Гороскоп на 10 жовтня 2017 року

Вівторок, 10 жовтня 2017, 11:55
Гороскоп на сьогодні 10 жовтня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 10 жовтня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам доведеться діяти по ситуації, тактику продиктує набір зовнішніх обставин. Можлива залежність від дорожніх умов, чужих думок, наявності транспорту, ліків, інструментарію, інформаційної підтримки. Може знадобитися гнучкість, спритність. Зростає ймовірність нестиковок, поломок, конфліктних моментів, в тому числі, через недотримання правил, недостатній скоординованості дій. Небажано сідати за кермо нездужання, брак навичок водіння, незнання місцевості.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям зірки не радять послаблювати увагу, не рекомендують проявляти інертність. Пильність і контроль можуть знадобитися відразу в декількох напрямках. Зберігається ймовірність прикрих втрат, збитків. День вимагає тонкої гнучкої політики. Не варто виходити за рамки встановлених правил за власною ініціативою, але бажано вчасно підлаштуватися, якщо вимоги змінюються. Небажані операції, купівлі, обмінні операції, передоплати, якщо вони не оформлені і не узгоджені завчасно.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам доведеться орієнтуватися на обстановку і на власні потреби. Те, що легко на словах, може бути складним насправді, не виключена ланцюжок непорозумінь, невдач, поразок, заборон. Ситуація змушує відповідати різним вимогам, виконувати суперечливі накази, справлятися з виникаючими ускладненнями в режимі нон-стоп. Можуть не діяти колишні вдалі схеми, щасливі прикмети. Зростаюча напруга загрожує втомою, дратівливістю, можливі сварки, нездужання, дрібні травми.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам день подарує багато вражень, в яких буде складно розібратися відразу. Можливий тривалий період у зв'язку з роз'їздами, лікуванням, ремонтом, виконанням різнопланових зобов'язань. Можливо, доведеться когось підмінити. Маса непередбачених нюансів може чекати в дорозі, в незнайомій місцевості або компанії. Не варто надмірно драматизувати положення, піддаватися загальній метушні і дратівливості, інакше зросте ймовірність втягнутися в чужий конфлікт або рішення не цікавих проблем.

Лев (24.07 - 23.08)

Увагу Львів сьогодні відволікають поточні невідкладні справи, включаючи різноманітні дрібниці, що заважає побачити і усвідомити більш важливі тенденції. За поверхневої піною випадкових вражень і рядових турбот може ховатися необхідність серйозного перегляду цінностей, ідеології чи способу життя. Рекомендується подвоїти обачність і не допускати навіть дрібних промахів у будь-яких справах, що мають відношення до дому, сім'ї, території. Небажано перевантажувати себе фізично і емоційно, розпорошувати ресурси.

Діва (24.08 - 23.09)

Сьогодні Дівам доведеться йти до мети звивистою стежкою, стикаючись з осечками і сюрпризами. Необхідно дотримувати рівновагу і вчасно реагувати на будь-яку зміну ситуації адекватними діями. Однаково небезпечні недолік гнучкості і відсутність чіткого плану, надмірна агресивність і надмірна поступливість. Протягом дня може наростати дратівливість, можливі конфлікти з близьким оточенням і вищестоящими особами. Можна зіткнутися з неорганізованістю, шахрайством, зрадою.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам сьогодні доведеться переконатися в недостатності своїх знань і аргументів, або в тому, що не всі питання вирішуються шляхом розмови. Найбільші труднощі очікуються при переході від слів і намірів до справи. Може позначитися тимчасова вразливість вашої позиції, наприклад, слабкість здоров'я, або більш серйозна тенденція, наприклад, втрата влади, статусу гуру. Напрацьованого вами особистого авторитету може виявитися мало, якщо у вас не вистачає ресурсів для підтвердження своїх переконань і реалізації ідей.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіони вступають в позитивну смугу свого життя, однак сьогодні цей приємний факт може погано усвідомлюватися з-за метушні і калейдоскопа суперечливих вражень. Аж до ночі можливі хвилини нервозності або невизначеності, гострі суперечки по дрібницях. День допомагає оцінити обстановку, придивитися до нюансів, виправити недоробки. Варто приділити увагу найбільш критичним погрішностей і усунути їх, якщо це у вашій владі. Не завадить перевірити роботу захисних і страхувальних систем.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільців день тримає в напрузі. Може дратувати будь-яка взаємодія з іншими людьми. Причиною проблеми можуть бути перманентні сварки і претензії, не погоджені плани і методи. Гостроти може додати ревнощі, конкуренція, роздратування, що нагромадилося з-за розбіжностей або невдач. В деяких питаннях з кількох зол доведеться вибрати менше, можливо, це буде збереження неприємного вам положення справ, принизливий компроміс. Інтуїція або обставини підкажуть, що пора міняти тактику.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам варто прислухатися до інтуїції, придивитися до подій і вибрати найбільш мудру, в даних обставинах, тактику. Зірки радять проявити гнучкість і зберігати оптимізм. На першому місці сьогодні невідкладні рутинні дрібниці. Правильна реакція і підстроювання до обставин важливіше ініціативи. Не варто ухилятися від неминучих проблем, нагальних завдань, відкладати лікування, виправлення помилок, ремонтні роботи. Одночасно, краще не робити зайвого і мінімізувати свою участь у чужих справах.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям зірки підказують, що нових цілей буде важко домогтися старими засобами. Частина вдалих програм більше не працює, але дані добу багато змушує користуватися саме ними, за інерцією або з необхідності. Протягом дня можливі особисті і ділові розбіжності, може нагадати про себе накопичена критична маса помилок. Надійні домовленості на практиці можуть обернутися проблемами і непорозуміннями, можлива нестача технічної і матеріальної бази для виконання задуманого.

Риби (20.02 - 20.03)

Сьогодні Рибам важко вибрати чітку мету і вірну лінію поведінки. Збивати зі шляху і заважати налаштуватися на новий позитивний лад може неизжитое спадщину минулого. Не завадить переглянути погляди і життєвий уклад, скинути непотрібний баласт. Аж до ночі можливі знайомі коливання, можуть нагадати про себе дратівливі чинники, загостритися сімейні, подружні, територіальні, побутові або ідеологічні суперечки. Прояснення можуть вимагати ситуації, пов'язані з будинком або засобом пересування.