Гороскоп на 30 вересня 2017 року

Субота, 30 вересня 2017, 09:46
Гороскоп на сьогодні 30 вересня 2017 року.
Гороскоп на 30 вересня 2017 року

Овен (21, передає Ukr.Media.03 - 20.04)

Сьогодні Овни мають потребу в тісному контакті з однодумцями або у зворотному зв'язку з партнерами, можуть проявляти підвищений інтерес до останніх новин, колективним подій. На вихідні можна запланувати вечірку, відвідування масового заходу, розважального центру. Великий потенціал у сьогоднішніх знайомств, можна зав'язати контакти в загальній компанії. Найбільш інформативним обіцяє стати ранок: не виключено, що вам прийде лист, надійде цікава пропозиція на уїк-енд або на майбутнє.

Телець (21.04 - 21.05)

Цей уїк-енд може поставити Тельців перед вибором між особистими смаками і яким-небудь незвичайним пропозицією. Не виключено, що ви пожертвуєте романтичним побаченням, спокійним хобі, передбаченою програмою заради пригоди або неформального заходу. Варто прийняти пропозицію, якщо вас кличуть кудись друзі, батьки, діти або колеги. Це підходящий момент для вивчення актуальних тенденцій в соціальному житті, можна познайомитися з новинками у сфері моди, електроніки, медицини, косметології.

Близнюки (22.05 - 21.06)

У Близнюків є можливість чудово провести вихідні. День сприяє товариськості та інтелектуальної активності. Добре відправитися в подорож, на екскурсію, включитися в будь-яку пізнавальну гру. Щоб використовувати всі шанси, подавати свої пропозиції або підхоплювати чужі бажано з самого ранку. Генератором свіжих ідей може стати дитина, партнет по шлюбу, коханий чоловік, а також той, хто має в ваших очах безумовним авторитетом, наприклад, наставник, учитель, тренер.

Рак (22.06 - 23.07)

Для Раків на першому місці можуть виявитися потреби будинку і сім'ї. Якщо будинок – ваше улюблене місце, він може стати центром спілкування: перехрестям думок, джерелом новин. Буде вагомим думку конкретного члена родини, наприклад, батьків або дитини. Можлива активна робота з особистим щоденником, сайтом, блогом, постійно включений месенджер, ноутбук або телевізор. Якщо будинок і родинні узи в даний момент не головне, ви можете опинитися в товаристві друзів чи колег по роботі.

Лев (24.07 - 23.08)

З настанням уїк-енду Леви стануть більш комунікабельними. У планах може з'явитися поїздка, екскурсія. Можлива перспективна зустріч, захоплююча листування. Вдалий момент для вступу в співтовариство, знайомства з новими сусідами, попутниками, колегами по роботі, навчанні або захоплення. Незважаючи на неформальну обстановку, день вимагає підтримувати рівновагу. До товариськості і готовності блиснути красномовством бажано додати дипломатичність, вміння підтримати діалог, вислухати співрозмовника.

Діва (24.08 - 23.09)

Ці вихідні підкажуть Дівам, в якому ключі варто розвивати спілкування найближчим часом. Обстановка сприяє дружелюбності, що не заважає прагнення до взаємовигідного обміну інформацією або корисними послугами. Ваші пізнання або оригінальні навички можуть принести профіт, у вигляді словесної подяки, грошової оплати, зв'язків на майбутнє або інших бонусів. При покупках оптимальні електронні платежі. Доречні колегіальні рішення і консультації при виборі ліків, подарунків, електронних девайсів.

Терези (24.09 - 23.10)

Ваги можуть опинитися в центрі уваги, завдяки своєму красномовству або авторитету. Важливі контакти, включаючи дистанційні переговори і листування, бажано перенести на ранок в цей час вам буде простіше формулювати свої думки і обробляти вхідну інформацію, ваш мозок буде природно і невимушено генерувати свіжі ідеї. На період вихідних непогано забезпечити собі відповідну цільову аудиторію, так як вони можуть відкрити цикл успішних для вас зустрічей, знайомств, подорожей або виступів.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам варто частіше проявляти дипломатичність, доброзичливість, увага до чужих проблем. На час уїк-енду краще відмовитися від надмірного індивідуалізму, демонстративного прояву емоцій, зайвої критичності. Вашу готовність підтримувати нейтральний розмову і залишатися в рівному настрої оцінять і друзі, і домочадці. Можливо, завдяки цій якості ви знайдете нових однодумців, серед яких можуть виявитися і потенційні партнери. Відповідний момент для сімейного ради.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям настали вихідні дозволять відволіктися від рутини і тривог, скинути на час вантаж відповідальності. Підбадьоритися буде простіше серед однодумців, де ваш авторитет не піддається сумніву, а статус за замовчуванням є високим. День сприяє поїздкам, інтенсивної листуванні, перспективним знайомствам, дозволяє блиснути ораторським або епістолярним талантом. Найкращий ефект буде досягнутий, якщо ви кардинально зміните обстановку, роль, коло спілкування або тему розмов.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Сьогодні Козероги зацікавлені в добрих стосунках з людьми, прагнуть зробити свої дружні зв'язки корисними для справи, а ділові контакти менш формальними. Хтось може стати для вас кумиром, зразком, об'єктом захоплення, особливо, якщо авторитетна в ваших очах персона має ораторськими або літературними здібностями. Можливо, ви будете покладати на цю людину надії. День буде напруженим, якщо в центрі уваги ви самі, так як вам доведеться відповідати заявленій ролі.

Водолій (21.01 - 19.02)

Для Водоліїв день почнеться з приємної звістки, хорошої ідеї або іншого надихаючого моменту, що забезпечить життєстверджуючий настрій на всі вихідні. Можливі вести здалеку, які послужать вам моральною підтримкою. Не виключено, що з вами зв'яжеться конкретна людина, у спілкуванні з якими ви якраз дуже потребуєте. Корисно провести день серед рівних, або в тому суспільстві, в яке ви мрієте потрапити. Обіцяє удачу поїздка, онлайн-листування, дистанційне обговорення животрепетного питання.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам зірки радять змінити обстановку або співрозмовника, або вибрати інший стиль спілкування, формат дискусії. Зміщення акцентів допоможе не зациклюватися на одному сценарії, кинути на ситуацію свіжий погляд. Залежним Рибам такий досвід підкаже, що в житті є інші варіанти співпраці, ведення діалогу, прояву почуттів, підтримання балансу інтересів. День підходить для обговорення життєво важливих тем, буде корисна консультація адвоката, психолога, фінансиста, друга, незалежного експерта.

ТЕГИ: гороскоп