'єктивних причин. Публічні заходи небажано затягувати до вечора.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам знадобляться цілеспрямованість і послідовність. Гнучкість тактики і терпимість у дріб'язках бажано поєднувати з твердістю стратегії, непорушністю базових переконань. Можливо, вас спробують збити з шляху, змусити грати за чужими правилами на чужому полі. У своїх інтересах або в інтересах справи, корисно як можна довше тримати паузу. День може вплинути на рішення керівництва або інстанції, вибір професії або перспективу кар'єрного росту, на ваш громадянський або духовне самовизначення.