Гороскоп на 11 листопада 2017 року

П'ятниця, 10 листопада 2017, 23:14
Гороскоп на сьогодні 11 листопада 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 11 листопада 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Сьогодні для Овнів багато повернеться в звичну колію. Основна частина дня пройде по добре знайомому сценарієм. Незважаючи на передбачуваність загального ходу подій, залишиться місце для творчості, в тому числі, для нетривіального підходу до питань особистого життя і до виховання дітей. Якщо ви вичерпали стандартні методи вирішення своїх проблем, можна зробити ще одну спробу і застосувати нестандартний хід, підказаний власною інтуїцією. Будь-які заходи не рекомендується затягувати до пізнього вечора.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям доведеться провести цей день у згоді з сімейними реаліями, домашнім або розпорядком традиціями ситуації компанії. Відповідний момент для того, щоб на час отстранитьсяот джерела хвилювань, заспокоїтися, обдумати свої почуття, поглянути з боку на значущі відносини. Подружжю не завадить зайнятися спільною справою: уточнити плани, навести порядок в домі, приділити більше часу дітям. В кінці дня ви можете отримати важлива звістка, яке буде потребувати додаткової перевірки.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам день допоможе стабілізувати відносини з оточенням. Можливо, доведеться підлаштуватися під смаки партнера, друзів, дітей. Рекомендуетсястроже дотримуватися дорожні та інші правила. Підпорядкування неминучим рамкамимеет хорошу сторону: ви зможете спертися на закон або на допомогу перевірених людей. Спокою додасть знайомий маршрут, відпрацьована програма дій. Увечері підіть у відповідальний діалог, чекати полноговзаимопонимания, обговорювати проблемні теми у родині та шлюбі.

Рак (22.06 - 23.07)

Раків цей день зробить більш упертими і послідовними, допоможе довести до кінця задумане справа. Якщо ви перебуваєте в стані творчого екстазу, сильної закоханості, або переживаєте інший емоційний пік, події допоможуть вам трохи охолонути, більш тверезо поглянути на фінансові та інші реалії. Може посилитися інтерес до гарантій надійності і якості.Звістки, що надійшли в кінці дня, можуть здатися такими, що бентежать, але не варто заздалегідь засмучуватися, поки ви не уточнили всі дані.

Лев (24.07 - 23.08)

День поверне Левам спокій і впевненість, або знизить рівень тривожності. Залежність від хвилюючих тем стане слабшим, але не варто думати, що ви остаточно від неї позбулися: швидше за все, це буде всього лише перепочинок, за якою послідує нова хвиля переживань. Бажано провести основну частину дня в повній згоді з власними смаками, звичками і принципами: знайомий розпорядок дня буде для вас кращим стабілізатором. До кінця дня можуть зажадати уваги практичні дрібниці.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам зірки радять знати міру в будь-яких захоплення: перевищення індивідуальних лімітів і межі витривалості загрожує прихованим ударом по здоров'ю. У контролі може потребувати не тільки ваша власна поведінка, але і домашня ситуація, поведінку дітей. В іграх і розвагах бажано обмежитися перевіреним колом старих друзів. Увечері знадобиться витримка в спілкуванні, бажано уникати відвертості, нових знайомств, словесних баталій з близькими людьми, ретельніше вибирати аргументи в суперечці.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам цей день допоможе більш тверезо поглянути на свої перспективи, відкинути надлишкові і сумнівні варіанти. Можливо, попутно ви відредагуєте свій бюджет або запити. Найбільш здорове рішення підкажуть досвід і здоровий глузд, найкращою підтримкою прийняття складного рішення стане колективний розум. Якщо люди, на яких ви покладали великі надії, обдурять ваші очікування, не варто засмучуватися: справжні единодумці вас не покинуть, що дасть гарантію стабільності у віддаленому майбутньому.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам цей день підкаже межі їх особистих можливостей. Важливим якістю буде далекоглядність. Стане в нагоді здатність до позитивного самопрограммированию. Організуючим моментом може стати необхідність слідувати зразком, або самому подавати приклад іншим. Прихованим ворогом може стати емоційність, зарозумілість, тяга до всіляких благ, задоволень, привілеям. Зірки радять контролювати почуття і апетити, уточнити особисті цілі та імідж, розставити пріоритети у фінансовій сфері.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Цей день дисциплінує Стрільців. Точкою опори може стати переконання, світогляд. Можливо, ви повернетеся до цінностей, від яких відступили, і заново оцініть їх переваги. Також, сьогодні на вас працюють колишні досягнення: ви будете користуватися довірою і повагою з боку тих, хто вас добре знає. З новими знайомими все складніше: ви можете втратити тимчасово вагу в їх очах, стати об'єктом їх глузувань або маніпуляцій. Ввечері має сенс утриматися від важливих контактів, зайвих слів.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам сьогодні допомагає сама доля, правда, допомога буде помітна лише у важкій ситуації. Якщо ви захопилися і опинилися на краю прірви, в останній момент вам не дасть оступитися ваш власний досвід, або перешкодою стане невблаганний збіг обставин. Не варто шкодувати про втрачену вигоду і думати, що ви прогавили своє щастя: швидше за все, ви всього лише вчасно взяли паузу і зберегли свої переваги. Увечері варто бути уважнішими в контактах, перевіряти і уточнювати будь-які звістки.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям зірки настійно радять проявити принциповість, орієнтуватися на перевірені сценарії і методи, на вірних людей. В результаті, або справдяться найпривабливіші надії, або будутвовремя зірвані маски. Якщо ви відмовитеся від своїх переконань і приймете нав'язані вамизвне цінності, зросте ризик втратити вірні орієнтири на найближчий рік, ви можете опинитися човном «без керма і без вітрил» в неспокійному морі. В кінці дня корисно проаналізувати ситуацію, не упускаючи деталей.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам варто обрати своїм девізом на сьогоднішній день слова «роби що повинен, і будь що буде». Не варто сліпо покладатися на натхнення і успіх. Необхідно взяти до уваги стан здоров'я, наявність обов'язків і незакінчених справ. Найкращий результат дадуть системні продумані дії. Досвід або зовнішні обставини підкажуть, де пролягає межа між боргом і відпочинком, розумною наполегливістю і одержимістю. Бажано дотримуватися професійні рекомендації, особливо медичні.