Гороскоп на 2 жовтня 2017 року

Понеділок, 2 жовтня 2017, 12:06
Гороскоп на сьогодні 2 жовтня 2017 року.
Гороскоп на 2 жовтня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам варто використовувати повною мірою потенціал вигідного партнерства або дружнього союзу, так як з кожним днем спиратися на чуже плече може ставати все важче. Не варто відкладати офіційні візити і важливі зустрічі особистого характеру. Денні години дозволять знехтувати стандартів та регламентів в ім'я спільної мети, допоможуть витягти все можливе взаємодії із захисником, представником або групою однодумців. Вечір додасть чутливості, може знизити вашу впевненість у собі, передає Ukr.Media

Телець (21.04 - 21.05)

Для Тельців сьогодні важлива атмосфера в колективі. Поки не настав вечір, має сенс змиритися з ходом подій і не прагнути до самовираження. Основну частину дня може зайняти спілкування з начальством, групою колег, вищою інстанцією. Можливо участь у зборах, сімейній раді чи іншому заході, що зачіпає не тільки ваші інтереси. В кінці дня в хід можуть піти інтриги і приховані мотиви, у вас з'явиться важіль впливу. Можливі сумніви щодо перспектив роману, міцності почуттів.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюки можуть розраховувати на стабільність і передбачуваність аж до вечора. Можливий приємний сюрприз, особливо, якщо ви вчитеся, подорожуєте, ведете дослідження, відстоюєте свої права в суді, займаєтеся громадською роботою. Зірки радять не втрачати можливості, вчасно використовувати офіційні і неформальні канали впливу на ситуацію. В кінці дня не варто робити що-небудь за своєю ініціативою і бути обачнішими, якщо вас змушує діяти якась необхідність.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам має сенс аж до вечора залишатися активними гравцями у складі сім'ї або команди, проявляти лояльність, дружелюбність, професійну або громадянську свідомість. На цих умовах буде простіше скористатися і офіційної привілеєм, і вдалим випадком. До кінця дня може намітитися ділова або романтична авантюра з нальотом інтриги, не виключені таємниці від колег або близького оточення. Варто бути обачнішими, надихаючись чужими результатами: можливо, вони вам поки не по силам.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам зірки радять не відкладати важливі справи, особливо, якщо мова йде про співпрацю, об'єднання інтересів, виконання договірних зобов'язань, які виступі перед цільовою аудиторією. До настання вечора вам забезпечена підтримка, справа може обернутися навіть краще, ніж ви припускали. На вашу сторону може стати один, впливова особа, колектив однодумців. В кінці дня не завадить обережність у будь-яких справах, включаючи фінансові, бажано уникати ризикованих і сумнівних угод.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам не варто нарікати на обставини, що змушують залишатися в рамках правил: саме вони аж до вечора будуть для вас стримуючим фактором, що не дозволять піддатися сторонньому впливу і зробити помилку. Можливо, вам вдасться витягти з свого становища додаткову вигоду. В кінці дня зірки радять вам уникати ненадійного оточення, бути обачнішими в справах і в любові: підвищується ризик втягнутися в інтригу, яка не обіцяє нічого, крім шкоди або вельми скромного результату.

Терези (24.09 - 23.10)

Для Ваг сьогодні вдалі ранкові і денні години. Успіхи будуть прямо пропорційні заслуг і талантів, та до того ж, ви не будете обділені прихильністю фортуни та отримайте зайвий бонус, що задовольняє ваше самолюбство. Це підходящий момент для бенефісу або фінального заходу, закріплює ваші перемоги у сфері любові, творчості або вільних занять. Можуть порадувати діти, вихованці. До вечора краще згорнути активність: можуть погіршитися зовнішні умови, нагадати про себе нездужання.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Уваги Скорпіонів сьогодні може вимагати сімейна обстановка, атмосфера в групі друзів або колег, а також житлова ситуація, фізична або віртуальна територія. Багато Скорпіони аж до вечора будуть залишатися прихильниками руху або ідеї, «бойовою одиницею» колективу. Якщо для цього довелося забути про власні інтереси, може збільшуватись роздратування. Вечір допоможе вам повернутися до своїх звичок, дасть вихід емоціям, дозволить зануритися в улюблену справу, знайти час для особистого життя.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Завдяки збігу обставин, для Стрільців день почнеться обнадійливо. Є шанс попрацювати в незалежному режимі, ухилитися від неприємної нудної роботи. Не виключено, що зірки подарують вам ще трохи вільного часу і дозволять продовжити уїк-енд. Підняти настрій може несподівана знахідка, хороша подія. Вечір змусить повернутися до актуальної задачі, підштовхне до гнучкої тактики в поточних справах, в любові чи в сім'ї, може створити передумови для нервозності, продовження конфлікту.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Сьогодні Козероги пожинають плоди своєї винахідливості і передбачливості. Знахідки і бонуси цього дня не випадкові. Можливо, вам вдасться зробити велику покупку на зекономлені гроші, або отримати довгоочікувану прибуток від довгострокового проекту. З укладенням нових контрактів і планами на майбутнє зірки радять не поспішати: незабаром ситуація вимагатиме перегляду бюджету чи корекції професійної політики. Увечері не варто піддаватися спокусі великої гри, краща тактика - обережність.

Водолій (21.01 - 19.02)

Для Водоліїв день почнеться з закономірного успіху і додаткової несподіваної удачі. Водолії, народжені в середині лютого, мають шанс дочекатися нагороди і пережити особисту хвилину слави. Незважаючи на вдалий збіг обставин, малоймовірний ентузіазм, навряд чи буде спостерігатися прагнення до нових вершин. В кінці дня гармонія може бути порушена, особливо, якщо за ефектним фасадом досягнень ховається нехтування дрібницями. Не варто ризикувати: можна частково підірвати блискучі результати.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам зірки не радять проявляти ініціативу, особливо, у вечірній час. Вдень не зашкодить увагу до подій навколо, наприклад, до подій в мережевий групі, у вашому місті, країні, світі. Можлива несподівана транспортна розв'язка довгої історії, вихід із затяжної кризи. З настанням вечора на перший план вийдуть особисті інтереси, важливо не завдати їм шкоди передчасними або запізнілими діями. Бажано вжити заходів обережності, мінімізувати спілкування з агресивними людьми.

ТЕГИ: гороскоп