Гороскоп на 3 листопада 2017 року

Четвер, 2 листопада 2017, 23:46
Гороскоп на сьогодні 3 листопада 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 3 листопада 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

У першій половині дня Овнам не варто надавати великого значення власним примхам. У цей час не виключені різкі перепади настрою, несподівані оригінальні примхи та інші незвичайні стани. Найбільш вдалим варіантом буде стабільний приплив натхнення, допомагає завершення якоїсь важливої справи. У другій половині доби вашу увагу може бути прикута до актуальної теми, пов'язаної з фінансами, ресурсами, солідної купівлею, податками, спільним бюджетом, перерозподілом благ.

Телець (21.04 - 21.05)

Для Тельців важлива друга половина дня. Вранці не варто піддаватися випадковим поривом натхнення: є небезпека розгорнути запізнілу бурхливу діяльність і потратитьслишком багато енергії на другорядні цілі. Починаючи з середини дня, ви почнете краще розбиратися у власних потребах і актуальних зовнішніх тенденції. Центральною темою можуть стати відносини з партнером або іншим важливим людиною. Буде нелегко мати справу з противником, які мають інтелектуальну чи моральну перевагу.

Близнюки (22.05 - 21.06)

На початку дня Близнюки можуть дозволити собі залишатися ідеалістами, займатися хобі або незалежною некомерційною діяльністю, активно брати участь у житті групи. Друга частина доби змусить приділити увагу матеріальній стороні і практичним завданням, змусить рахуватися з фінансовим становищем, службовими та домашніми обязаностями, станом здоров'я. Можливо, вам доведеться пожертвувати задоволенням заради важливої справи, включити режим секретності, когось підмінити, зайнятися благодійністю.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам варто утриматися від починань в першій половині дня. В цей час краще займатися закріпленням позицій, небажано змагатися з впливовими людьми. Друга половина доби підкаже більш продуктивне напрямок інтересів, мотивує вас на великі цілі і створить відповідні умови для їх реалізації. Не останню роль при цьому відіграє матеріальна складова: вона буде мати значення і для виконання ваших хвилинних примх, і для формування забезпеченого стабільного майбутнього.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам зірки радять запасатися упевненістю на початку дня, так як це самий оптимістичний період. Варто приділити особливу увагу зміцненню духовного і морального стрижня, щоб не стати іграшкою почуттів або обставин. Після полудня стануть ясніше практичні цілі, яких вам слід добиватися. Щоб не зводити замків на піску і позбавити себе від подальших розчарувань, корисно почати з оцінки матеріального фундаменту, включаючи нерухомість, а також з власного особистісного потенціалу.

Діва (24.08 - 23.09)

Перша частина дня пройде для багатьох Дів у позаштатному режимі. Образ дій буде поставлено обставинами. Важливе розпочату справу не варто відкладати на вечір: може зникнути необхідний азарт, а також пильність, зібраність, концентрація на завданні. У другій половині дня корисно переключитися на інші заняття, при цьому можна коритися як практичним потребам, так і натхнення. Може прийти відмінна ідея, пов'язана з подорожжю, освітою, розширенням матеріальних і духовних горизонтів.

Терези (24.09 - 23.10)

Початок дня порадує Ваг динамічною рівновагою у відносинах, благополучним результатом будь-якої справи, нейтралізацією конфлікту. Можливий оригінальний доброзичливий жест з боку партнера або супротивника. У другій половині дня чаші ваг качнуться в іншу сторону, а головною умовою збереження рівноваги можуть стати зовсім інші мотиви. Не виключено, що першорядне значення набуде загальний бюджет, нерухомість, спадщину, любовна ідилія може почати сильніше залежати від сексуальної гармонії.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам зірки радять відстежувати зміни в навколишньому середовищі, щоб вчасно скорегувати власну тактику. Саме в правильній підстроювання до обставин, а не в спробі керувати подіями, сьогодні полягає секрет успіху. Важливо підтримувати діалог і дотримуватися рівновагу інтересів. Вранці можна вирішити оригінальну задачу, до якої не застосовуються стандартні правила. У другій частині дня краще орієнтуватися на поведінку і потреби партнера, настрій і очікування аудиторії.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Ранок Стрільці зустрінуть в гарному настрої, список недавніх успіхів може поповнити ще один приємний сюрприз. Це вдалий момент для перебування на людях. У другій половині дня значення будуть мати не ваші смаки і заслуги, а ваші персональні зобов'язання і рутинні потреби. Можуть нагадати про себе побутові і матеріальні потреби, нюанси дієти або самопочуття. Можливі перешкоди при спробі усамітнитися, цілком присвятити себе духовним або інтелектуальним заняттям, віддати шану своїм таємним звичкам.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Загальна динаміка цих доби для Козерогів сприятлива. На початку дня буде важко керувати собою і ситуацією:можливий черговий сюрприз у близькому оточенні, можуть виявитися нестабільними емоції, плани і наміри, не виключена нервозність у зв'язку з недавніми подіями. Друга половина дня принесе бажану психологічну стабільність, допоможе розслабитися і зосередитися на найголовнішому. У центр уваги можуть потрапити відносини з важливою для вас людиною, наприклад, з одним або дитиною.

Водолій (21.01 - 19.02)

Для Водоліїв психологічно комфортна перша половина дня, однак найважливіші події відбудуться у другій частині доби. Вранці краще збирати сили, нарощувати внутрішню і зовнішню впевненість, закріплювати успіхи. Якщо справи в повному порядку, настрій підніме невелика пригода в знайомому стилі. Увечері особливу важливість набувають питання побуту, нерухомості, кар'єри, ресурсів, а також відносини з конкретними людьми, впливають на ваше благополуччя в даних сферах, наприклад, з батьками, спонсором.

Риби (20.02 - 20.03)

На початку дня Рибам корисно об'єктивно оцінити свій статус, професійний та матеріальний рівень. Невелике відкриття або знахідка не змінять суті справи, але можуть підняти вам настрій і допомогти поглянути на деякі речі інакше. Основні події очікуються в другій половині доби. Це підходящий момент для починань, що мають метою спілкування, підвищення достатку, розширення кругозору, зміцнення авторитету. Подарунком долі, який цілком імовірний в цей час, вам обов'язково слід скористатися.