Гороскоп на 24 жовтня 2017 року

Вівторок, 24 жовтня 2017, 23:42
Гороскоп на сьогодні 25 жовтня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 24 жовтня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Для Овнів сьогодні акцентовані питання кар'єри, професії, боргу, цілепокладання. На порядку денному можуть виявитися значущі оновлення або принципово нові теми. Над індивідуальними інтересами можуть переважати партнерські. Якщо ви переслідуєте власні цілі, вам доведеться бути дипломатичніше, враховувати вимоги середовища і очікування оточуючих, бути уважнішими до співрозмовників, клієнтурі. День підходить для співбесіди, участі в нараді, контактів з керівництвом, тренує проникливість.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям зірки радять не втрачати вдалу можливість для діалогу. Сьогодні можна заново обговорити нагальні питання партнерства або тонкощі подружнього спілкування, отримати лікарську або юридичну консультацію. Відповідний момент для навчання, листування, інформаційних пошуків, оформлення візи або диплома. Обіцяє удачу співпрацю з іноземцями, іногородніми. Взаєморозуміння буде досягнуто скоріше, якщо ви знайдете психологічний ключ до співрозмовника, правильно вловите його настрій і мотиви.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам день допоможе освоїти новий тип спілкування, в якому велику роль відіграє поєднання практицизму і проникливості. День підходить для обговорення потенційно проблемних моментів, пов'язаних з професійною діяльністю, побутом, здоров'ям. Можливе відвідування податкової інспекції, контакт зі страховою, бюрократичної, медичної, силовою структурою. Принесе користь вивчення інструкції, рецептури. Успішно, хоча і не без казусів, пройде адаптація до нового місця або колективу, бесіда з підлеглим чи колегою.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам важливо зрозуміти і врахувати настрій партнера, співрозмовника, можливого конкурента, а також загальну атмосферу, що панує в колективі, будинку, установі, професійному середовищі. Відсутність делікатності і дипломатичності створить передумови для конфлікту. День підходить для взаємно цікавого діалогу. Потрібна людина може знайти вас сам. Не варто відхиляти запрошення, ігнорувати повідомлення з інстанцій. Плідний момент для консультантів, викладачів, для цільової мовної і комунікативної практики.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам зірки радять глибше вникнути в актуальну інформацію, не пропускаючи важливі дрібниці. Не варто уникати неприємних відомостей, закривати очі на правду і відкладати знайомство з суворими фактами: чим швидше і детальніше ви розберетеся в хвилюючому питанні, тим менше залишиться «сліпих плям» і потенційних пасток на майбутнє. Уваги може вимагати медичний, службовий, побутової питання, взаємодію з підлеглими та персоналом, тема нерухомості, вкладень, утримання домашніх тварин.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам варто використовувати цю добу для спілкування, поїздок і пошуків з конкретною метою. День дозволяє застосувати спостережливість, проникливість, критичність мислення і сприйняття. Відповідний момент для приватного консультування, обговорення секретних даних. Добре піде навчальний або дослідницький процес. Засвоєнню знань і розкриття істини допоможе інтуїтивне розуміння або емоційний сплеск. На тон любовного спілкування і контактів з дітьми може вплинути ревнощі або фінансове питання.

Терези (24.09 - 23.10)

Рушійною силою для Ваг може стати домашня ситуація, насущний практичний або дослідницький інтерес. Не варто покладатися на особисту чарівність і намагатися вирішити всі проблеми, вдаючись виключно до свого вміння зачаровувати. У той же час, небажано вдаватися до силових методів і проявляти агресію, доки не випробувані всі дипломатичні можливості. У розмові будуть мати пріоритетне значення фінансові аргументи, або вагомі доводи, пов'язані з примноженням та розподілом ресурсів.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіони сьогодні легко тримають будь-яке спілкування під своїм контролем. Вирішувати нагальні питання краще за допомогою персональних комунікацій. Не варто шукати посередників, якщо є можливість поговорити з потрібними людьми особисто. Навіть у ділових бесідах не завадить довірча інтонація, неофіційна атмосфера: співрозмовникам це допоможе розкритися, а вам правильно зрозуміти їхні мотиви. День вдалий для початку навчального процесу, циклу лекцій або проведення досліджень, обміну приватною інформацією, роботи з текстами.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Навіть не будучи активними учасниками подій, Стрільцям важливо бути в курсі справ. Не варто упускати випадок зав'язати контакт в закритій організації, або в іншому місці, куди у вас немає прямого доступу. Може стати необхідним присутність у вашому житті особистого таємного консультанта. Важливу тему краще обговорити конфіденційно. Сила ваших слів на відстані буде більший, ніж ефект особистої присутності, між віддаленими переговорами і візитом краще вибрати перше. Не рекомендуються покупки і вкладення.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Сьогодні Козероги налаштовані на контакт, при цьому багато представників знаку інтуїтивно зволіють роль уважного слухача, а не блискучого оратора. Зірки радять виступати в пасивній ролі вже після того, як ви проявіть активність, наприклад, самі запропонуйте цікавить особі або інстанції переговори, прямо або побічно. Не варто боятися обговорювати неприємні теми: навіть негативні емоції можуть мати своєрідний позитивний ефект, наприклад, допоможуть вам зрозуміти або запам'ятати щось важливе.

Водолій (21.01 - 19.02)

Для Водоліїв темою дня може стати приватне нараду, приватний візит, вивчення нової інструкції, ключовий секретної інформації. Це вдалі добу для роботи зі службовими, медичними, історичними та іншими архівами, відвідування бібліотеки, закритого установи, сховища цінних матеріалів. Якщо ваша діяльність пов'язана з дослідженнями, захопленість змусить забути про їжу і сон. Цікаві відкриття краще залишити при собі, або ділитися ними з розуміючим співрозмовником, а не з першим зустрічним.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам зірки радять підтримувати і розвивати контакти, в тому числі міжнародні. Це вдалий день для початку подорожі, навчального циклу, оформлення документів. Можна завести впливові знайомства, розширити кругозір, відновити дружні зв'язки. Буде мати значення надійшло у цей день лист, повідомлення, пропозицію. Інтуїція допоможе «читати між рядків». Варто приділити увагу і світовим професійним новин, дослідженням актуальних для вас сферах, дипломної роботи, дисертації.