Гороскоп на 23 листопада 2017 року

Четвер, 23 листопада 2017, 13:04
Гороскоп на 23 листопада 2017 для всіх знаків Зодіака.
Гороскоп на 23 листопада 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Сьогодні поведінку Баранів може бути несподіваним. Багато Овни стануть імпульсивними і непередбачуваними через прагнення до незалежності. Ви можете піти на неординарні заходи, якщо не допомогли стандартні методи. При психологічних перевантаженнях, до екстравагантного вчинку вас може підштовхнути нервозність. Варто бути обачнішими, щоб не перекреслити частину своєї або спільної роботи, не нашкодити кар'єрі або здоров'ю. В першу чергу, самовладання нагоді Овнам, народженим у середині квітня.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельці можуть зіткнутися з непередбаченою ситуацією, але хвилюватися із-за цього не варто. Основний результат залишиться незмінним, загальний хід подій буде на вашу користь. На цей день не варто будувати сміливі плани. В деякі моменти краще покластися на волю долі: можливо, вас чекає оригінальний поворот шляху, хвилююча пригода. У той же час, зірки не радять порушувати перевірену систему безпеки, послаблювати пильність і відключати страхувальні механізми раніше покладеного терміну.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам не перешкодить витримка, навіть в нештатної ситуації бажано зберігати далекоглядність і контролювати свою поведінку. В іншому випадку висока ймовірність появи додаткових проблем, без яких цілком можна було обійтися, діючи холоднокровно. Зокрема, зірки не радять вам турбувати по дрібницях друзів: вже завтра ви можете виявити, що поспіх була зайвою, а тривога помилковою. Не варто активно включатися в нові справи: фундамент ініціативи виявиться не занадто міцним.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам зірки радять бути обачнішими в значущих відносинах, щоб не зруйнувати крихку рівновагу сторін. Незапланований віраж сьогоднішніх подій може змусити чаші ваг гойднутися в іншу сторону. Доведеться змиритися з тим, що не все залежить від вас. Можливо непередбачуване й часом шокуюча поведінка друга, партнера або боса. Не виключено несподіваний хід з боку конкурентів. Ймовірність зіткнутися з сюрпризом і пережити стрес особливо велика для Раків, народжених у середині липня.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам не варто втрачати надію, сьогодні все може змінитися в останній момент. Ймовірно, буде порушено звичний режим. Може раптово дати результат комплекс дій, зроблених напередодні. Не виключено, що вам або вашим помічникам прийде на розум оригінальна ідея, здатна врятувати проект. День не підходить для зосередженої аналітичної роботи, не варто вибирати його і для нових починань. З висновками і оцінками зірки радять почекати до завтра: сьогодні є небезпека багато втратити.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам сьогодні не варто сподіватися на логіку і розрахунок. Що б не підказували вам особистий досвід і здоровий глузд, все може обернутися з точністю до навпаки. Можливо, вас змусить похвилюватися дитина, кохана людина, або ваше хобі. Не виключена зміна в сім'ї, в домашній обстановці. Від вас може вимагатися швидка реакція, неординарне мислення, нестандартний вчинок. На щастя, зірки аж до кінця дня будуть на вашому боці, і оригінальне дотепне рішення завдання неодмінно знайдеться.

Терези (24.09 - 23.10)

Ваги можуть зіткнутися з несподіваним ефектом від своїх або чужий старань. День потенційно конфліктний, до останнього моменту є небезпека сварки, поломки, травми, незадовільного результату робіт, іншої позаштатної ситуації. Приводом для розбіжностей може стати будинок, територія чи інше володіння, будь-який технологічний процес або нюанс. Зростає ймовірність загострення відносин у сім'ї, шлюбі, між друзями і діловими партнерами. Не найкращий момент для починань, примирення.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам сьогодні варто заздалегідь відмовитися від думки керувати подіями. Частина ситуацій буде мати фатальний характер і може не залежати від волі окремих людей, включаючи вас. Можливі поломки та інші пригоди в дорозі, непередбачені події в близькому оточенні, сварки серед колег, родичів, попутників. Не виключено зіткнення інтересів у бізнесі, особливо, побудований на наданні послуг. Небажано звертатися за технічної та медичної допомогою, за винятком екстрених випадків.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Сьогодні зірки радять Стрільцям утриматися від зайвих витрат і витрачати кошти лише у невідкладних випадках. Збиток може завдати імпульсивність. Не варто викидати гроші на капризи, наприклад, на дороге хобі: не виключено, що незабаром вам трапиться більш підходящий і економний варіант. Не рекомендуються фінансові експерименти, особливо, з цільовими коштами і чужими капіталами. Небажано залучати до вирішення своїх матеріальних проблем друзів, вкладатися в ризиковані проекти.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам варто врахувати нестабільний характер цих доби. Ситуація може вийти з-під контролю у той самий момент, коли ви вирішите, що все в порядку. Якщо плани порушені, не варто впадати у відчай чи проявляти агресію: подібна поведінка може звести до нуля роботу і змусити нервувати. Небажано шукати винуватих і намагатися змінити хід справ, поки емоції переважають над розумом. Варто скасувати будь-які починання. Підвищена стресостійкість нагоді Козерогам, народженим у середині січня.

Водолій (21.01 - 19.02)

Сьогодні Водолії можуть пережити внутрішню ломку або стрес. «Невидимі світові сльози» може спровокувати незапланований хід речей. Можлива незвичайна реакція на знайоме подія. Не виключена невдача там, де раніше ви незмінно виявлялися переможцем. Ймовірність зриву вище, якщо ви довго піддавалися емоційним перевантаженням. Винести з подій користь допоможе досвід, а не зламатися – духовний стрижень. Варто поберегти здоров'я, будь деструктив цих доби здатний відбитися на самопочутті.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам зірки радять триматися подалі від неврівноважених осіб і не брати участь у заходах з непередбачуваним фіналом. Знехтувати даними радою можуть Риби, що володіють великим запасом енергії і прагнуть до нових гострих відчуттів. День може змінити вашу думку про деяких людей, спільноти, ідеї, тенденції. Можливо, події змусять вас задуматися про майбутнє колі однодумців, або про ймовірне резонансі задуманих справ. Криза буде корисним, якщо ви зробите правильні висновки.