Гороскоп на 28 жовтня 2017 року

Субота, 28 жовтня 2017, 17:28
Гороскоп здоров'я на 28 жовтня 2017 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 28 жовтня 2017 року

Овен
Сьогодні у Овнів може виникнути непередбачена алергічна реакція на той чи інший продукт. Постарайтеся вживати якомога менше їжі, яка могла б так на вас вплинути.

Телець
Сьогодні вам варто було б дотримуватися овочевої дієти і особливо вживати в достатній кількості шпинат і кольорову капуста. Це допоможе вам вирішити можливі проблеми з травленням.

Близнюки
Нині не захоплюйтеся цитрусовими, особливо якщо ви до них небайдужі. У них міститься багато кислоти, яка дуже шкідлива при посиленій шлункової секреції. Можете замінити цитрусові на інші джерела вітаміну С.

Рак
Сьогодні Ракам не варто занадто довго думати над вирішенням тієї чи іншої задачі. Швидше за все, вона вирішиться завтра і куди меншими зусиллями, а зараз ви тільки витратите свої нерви і сили даремно.

Лев
У цей день зверніть увагу на продукти харчування, які багаті такими елементами, як цинк і магній, оскільки ваш організм може особливо потребувати них. Тому не відмовляйте собі сьогодні, наприклад, в морепродуктах.

Діва
У цей день не саме краще час для гартують, оскільки ви можете тільки ускладнити ситуацію, що склалася. Постарайтеся зміцнювати імунітет іншими способами, менш радикальними.

Ваги
Нині намагайтеся не допустити подразнення слизової шлунка. Відмовтеся від усього занадто гострого, солоного, їдкого і обережніше з ліками. Якщо не брати їх ніяк не можна, постарайтеся запивати їх цілим склянкою води.

Скорпіон
Сьогодні вам варто поборотися зі своїм організмом за право ходити з чистим обличчям і плечима - без прищів, гнійників і наривів. Робити це можна за допомогою правильного харчування, лосьйонів, кремів і сонячних променів.

Стрілець
У цей день ваше лікування може виявитися недостатньо ефективним: ви явно розраховували на щось більше. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб не засмучуватися і продовжити слідувати наміченим курсом.

Козеріг
Сьогодні можете планувати візит до косметолога, проте варто це робити після п'ятнадцятої години, адже саме після цієї години ваша шкіра буде найбільш сприйнятлива до будь-яких косметичних процедур, і вони принесуть максимальний ефект.

Водолій
Нині намагайтеся берегти себе від різних протягів, так як зараз через них у вас може продути шию або поперек. Як ви тоді будете оглядатися і нагинатися?

Риби
В цей день вам слід бути уважними при лікуванні будь-якого захворювання антибіотиками. Було б краще, проконсультуватися з лікарем, щоб приймається вами препарат не завдав шкоди вашому здоров'ю.